• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lingual ortodonti fiyat - öneri başlığı

edk34 edk34 hey hey heeeeyyy....

çok içimi rahatlattı yazdıkların.. fakat ben randevu alıp muayene bile olmadım..

öncelikle sormak istediklerim..

nerede yaptırdın?.....ne kadar bir fiyat biçtiler... lütfen paylaşır mısın...???

edk34 edk34

lingual ortodonti ile ilgili bende günlerce bilgi aramıştım bi türlü bulamamıştım sonra eğer yaptırırsam girip yazıcam demiştim belki birazcık yardımı dokunur :) öncelikle alt üst taktırdım görünürde çok fazla bi çarpıklık yok gibi dursada gayet varmış dilde yara oluyo konuşamıyosun falan demişlerdi tek bir kere bile yara olmadı zaten doktorunuz mum verir batan yerlerine yapıştırırsınız konuşma konusunda akşam 8 e kadar 5 kız arkadaşımla aralıksız konuştuk hiç biride fark etmedi dişlerde sızlama oluyo ama o telle alakalı lingualle değil 1 ay geçti o kadar memnun ve mutluyumki bunun tarifi olamaz şimdiden düzelmeler var ve sadece 1 1-5 yıl kalacağını söyledi doktor :)

merhaba ben de lingual diş telini düşünüyorum nerde yaptırdınız bilgi ve fiyat verirsniz çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim

Cok cok tesekkur ederim cevap verdigin icin. Fiyat benim icinde onemli sizde yakın tarihte yaptirdiniz sanırım. Avrupa yakasinda oturuyorum da siz ne kadara yaptirdiniz ona gore ortalama biseyse randevu alicam da bende hemen . Tekrar teşekürler

Arkadaşlar merhaba, Lıngual ortodonti düşünüyorum. Biraz araştırdım ve sizin yorumlarınızdan da etkilendim tabi ki ve şayet çok maliyetli değilse yaptırmayı çok istiyorum. İzmirde yaşıyorum, burada yönlendirebileceğiniz bir doktor var mıdır? Bundan da önce yaklaşık fiyatlar ne civardadır. Yaptıran arkadaşlarım dönüş yaparsa çok sevinirim. Sevgiler

Arkadaşlar diş arkası takılan aparatla tedavi (lıngual ortodonti) tahmini fiyat aralığı ve izmirde önereceğiniz yer rica ediyorum.

bende suan lingual ortadonti yaptırmak istıyorum ama internette yapılan yorumlar hep çok eski hemde cok ucuk fiyatlardan bahsediyorlar .. bir guncel bilgi verilse super super olur..

canım en az 7-8 bin tl olacaktir ki bence hic değmez ..şeffaf diş telleri var onları dene 3-4 bin tl arasi cıkarsın 10-20 ay arasinda da diş durumuna göre sürebilir ..

Back