• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lingual ortodonti fiyat - öneri başlığı

periarzu

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
56
13
288
kızlar çarpık eciş bücüş dişlerim var : ( yaşım da geldi 25 'e acaba istanbul avrupa yakasında ve uygun fiyatlı nereyi önerebilirsiniz ? 5-6 bin dolarladan bahsediliyor ama kimi aradıysam özellikle fiyat vermediler ve illa muayene istiyorlar ..

zannedersem sitede ne doktor ismi ne de adres verebiliyorum ama 3-4 farkli mekan üzerinde karar kildim, gitmeden önce sizlerden de fikir almak istiyorum

Acaba lingual mi yaptirsam yaptiracaksam kaç para tutar kaç ay takarım yoksa şeffaf tel daha mı mantıklı olucak ..benim bütçem maximum 5-6 bin tl ..zirkonyum porselen 10 diş yaptirsam bu fiyat yapiyor daha fazlası hakkaten anormal olacak .uçuk fiyatlar istiyorlarmış zannedersem özellikle lingual için .

Porselen işine hiç girmeyin bence. En iyisi sizin kendi dişlerinizdir ve tedavi sonunda çok mutlu olacağınıza eminim.
Ben avrupa yakasındayım. Eğer bilgi almak istiyorsan mesajla atabilirim.

lütfen p.m ile bilgilendirebilirsiniz; düzgün doktor ve mekan önerilerine açığım zaten zirkonyum ve lingual şıklarını (fiyat uygunsa bunu istiyorum aslında ) eledim gibi ..gene de 5-6 bin tl 'ye lingual tedavi yapabilecek avrupa yakasındaki kaliteli mekanları lütfen bana aktarin eğer fiyatlar uçuk kalırsa ''şeffaf tel '' taktiracam ki tek mantıklı şık o duruyor ..

bu yaştan sonra off ki ne off ağlıyorum işte :(

Son düzenleme:
tel, doktor ismi, internet sitesi, tam adres bilgileri de alabilirsem çok faydalı olacak .(ö.m ile tabiki)

ilgin için tekrar teşekkürler.

kızlar b.düzü, nişantaşı, bakırköy, şişli'Den herhangibir kalite merkez önerisi istiyorum ..Eğer lingual öle dendiği gibi 5-6 bin dolar olacaksa şeffaf diş teline de fitim .İyi bir ortodonti ve güvenilir bir ortam önerisine açığım kez çevremde tel takan yada sorabileceğim sizlerden başka kimse yok :(

Son düzenleme:
kızlar b.düzü, nişantaşı, bakırköy, şişli'Den herhangibir kalite merkez önerisi istiyorum ..Eğer lingual öle dendiği gibi 5-6 bin dolar olacaksa şeffaf diş teline de fitim .İyi bir ortodonti ve güvenilir bir ortam önerisine açığım kez çevremde tel takan yada sorabileceğim sizlerden başka kimse yok :(

merhaba yorumlarınız okudum tel taktıracagınızı öğrendim acaba taktırdınız mı nerede ve kaca taktırdınız su an ki durum nedir bilgilendirme yapabilir misiniz çok sevinirim. bende taktırmayı dusunuyorumda 23 yasındayım arastırma yapıyorumda bilgi almak istedim.

merhaba yorumlarınız okudum tel taktıracagınızı öğrendim acaba taktırdınız mı nerede ve kaca taktırdınız su an ki durum nedir bilgilendirme yapabilir misiniz çok sevinirim. bende taktırmayı dusunuyorumda 23 yasındayım arastırma yapıyorumda bilgi almak istedim.

bir yer bulduysanız banada söyleyin lütfennn :(

bende 25 yalındayım ve bnde önce lingual ortodonti düşünmüştüm. ta ki 6000 euro olduğunu duyana kadar. 6000 tl ye bulman imkansız. ben şeffaf taktırdım 4 gün önce gideri var. fena durmuyo cnm.

bende 25 yalındayım ve bnde önce lingual ortodonti düşünmüştüm. ta ki 6000 euro olduğunu duyana kadar. 6000 tl ye bulman imkansız. ben şeffaf taktırdım 4 gün önce gideri var. fena durmuyo cnm.

sağol canım .ben de haziran 20 'sinde taktırdım şeffafi .3500 tl tuttu işte 12-15 ay arası giderim diyorum.Lingual hakkaten karşılanabilecek düzeyde değil .

sağol canım .ben de haziran 20 'sinde taktırdım şeffafi .3500 tl tuttu işte 12-15 ay arası giderim diyorum.Lingual hakkaten karşılanabilecek düzeyde değil .

ben şuan ağrıdan ölüyorum :( senin 2 ay falan olmuş. ne alemdesin ağrı sızı var mı? bu ağrılar devam edecek mi yaa :2:

Ben linguali sordum 12 milyar dediler :(( siz şeffaf olanı nerde yaptırdıniz özelden mesaj atarsanız çok memnun olurum

bebeğim bakırköy'de çokça kaliteli mekan var aslında ki fiyatları falan hep birbirine yakın zaten anlaşmışlar herhalde fiyat konusunda ..düz diş teli 3000tl, şeffaf olan 3500 tl ..mekan, doktor ismi ..vb veremiyorum kimse veremiyor zaten ..

lingual en az 5 bin dolardan başlıyor zaten ...lingual diye aratınca googlede 1-2 isim çıkıyor ki hepsiyle görüştüm en düşük fiyat budur ..ne paranıza ne uğraştıgınıza değer keza süreyi de uzatıyor en az 6-9 ay bu tedavi yani haberiniz olsun ben dediğim gibi vaz geçmiştim

3 bin tl nere 10 bin tl nere ?

lingual ortodonti ile ilgili bende günlerce bilgi aramıştım bi türlü bulamamıştım sonra eğer yaptırırsam girip yazıcam demiştim belki birazcık yardımı dokunur :) öncelikle alt üst taktırdım görünürde çok fazla bi çarpıklık yok gibi dursada gayet varmış dilde yara oluyo konuşamıyosun falan demişlerdi tek bir kere bile yara olmadı zaten doktorunuz mum verir batan yerlerine yapıştırırsınız konuşma konusunda akşam 8 e kadar 5 kız arkadaşımla aralıksız konuştuk hiç biride fark etmedi dişlerde sızlama oluyo ama o telle alakalı lingualle değil 1 ay geçti o kadar memnun ve mutluyumki bunun tarifi olamaz şimdiden düzelmeler var ve sadece 1 1-5 yıl kalacağını söyledi doktor :)

Back