Limon Suyu ve Tuz

bi ara kollarıma tüy sarartıcı krem kullanmıştım lanet olası bi okadar da para verdim.sararan kılların arasından siyah siyah yeni tüyler fiskiırdı.resmen artırdı.bende kollarıma denemek istiyorum.ama kollarımı nasıl alıcam önce onu bi başarsam çok acır mı deneyen varmı acaba...

Kollar özellikte ilk alımda oldukça acıyor bu yüzden bence en iyi yol bir kuaföre gidip ağda yaptırmanız olur. Ama önce küçük bir bölgede (örn; bileğinizde) denemelisiniz. Ağda bazen kıl dönmesi ve sivilceye yol açabiliyor.

Merhaba kizlar,
Ben az once gogus ucu cevresindeki tuyleri aldim cok az vardi ama. Sonra karisimi surdum hic yakmadi neden olabilir. Bitiren var mi peki? Daha cok cogalmaz ins. Ben daha onceden sarartiyodum cunku

Arkadaslar bilgilendirirseniz sevinirim.

Once epilatorle killar aliniyor daha sonra limon ve tuz karisimi suruluyor dogrumu anladim?

Yoksa tam tersi once karisimi surup sonra mi killari epilatorle almak gerek?

Bikini bolgesinde deneyip kesin sonuc alan arkadaslar var mi?

Merhaba kızlar bende bugün denedim bikini bölgeme ve alt kısımlarına sürdüm sizce bir zarar olur mu?

her gün mü yaptınız acaba? Yoksa sadece temizlikten temizliğe mi ben temizliğimi yaptım sonra iki gün sürdüm bir daha sürmeye vaktim olmadı yeterli mi sizce? Hangi sıklıkla yapılması gerekiyor?

Tüyleri aldıktan sonra kıl kökleriniz açılmış oluyo, limon suyu ve tuzun da yakıcı özelliği olduğu için bunları karıştırıp bi güzel masaj yapıyosunuz o bölgeye.Kıl kökleriniz yandığı için tüyler daha seyrek ve cansız çıkıyo.Hiç bi zararı yok,sadece sürünce bi süre kızarıklık yapar o da bi iki saate geçer.

Teşekkür ederim

Uzun sure kullanmaya devam ettiniz mi sonuc nasil

Bunlar cok eski oneriler. Bu kadar kolay olsaydi insanlar binlerce lira dökmezlerdi lazere.

Kesinlikle işe yarayan bir yöntem olduğunu söylüyor lar ama bilemedim tabi ne kadar doğru orasını denemeyince göremeyiz.

yanagimda ve cenemde tüyler olustu. denicem çıkma süresine ve cansizlasmasina dikkat edicem unutmazsam buraya yazarim 15 gun kadar sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…