Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu merkeze gidip işlem yaptıran var mı? Instagram'da göz altı torbalarini hemen yok ettikleri görülüyor. Emin olamadım . Yaptıran varsa fikir almak istiyorum
Gitme sakın eşim yaptırdı çok kötü yüzü topak topak. Şişiyor sürekli ödem oluşuyor. İnsanlar bu konuda çok şikayetçi olmuşlar ama daha beter olmuşlar. İnşallah erir ümidiyle tekrar arayıp bulaşmadık bile. Çok ciddi miktar para ödedik bide haram olsun
Şikayet var sitesinde 135 şikayet var biride bana ait bende mağdur oldum şimdi dava süreci başladı yorum yazan herkesi tehtid edip yorumlarını sildiriyorlar avukatları aracılığıyla sonrada dava açıyorlar lütfen üşenmeyin okuyun hepsini sonrasında gidip gitmemek size kalmış tabi..
Bu merkeze gidip işlem yaptıran var mı? Instagram'da göz altı torbalarini hemen yok ettikleri görülüyor. Emin olamadım . Yaptıran varsa fikir almak istiyorum