Doğuma Hazırlık Lina veya Ela isminin yanina isim ariyorum, lutfen yardim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cherry81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
360
8
96
Diğer
Selam kizlar, kizima Lina ismini koymak istiyorum, ama yanina ek isim lazim, ilk yada ikinci isim olarak fark etmez.

Icinde turkce harflerin olmamasi taraftariyim ( I, C, c nin noktali olani, s nin noktalisi gibi )

Ela ismide hosuma gidiyor ama iki isim yanyana gitmiyor gibi sanki.. Alternatif olarak ela isminin yaninada ikinci isim dusunebilirim, Lina ya uygun birsey bulamazsam..

Lutfen yardim edin..

Bebeğiniz hayırlı olsun bende Kızımın adını Sevde Lİna koyacağım size uyar mı bilmem ama söylemek istedim iki isim yanyana gayet güzelde söyleniyor..

Son düzenleme:
tesekkurler kizlar. anlamlarini arastiracagim, kulaga hos geliyor gibi oneriler sanki :)

baska onerileri olan varmi acaba?

buarad elbette senin kararın ama iki isim koyduğunda ikincisi hiç söylenmicek sen de biliyorsun. en çok sevdiğin tek isim koymanı tavsiye ederim. ben de ela düşünüyorum çok güzel bir isim

Ay Lina nasıl. Hem iki isim koymuş olursun hem de ikisi birlikte rahat kullanılıyor.

bebeğin hayırlı olsun öncelikle....ELA koyma bence hela yı andırıyor.Neolur yanlış ta anlama

himm.. ela/hela hic dusunmemistim.. bunu biraz daha dusuneyim..

iki isimin teki kullanilmasi konusundada kismen haklisin, Lina cok hosuma gidiyor, biz yurt disindayiz, ve buradada Lina ismi var, o yuzden ailem pek sicak bakmiyor bu isime, ayni yabancilarinki gibi diye, onun icin yanina ek isim olsun diye dusunmustum. ikinci isiminde guzel olmasini isterim tabiiki, o isim biraz daha yaygin olan isimlerden olabilir, ama ayse fatma gibi isimleri istemiyorum. Ayni zamanda yabancilarinda hem yazilisinda hemde telaffuz ederken sorun olmasini istemiyorum, kendi ismimden cok cektim/cekiyorum, ayni seyleri kiziminda yasamasini istemiyorum. Kolay olsun, turkce harfler olmasin ve kisa ve öz olsun istiyorum..

Insallah uygun ek isim bulabilirim, bulamazsamda sanirim baska isimlere bakmaya baslayacagim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…