• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Limon Suyu ve Tuz

4Motion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
2
0
36
İstanbul
Kızlar bu karışımı yapıp sürücek ama faydasını gören var mı acaba. :27: Birde limon suyu hazır olsa fark eder mi yoksa direk kesip suyunu mu sıkıcaz? :54:

evet canım ben kullanıyorum işe yarıyor ama ağda,epilatör tarzı kökten kıl alma işleminden sonra 2-3 boyunca yapman gerek normal limonu sıkman gerekiyor hazır olmaz :)))

limon suyu (konsantre değil kendim sıkcam limonu) , kaya tuzu ve sirke denicem bende.. :52:

geçen ay sadece limon denemiştim o bile geç çıkarttı bide sadece 1 gün yapmıştım..bikini bölgemi mecbur sebeblerle jilet kullanmıştım orayada limon yaptım sadece ve geç çıkarttı diyebilirim..

doğal yöntemlerle tüyleri azaltmak ve kurtulmak varken bioder gibi kozmetikler halt etsin diyorum
:52:

ya limonun acısına nasıl dayanıyorsunuz? ben bir sürdüm 1 dk bekleyemeden duşa koştum yıkadım yandım yandım evi inlettim valla. :D

dayanmak güç tabikii :ssz::ssz::ssz:

ama hemen yıkamasaydınız iyiydi.. bidahakine hem geç hemde çok cılız çıkıyor ..benim öyle oldu en azından.:34:

limon bende çok hafif bi yakma yapıyo, nedenini hala bilmiyorum :| ama geç çıkarttığı ve azalttığı kesin. 1 kez yapmam bile etkili olmuştu, 2. yapışımın ardından şu an tüyler incelmiş durumda resmen elime batmıyor. bazı bölgelerde çıkmadı 2 ay boyunca. şimdi yine ince ince çıkıyor. ben bir de tuz katmadan yapmıştım. belki o yüzden de çok fazla yakmamıştır.

Son düzenleme:
Kızlar bu karışımı yapıp sürücek ama faydasını gören var mı acaba. :27: Birde limon suyu hazır olsa fark eder mi yoksa direk kesip suyunu mu sıkıcaz? :54:

Yöntem Tabiki İşe Yarıyo. Ancak hazır limon suyu zannetmiyorum. Ben bu karışımı yanaklarımda denedim ve Sonuç aldım. Yüzümde iki seansla tüyler nerdeyse bitti. Şimdi başka yerde kullanıyorum. Öneririm. Ancak karışımın mesaj yapılarak söz konusu alana iyice yedirilmesi ve bu işlemin her gece uyumadan önce yapılıp sabahleyin ılık suyla yıkanmalı . hatta 3 gün boyunca hiç yıkamazsanız daha daha iyi olur.

Son düzenleme:
ben 1,5 aydır limon ve tuzu deniyorum bacağımda kıldan tüyden eser kalmadı tabi bir buçuk aydır tüyler çıktıkça epilasyon makinesiyle aldım ve limonu tuzu sürdüm inanın o ilk bes dakikadaki acıya değer kızlar !1!11!! batık falan da kalmadı.. koltuk altında da %60 azalma var bikini bölgesine bi sefer denemiştim ama çok acıttığından tüylerin yalnızca bir kısmını makineyle alabildim.. ama o aldığım kısma da limon-tuz sürdüm çok acıttı ama değdi orada ilk denememden bu yana hiç tüy çıkmadı yüzyılın icadını bulmusuz kızlar :D bundan daha büyük bir olay var mı allah aşkına :D büyük bir dertten kurtuluyoruz.. koltukaltı falanda bitsin bikini bölgesini gerekirse gider kuaförde aldırırım (çok çekiniyorum bi baskasının almasından) üstünede limonu-tuzu sürerim :D

kızlarr bende lazere gittim o kadar para döktüm istediğim sonucu alamadım. bu yötemi deniycem hem maliyeti ucuz hemde lazerde çektiğim acılardan daha az acıyacagından eminim :34:kızlar bu arada bir önerim var ben lazer yaptırırken 50 dk. öncesinde emla krem sürüyordum uyuşturuyordu özel bölgesini acımasından dolayı alamayanlar emla kremi deneyebilirsiniz

limon muhteşem bir yöntem ben de kullanıyorum, öneririm.
üstelik koltuk altındaki kararmayı da önlüyor.

kızlar bunu ben de denemiştim acısına çok fazla dayanamamıştım ama pek bi faydasını göremedim ilk denemeden. ben bacaklarıma falan sir ağda kullanıyorum sirden sonra ağda yağını kullandığım için nasıl limon tuz karışımını kullanayım dersiniz?

limon bende çok hafif bi yakma yapıyo, nedenini hala bilmiyorum :| ama geç çıkarttığı ve azalttığı kesin. 1 kez yapmam bile etkili olmuştu, 2. yapışımın ardından şu an tüyler incelmiş durumda resmen elime batmıyor. bazı bölgelerde çıkmadı 2 ay boyunca. şimdi yine ince ince çıkıyor. ben bir de tuz katmadan yapmıştım. belki o yüzden de çok fazla yakmamıştır.

konu benimde ilgimi çektı nasıl uyguluyorsunuz bıraz anlatırmısınız

Evt.. Ben de limon suyu ve tuzu denedim işe yarıyor. Eğer acısından kaygılanıyorsanız; tüyleri karışımı uygulamadan 2-3 saat önce de alabilirsiniz.
Karışımı iyice masaj yaparak CİLDE YEDİRİNİZ.

Ben az önce bacaklarımda denedim. İlk başta sanki her gözenekten iğne batırıyorlarmış gibi bir acı hissettim ama iki saniye sonra geçti ve hiç bir acı kalmadı. Yalnız benim de bir sorum var: Limon suyu yerine eritilmiş limon tuzu kullansak nasıl olur?

peki bu islemi jiletledikten sonrada uygulayabiliyormuyuz
ve tuzun miktarini ne kadar koyuyorsunuz ?
ha bide kac dakika sonra yikiyorsunuz ? :26:

Back