Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Linkedin dert oldu
- Konu Sahibi kazzy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Mart 2017
- 1.623
- 3.146
- 53
Her kelimeye yabancıyım
Ben de anladığım kadarıyla cevap vereyim, bazı linkedin hesapları herkese açıktır, google'da bir arama ile çıkarlar ve görürsünüz. Bazıları ise sadece üyelere gözükür, mesela benimki sadece üyelere görünüyor, google aramasını kapattım.
- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Kızlar link edinden birini görüntüleyebilmek için herhangi bir link edinden şifresiz...son goruntulenenler hesap açık olmaksızın bakılabilir mu?
Hesabi genele aciksa bakabilirsin ama kapaliysa sadece hesabindan gorunebilir. Bu durumda senin goruntuledigini anlamis olur.
- 24 Temmuz 2017
- 122
- 264
- 23
- 39
Teşekkürler sen güzel anlattin ben de sorunBen de anladığım kadarıyla cevap vereyim, bazı linkedin hesapları herkese açıktır, google'da bir arama ile çıkarlar ve görürsünüz. Bazıları ise sadece üyelere gözükür, mesela benimki sadece üyelere görünüyor, google aramasını kapattım.
- 23 Mart 2017
- 1.623
- 3.146
- 53
Hesabi genele aciksa bakabilirsin ama kapaliysa sadece hesabindan gorunebilir. Bu durumda senin goruntuledigini anlamis olur.
Hayır üyeler bakınca da kim olduğu görülmesin seçeneği var ama bu durumda siz de sizin profilinize kimler bakmış göremiyorsunuz. Yani görünmez olmanın maliyeti sizin de sizin profilinize bakanlar konusunda bihaber olmanız. En iyisi görünmez olmayıp sadece birinin profiline bakılacağı zamanlar hesap ayarlarıyla oynamak. Ben aynı şeyi whatsapp last seen mevzusunda yapıyorum
- 28 Mayıs 2011
- 1.353
- 1.171
- 333
- 32
Ahah tek anormal ben değilmişim şerefsiz ne alaka diyorumSorduklarından Bişey anlamadım.
Karışık yazmışsın.
Zaten şifresizi de ş.refsiz diye okumuşum tövbe est.
- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
Aynen büyük ihtimalle kendi hesabından bağlanıyorsun konu sahibi.Sen logout olmus muydun googledan arama yapmadan once? Sen googledan anonim baglaniyorum sanirken senin hesabin uzerinden baglaniyor olabilir.
- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
İş için alway :)Linkedin nedir? Sosyal medya ise ben de kullanırım Instagram sıktı zira.
Tabii artık herkes facebook gibi kullanıyor o ayrı
Ay yok öyle diil şimdi diyelim ben tlf dan tum ayse Yılmazlar bakıp birini arıyorum,sonra o ayse yilmazlardan bir kaçının beni görüntülemis olduğunu görüyorum ,ben şifremle degilde google üzerinden aradin sam nasıl böyle birşey olabiliyor
Log off ol öyle arama yap.
- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
İş için alway :)
Tabii artık herkes facebook gibi kullanıyor o ayrı
Ben gelmem o zaman oraya gız eksik kalayım