E
Elis
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Azeri kizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi yaptım fırında pişiyor eminimçok güzel olucak sizin tariflerinizi severek deniyorum çok teşekkür ederim:))
azerikızı çok tşk ederim tarif için,misafirlerim çok beğendii,,,revaniyi çok beğenmiştim seninn,,,,kıvamı herşeyi çok güzzeldi,,,,,,çok sağoll
Tarif için çok teşekkürler harikaaaaaaaaaaa olduuuuuu
şimdi pişti ev mis gibi kokuyor çayımı aldım keyif yapıcam
Ayyyyy süpersin canim yaa.Daha dün aksam en yakin arkadasim dediki "canim senin limonlu kekini coook cekti,yapta geleyim yiyelim.Bende diyette oldugum icin yapamam dedim
Bari sen arkadasimin yerine de ye canim.Ellerine saglik
Tabii yeriiiim :))) Bizimle böle nefis tarifi paylaştığın için teşekkür ederim :)) Ben içine çikolata parçalarıda koydum ve harikaaaaaaa oldu süper tarif gerçekten
Denemeyen çok şey kaçırır
Keki denedik ve sonuç çok başarılı.Dediğin püf noktaları da uyguladık ama bu kadar kabarmadı.İki ölçü değil dimi resimdeki kek.Ama tadı ve lezzeti süperdi.Evde üç beş gün sürünürdü yapılan kekler.Ama bu neredeyse bitti.Çok teşekkürler.
Ben bugun yaptim bu tarifi. Bendeki tarifte un miktari 3,5 bardak. Sut de 1 bardak. Sadece bunlar farkli.
Sonuc harika Kapis kapis yenmeseydi resim de eklerdim
Tabiiki canim,paylasmazmiyim.
Ilk önce mutlaka yumurtalari ve sekeri iyice
köpürene kadar cirparim.ondan sonra diger sivi malzemeleri
en sonda unu ve onun üzerine kabartma tozunu dökerim.
Yine mikserle iyice cirparim ve 150 derecede pisiririm.
Kabarana pisene kadar firinin agzini hic acmam.
Bunlardir benim püf noktalarim.
bende kek yapmayı hıç beceremem hıç şişmez ne hıkmetse...ama bu puf noktalarını denıyım gerçi çoğunu bılıyorum ama daha dıkkatlı olıyım...denıycem bugun