bi ara kollarıma tüy sarartıcı krem kullanmıştım lanet olası bi okadar da para verdim.sararan kılların arasından siyah siyah yeni tüyler fiskiırdı.resmen artırdı.bende kollarıma denemek istiyorum.ama kollarımı nasıl alıcam önce onu bi başarsam çok acır mı deneyen varmı acaba...
evet canım ben kullanıyorum işe yarıyor ama ağda,epilatör tarzı kökten kıl alma işleminden sonra 2-3 boyunca yapman gerek normal limonu sıkman gerekiyor hazır olmaz :)))
her gün mü yaptınız acaba? Yoksa sadece temizlikten temizliğe mi ben temizliğimi yaptım sonra iki gün sürdüm bir daha sürmeye vaktim olmadı yeterli mi sizce? Hangi sıklıkla yapılması gerekiyor?ben 1,5 aydır limon ve tuzu deniyorum bacağımda kıldan tüyden eser kalmadı tabi bir buçuk aydır tüyler çıktıkça epilasyon makinesiyle aldım ve limonu tuzu sürdüm inanın o ilk bes dakikadaki acıya değer kızlar !1!11!! batık falan da kalmadı.. koltuk altında da %60 azalma var bikini bölgesine bi sefer denemiştim ama çok acıttığından tüylerin yalnızca bir kısmını makineyle alabildim.. ama o aldığım kısma da limon-tuz sürdüm çok acıttı ama değdi orada ilk denememden bu yana hiç tüy çıkmadı yüzyılın icadını bulmusuz kızlarbundan daha büyük bir olay var mı allah aşkına büyük bir dertten kurtuluyoruz.. koltukaltı falanda bitsin bikini bölgesini gerekirse gider kuaförde aldırırım (çok çekiniyorum bi baskasının almasından) üstünede limonu-tuzu sürerim
Teşekkür ederimTüyleri aldıktan sonra kıl kökleriniz açılmış oluyo, limon suyu ve tuzun da yakıcı özelliği olduğu için bunları karıştırıp bi güzel masaj yapıyosunuz o bölgeye.Kıl kökleriniz yandığı için tüyler daha seyrek ve cansız çıkıyo.Hiç bi zararı yok,sadece sürünce bi süre kızarıklık yapar o da bi iki saate geçer.
Uzun sure kullanmaya devam ettiniz mi sonuc nasilben 1,5 aydır limon ve tuzu deniyorum bacağımda kıldan tüyden eser kalmadı tabi bir buçuk aydır tüyler çıktıkça epilasyon makinesiyle aldım ve limonu tuzu sürdüm inanın o ilk bes dakikadaki acıya değer kızlar !1!11!! batık falan da kalmadı.. koltuk altında da %60 azalma var bikini bölgesine bi sefer denemiştim ama çok acıttığından tüylerin yalnızca bir kısmını makineyle alabildim.. ama o aldığım kısma da limon-tuz sürdüm çok acıttı ama değdi orada ilk denememden bu yana hiç tüy çıkmadı yüzyılın icadını bulmusuz kızlarbundan daha büyük bir olay var mı allah aşkına büyük bir dertten kurtuluyoruz.. koltukaltı falanda bitsin bikini bölgesini gerekirse gider kuaförde aldırırım (çok çekiniyorum bi baskasının almasından) üstünede limonu-tuzu sürerim
Bunlar cok eski oneriler. Bu kadar kolay olsaydi insanlar binlerce lira dökmezlerdi
Bunlar cok eski oneriler. Bu kadar kolay olsaydi insanlar binlerce lira dökmezlerdi lazere.
Şu yazdığımın bir faydası olmadiysa deneyin tabiBunlar cok eski oneriler. Bu kadar kolay olsaydi insanlar binlerce lira dökmezlerdi lazere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?