Merhaba arkadaşlar, ben lingual ortodonti tedavisi olmak istiyorum. Konuyla ilgili epey araştırma yaptım bu alanda Cem Caniklioğlu uzman gibi görünüyor. Kendisine tedavi olan var mı? Ya da hakkında bilgisi olan?
Merhaba ece, benim bir arkadaşım cem beye tedavi oldu. başta onun çok fazla çekincesi vardı telin arkada olmasından dolayı konuşurken sorun yaşayacakmıyım diye düşünüyordu. beklediği gibi olmadı hem konuşurken sorun yaşamadı, hemde doktor alışma süresi ortalama iki hafta demişti ama üç günde rahatça alıştı tellere. sadece ağız bakımını iyi yapmak gerekiyormuş. arkadaşıma diş duşu önermişti mesela. başka sorun varsa arkadaşımdan cevapları öğrenip yazarım :))
merhabaMerhaba ece, benim bir arkadaşım cem beye tedavi oldu. başta onun çok fazla çekincesi vardı telin arkada olmasından dolayı konuşurken sorun yaşayacakmıyım diye düşünüyordu. beklediği gibi olmadı hem konuşurken sorun yaşamadı, hemde doktor alışma süresi ortalama iki hafta demişti ama üç günde rahatça alıştı tellere. sadece ağız bakımını iyi yapmak gerekiyormuş. arkadaşıma diş duşu önermişti mesela. başka sorun varsa arkadaşımdan cevapları öğrenip yazarım :))
bende cem beye muayne oldum.ama çürüklerim var sen tel harici başka sorun varmıydı.onları hangi dr. yaptırdın.Kızlar ben de cem beyin hastalarından biriydim. Yaklaşık 2 ay önce tedavim bitti. eğer lingual ortodonti tedavisi düşünüyorsanız cem caniklioğlunu kesinlike tavsiye ediyorum. işini büyük bir ciddiyetle ve çok iyi şekilde yapıyor.
geçmiş olsun canım bende cem beyin hastasıyım 4.ayımdan gidiyorum bana 18 ayı gözden çıkar dedi 14 ayım kaldıKızlar ben de cem beyin hastalarından biriydim. Yaklaşık 2 ay önce tedavim bitti. eğer lingual ortodonti tedavisi düşünüyorsanız cem caniklioğlunu kesinlike tavsiye ediyorum. işini büyük bir ciddiyetle ve çok iyi şekilde yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?