• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LİNGUAL DİŞ TELİ ÖNERİLER!!!

VincentVanGoah_2014

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
20
1
86
İstanbul
Arkadaşlar, üst dislerimde caprasiklik var. Dis teli taktirmam lazim ama yaşım da 25, dis telleri beni rahatsız edicek:( Lingual tedavi diye birsey duydum arkadan uygulanan dis teli olarak..Konuyla ilgili doktor ve fiyat bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim:)

arkadaşım o dediğini ben duydum hatta yarın da gidip doktoruyla konuşucam bu konuyu ama kendi doktorum araştırdı kullanılan materyaller çok pahalı ve hersey kişiye özel hazırlandığından maliyet değişiyor ama kesinlikle bu 'değişiyor' lafından bana göre ucuzlayabilir mi diye düşünme 13 bin TL en düşük maliyet çıkardık 17 bin TL ye kadar da yolu var dedik zaten herseyi yurtdışından getiriliyor ve özel bi ölçü alınıyormuş. benden bu kadar :)

Selam, ankarada iseniz, Miadent te lingual tedavi uygulanıyor ama banada benzer fiyatlar söylediklerinden bütçemi aştı ve şeffaf dış teli taktırdım. .gayet de güzel oldu

Merhaba lingual ortodonti için cok araştırma yaptım. 34 yaşında bir bayanım. çapraşık dişlerim için bir çok doktor a gittim. Fakat en başarılısı bu alanda gördüm ki CEM CANİKLİOĞLU 6000 dolara yaptırıyorum. 2 ay dır takılı. Dişlerimin iç tarafında takılı kimse görmüyor. 1 ila 1,5 ayda bir kontrole gidiyorum. 1 kac ayda resmen çapraşık dizlerim düzeldi. Ankara da yaşıyorum istanbul da CEM CANİKOĞLU ' na dişlerime lingual uygulanıyor. Oldukça başarılı bir doktor şaşırdım kaldım. Öneririrm. Mutlaka yaptırmak isteyenler görüşsün.

Merhaba lingual ortodonti için cok araştırma yaptım. 34 yaşında bir bayanım. çapraşık dişlerim için bir çok doktor a gittim. Fakat en başarılısı bu alanda gördüm ki CEM CANİKLİOĞLU 6000 dolara yaptırıyorum. 2 ay dır takılı. Dişlerimin iç tarafında takılı kimse görmüyor. 1 ila 1,5 ayda bir kontrole gidiyorum. 1 kac ayda resmen çapraşık dizlerim düzeldi. Ankara da yaşıyorum istanbul da CEM CANİKOĞLU ' na dişlerime lingual uygulanıyor. Oldukça başarılı bir doktor şaşırdım kaldım. Öneririrm. Mutlaka yaptırmak isteyenler görüşsün.
ortalama ne kadar sürecek tedavi peki ?

Arkadaşlar, üst dislerimde caprasiklik var. Dis teli taktirmam lazim ama yaşım da 25, dis telleri beni rahatsız edicek:KK43: Lingual tedavi diye birsey duydum arkadan uygulanan dis teli olarak..Konuyla ilgili doktor ve fiyat bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim:)
canım cem caniklioğlunu tavsiye ederim benim yaşım 36 normal diş teli taktırdım kesinlikle zaman kaybetmeden taktır cem bey lingual de 5000-6000 usd arası normal diş telinide bana 4.500 tl söyledi beni lıngual biraz aştığı için birde kullanım olarak normal diş teli bence daha kullanışlı temizlemesi daha kolay ama estetik dersen tabikii lıngual derim bu arada usd ödemek istersen 10 taksit e kadar ödeme seçeneği tl ödemek istersen 8 ayda ödemeyi yapmanı istiyo cem bey ama çok iyi bir doktor ve çok yoğun canım

Back