• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Linkedin dert oldu

kazzy

Ufurukten teyyare selam söylen o yare
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
1.732
1.896
133
İstanbul
Kızlar link edinden birini görüntüleyebilmek için herhangi bir link edinden şifresiz...son goruntulenenler hesap açık olmaksızın bakılabilir mu?

Her kelimeye yabancıyım:110:

:D Ben de anladığım kadarıyla cevap vereyim, bazı linkedin hesapları herkese açıktır, google'da bir arama ile çıkarlar ve görürsünüz. Bazıları ise sadece üyelere gözükür, mesela benimki sadece üyelere görünüyor, google aramasını kapattım.

Kızlar link edinden birini görüntüleyebilmek için herhangi bir link edinden şifresiz...son goruntulenenler hesap açık olmaksızın bakılabilir mu?

Hesabi genele aciksa bakabilirsin ama kapaliysa sadece hesabindan gorunebilir. Bu durumda senin goruntuledigini anlamis olur.

:KK70: Ben de anladığım kadarıyla cevap vereyim, bazı linkedin hesapları herkese açıktır, google'da bir arama ile çıkarlar ve görürsünüz. Bazıları ise sadece üyelere gözükür, mesela benimki sadece üyelere görünüyor, google aramasını kapattım.
Teşekkürler sen güzel anlattin ben de sorun

Hesabi genele aciksa bakabilirsin ama kapaliysa sadece hesabindan gorunebilir. Bu durumda senin goruntuledigini anlamis olur.

Hayır üyeler bakınca da kim olduğu görülmesin seçeneği var ama bu durumda siz de sizin profilinize kimler bakmış göremiyorsunuz. Yani görünmez olmanın maliyeti sizin de sizin profilinize bakanlar konusunda bihaber olmanız. En iyisi görünmez olmayıp sadece birinin profiline bakılacağı zamanlar hesap ayarlarıyla oynamak. Ben aynı şeyi whatsapp last seen mevzusunda yapıyorum :D

Ay yok öyle diil şimdi diyelim ben tlf dan tum ayse Yılmazlar bakıp birini arıyorum,sonra o ayse yilmazlardan bir kaçının beni görüntülemis olduğunu görüyorum ,ben şifremle degilde google üzerinden aradin sam nasıl böyle birşey olabiliyor

Hem benim son goruntulenenler değişmiş onlar var ki normal hem onların son goruntulenenlerinde ben varım :110:

Sen logout olmus muydun googledan arama yapmadan once? Sen googledan anonim baglaniyorum sanirken senin hesabin uzerinden baglaniyor olabilir.

Ay yok öyle diil şimdi diyelim ben tlf dan tum ayse Yılmazlar bakıp birini arıyorum,sonra o ayse yilmazlardan bir kaçının beni görüntülemis olduğunu görüyorum ,ben şifremle degilde google üzerinden aradin sam nasıl böyle birşey olabiliyor

Log off ol öyle arama yap.

Back