- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- 363
Lioncum senin barkodda 295 gr mi yaziyor?
Gr olarak değilde 295 cc yazıyor cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lioncum senin barkodda 295 gr mi yaziyor?
Gr olarak değilde 295 cc yazıyor cnm
burcu 310 yaptirdi ,320 de var canim..Su anki meme boyutunda onemli.Benimki cok azdi yarim limon kadar ve ustler bosdu..
geçmiş ve hayırlı olsun cnm...
Sağol cnm benim
fotolarına baktmda harika arkadaşm maşşallah sana
Evet sonunda normal sütyenlerimi giyme zevkini yaşıyorum.Dün evde can sıkıntısından yine eski sütyenlerimi giymeye başladım.Bomba olmuş bunlar hakikatende.Üstünede askılı dar badimi giydim.Nasıl dolgun dolgun memeler olmuşlar.Bence doğru sütyenlerle çok güzel görünüyolar.Eski sütyenimle resimlerimide çektim buraya atabilirsem sizlerede 1 ay sonraki halini de göstermiş olurum.Gözüme küçük görünüyo diyodum ama sütyenlerde ve resimlerde hiçte öyle değilmiş yani neyse ben bunların tadını çıkarayım da çok ilerde düşünürüm artık büyüğünü taktırmayı.İyikide yuvarlak protez koydurmuşum dekolte harika görünüyo.
Ameliyattan sonra eski sütyenleri vebzı kıyafetleri giyinince farkı anlayabiliyoruz zaten Tabiki dogru sütyenle tamamlarsak harik sonuçlar ortaya çıkıyor.Yeni fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım
Yuvarlak protez.... Tabiki,doğru seçim
lion,göğüslerin çok güzel olmuş,maşallah
dekolten de çok güzel durmuş,başka bir arkadaşın albümüne daha bakmıştım,onunki damlaydı,ikinizinki de o kadar güzel geldi ki gözüme,kendim için karar veremedim,hangisini yaptırsam diye.
Canım,senin vücuduna göğüs yapına,durumuna hangi şekil ve boyut uygun olursa doktorun onu tercih edecek.Sen buna karar veremezsin zaten Önemli olan seni anlayan,hastaya göre yöntem ve protez şekli tercih eden,tek bir tekniğe ve proteze bağımlı olmayan doktor seçimi yaparsan en iyi sonucu alacağına eminim. Kolay gelsin,çok araştır.Aklındaki bütün doktorlara randevu al,git görüş.Dogru olan seçimi yapman çok kolay olacak,emin ol
papatyammmm
lion,göğüslerin çok güzel olmuş,maşallah
dekolten de çok güzel durmuş,başka bir arkadaşın albümüne daha bakmıştım,onunki damlaydı,ikinizinki de o kadar güzel geldi ki gözüme,kendim için karar veremedim,hangisini yaptırsam diye.
Günlüğümü ihmal etmeyeyim de bir ki satır bişeyler yazayım bari.Bir kaç gün sonra 40 gün olacak ameliyat olalı.Zaman nasıl hızlı ilerliyo.Çok şükür iyiyim göğüslerim yumuşadılar sol daki de iyiye gidiyo.Sağ göğsüm tamamen yumuşadı ve kendi göğsümden farkı yok.Soldaki biraz daha yavaş ilerliyo tabi.Dikişlerim de iyileşmiş kaynamış sadece drenlerimin olduğu yerde kabuk hala duruyo sütyen giydiğimde biraz acıyo ve kızarıyo tabi ama onun dışında bir sorun yok.Artık yan yatmaya başladım ve zorlamıyo beni.Rahatladım artık zor zamanları atlattım çok şükür.
Gelelim tadını çıkarmaya dün yine dayanamayıp sütyen aldım alışkanlıktan dolayı yine destekli aldım tabi desteksizlerinide alacam.Sütyeni giydim üstünede dar tişörtümü giydim aman Allahım Pamela Anderson halt etmiş yanımda kocaman memeler füze gibi.Eşiminde gözleri pörtledi tabi bu ne diye bu vaziyette dışarı çıkamazsın demezmi yani haklı da adam.Biraz daha büyüğünü yaptırsaydım kimbilir gerçektende beni sokağa çıkartmazdı heralde.Yine aynı badimi giydim ama sporcu sütyenimide giydim mecburen biraz daha iyi oldu ama yinede dikkat çekiyolar.S beden artık giyemeyecem anlaşılan.Şu göbektente kurtulayım bir an önce en iyisi.Akşam eve gittiğimde sütyenlerimide çıkarıyorum askılı badilerimide giyiyorum ohhh rahat rahat salına salına dolaşıyorum sütyensiz yatıyorum bazen.
