• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

limonlu yeşil çay

Boncukkiz

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
559
75
323
Doğuş un limonlu yeşil çayını aldım.Arada bir içiyorum.Her gün içsem mi diye düşünüyorum.Var mı böyle her gün içen?Nasıl bir etkisi oluyor?

yesıl cayımı her aksam kendım demler içerim. arada adacayı demlerım. bı rahatsızlık hıssetmedım ben. sadece tuvalete cıkaryıto içtıkten sonra..

Yeşil çayla ilgili dikkatimi çeken tek şey, aç karnına içtiğim zaman korkunç bir mide bulantısı yapması oldu. Dikkatli olun kızlar. Ama tok karnına içince sorun yok :)

malesef yeşil çayı bir türlü sevemiyorum midem bulanıyor:KK43: her içtiğimde bende arada bir içiyorum hatta genelde içmiyorum yani :63:

Ben hiç alışamadım yeşil çaya, içemiyorum, tatsız tuzsuz birşey.

Ben her gün 2 bardak içiyorum. Bir zararı yok. Limonlusu da süper oluyor ayrıca. Ben bayılıyorum. Yağ yakımında gerçekten yardımcı.

ben hergun içiyorum kendım demleyımp kahvaltıdan snra bı yarım saat sonra içiyorum mıdemı rahatlatıyo daha snrada 4 5 gıbı bıtane daha 1 çay kasıgı yetıo zaten şekersız bence zayıflamak için gercekten ıyı en azından destekleyıcı

poşet caydan ziyade yaprak cay tercih edin arkadaslar...ben caykurdan yarım kiloluk uygun fiyata temin ediyorum. Bir de tok tutması açısından günde 1 tatlı kaşığı arı sütü-bal -polen karışımı tüketiyorum. (eczanelerde satılan dynabeille diye bir marka ,... dan temin edebilirsiniz.
bir de evde kefir yapıyorum, ancak doktor 2 su bardağı ile sınırladı .

Son düzenleyen: Moderatör:
Back