kızlar b.düzü, nişantaşı, bakırköy, şişli'Den herhangibir kalite merkez önerisi istiyorum ..Eğer lingual öle dendiği gibi 5-6 bin dolar olacaksa şeffaf diş teline de fitim .İyi bir ortodonti ve güvenilir bir ortam önerisine açığım kez çevremde tel takan yada sorabileceğim sizlerden başka kimse yok
merhaba yorumlarınız okudum tel taktıracagınızı öğrendim acaba taktırdınız mı nerede ve kaca taktırdınız su an ki durum nedir bilgilendirme yapabilir misiniz çok sevinirim. bende taktırmayı dusunuyorumda 23 yasındayım arastırma yapıyorumda bilgi almak istedim.
kızlar b.düzü, nişantaşı, bakırköy, şişli'Den herhangibir kalite merkez önerisi istiyorum ..Eğer lingual öle dendiği gibi 5-6 bin dolar olacaksa şeffaf diş teline de fitim .İyi bir ortodonti ve güvenilir bir ortam önerisine açığım kez çevremde tel takan yada sorabileceğim sizlerden başka kimse yok
bende 25 yalındayım ve bnde önce lingual ortodonti düşünmüştüm. ta ki 6000 euro olduğunu duyana kadar. 6000 tl ye bulman imkansız. ben şeffaf taktırdım 4 gün önce gideri var. fena durmuyo cnm.
sağol canım .ben de haziran 20 'sinde taktırdım şeffafi .3500 tl tuttu işte 12-15 ay arası giderim diyorum.Lingual hakkaten karşılanabilecek düzeyde değil .
sağol canım .ben de haziran 20 'sinde taktırdım şeffafi .3500 tl tuttu işte 12-15 ay arası giderim diyorum.Lingual hakkaten karşılanabilecek düzeyde değil .
Ben linguali sordum 12 milyar dediler( siz şeffaf olanı nerde yaptırdıniz özelden mesaj atarsanız çok memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?