Aynen cnm kendimi sürekli ayna karşısında buluyorum kocam da diyo yeter artık ayna çatlayacak.inşallah bu sonradan görme psikolojisinide atlatırım bu arada.Evet geride kaldı tatlım elim kaşınıyo illa yeni çamaşırlar alacam kocam isyan edecek bu gidişle.ooohhhh canım benim yaa ne güzel keyfini çıkar, artık giydiğin herşey mutlu ediyordur, eskiden nasıldık ama, bir elbisenin altının tam olup üstünün olmaması yüzünden geri bırakılması ne üzücüydüüü ama o günler geride kaldı artık bol bol keyif zamanı beyler biraz kıskançlık krizine girecekler tabi, eeee olacak o kadar
Aynen cnm kendimi sürekli ayna karşısında buluyorum kocam da diyo yeter artık ayna çatlayacak.inşallah bu sonradan görme psikolojisinide atlatırım bu arada.Evet geride kaldı tatlım elim kaşınıyo illa yeni çamaşırlar alacam kocam isyan edecek bu gidişle.
Günlüğümü ihmal etmeyeyim de bir ki satır bişeyler yazayım bari.Bir kaç gün sonra 40 gün olacak ameliyat olalı.Zaman nasıl hızlı ilerliyo.Çok şükür iyiyim göğüslerim yumuşadılar sol daki de iyiye gidiyo.Sağ göğsüm tamamen yumuşadı ve kendi göğsümden farkı yok.Soldaki biraz daha yavaş ilerliyo tabi.Dikişlerim de iyileşmiş kaynamış sadece drenlerimin olduğu yerde kabuk hala duruyo sütyen giydiğimde biraz acıyo ve kızarıyo tabi ama onun dışında bir sorun yok.Artık yan yatmaya başladım ve zorlamıyo beni.Rahatladım artık zor zamanları atlattım çok şükür.
Gelelim tadını çıkarmaya dün yine dayanamayıp sütyen aldım alışkanlıktan dolayı yine destekli aldım tabi desteksizlerinide alacam.Sütyeni giydim üstünede dar tişörtümü giydim aman Allahım Pamela Anderson halt etmiş yanımda kocaman memeler füze gibi.Eşiminde gözleri pörtledi tabi bu ne diye bu vaziyette dışarı çıkamazsın demezmi yani haklı da adam.Biraz daha büyüğünü yaptırsaydım kimbilir gerçektende beni sokağa çıkartmazdı heralde.Yine aynı badimi giydim ama sporcu sütyenimide giydim mecburen biraz daha iyi oldu ama yinede dikkat çekiyolar.S beden artık giyemeyecem anlaşılan.Şu göbektente kurtulayım bir an önce en iyisi.Akşam eve gittiğimde sütyenlerimide çıkarıyorum askılı badilerimide giyiyorum ohhh rahat rahat salına salına dolaşıyorum sütyensiz yatıyorum bazen.
nasilsin canim sende memislerde iyidir umarim.yuz ustu yatmaya basladinmi artik.agrin sizin falan varmi..
Çok şükür iyiyim herşey yolunda iyileşti artık memişler gayet doğal kıvama geldiler.Rahatça yatabiliyorum yüzüstü de yatıyorum.Çoğu zaman sütyen rahatsız ediyo sütyensiz yatıyorum.Kendi kafama göre takılıyorum.İlk ödemli halindeyken şiş ve büyük görünüyo şimdi küçük geliyo gözüme tam 2.5 ay oldu sütyenlerde tam oturuyo artık.Böyle son gelişmeler.yaprak4
tam da seni soracaktım ne alemdesin diye, her şeyi yazmışsın.. çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine.
canım, uyurken sporcu sütyenini giymen gerekmez mi? daha çok erken. göğüslerin biçimlenecek daha. doktorun mu dedi, sütyensiz yatabilirsin diye?