Limon+sarımsak+lahana...

zynpkr

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
946
5
arkadaşlar daha önce verildiyse özür dilerimöncelikle.bir sitede gördüm.yaşlı bir teyze bir kıza bu yöntemle 3 ayda 15 kilo verdiğini anlatmış.yapanlar uygulayanlarda memnun kalmış.tarif şöyle.
iki kilo limonun suyunu bir kavonoza doldurun, bir bas sarimsak kabugunu soyup dograyin ve limon suyuna ekleyin bir kac kara lahananin yapraklarini dograyip,onuda limon suyuna ekleyin,bir gün dinlendirdikten sonra sabahlari ve yatarken ikiser yemek kasigi icin.
aynen kopyala yapıştır yaptım.ben de bugün hazırladım.yarıniçmeye başlayacağım.inşallah yararı olur.a.s.a.s.

inşallah fayda görürsün bizide bilgilendirirsen sevinirim içmediğimiz ot kalmadı belki bu fayda ederde bizlerde istedidiğimiz kilolara ulaşırız

bende deneyeyim işe yarıyormu bari ama limon sarımsak ve lahanayı çok söylüyorlar işe yarıyor diye bende başlayayım yarın işeyarar umarım bakalım ne oluyor

işten gelince baktım tadına sarımsak falan da kokmuyor.tadı hiç kötü değil.limonu çok severim zaten.tam benlik bu.:lepi: ay bir de işe yararsa.:teytey:

evet kızlar sonuçları yazarsanız sevinirm bende )) yanlız 2 yemek kaşı nedense az geldi bana gerçi toplam 4 yemek kaşığı ama ya alıştık günde 2 bardaklara felan ondan sanırım :))))))))))))

deneyene arkadaşlar bildirirse bizde faydalanırız tşk

karadenizlilerin kullandıgı kara lahanamı yoksa salatada kullandıgımız kırmızı lahanamı hangisi acabaCADIARZU

ilginçmiş ama kolay bi formül eğer işe yarıyorsa süper çünkü ben çalıştığım için sabah kalkıp çay demlemek çorba ısıtmak yada sular kaynatmak falan artı yarım saat erken kalkmama sebep oluyo uyku tatlı geldiği içinde zorluyo beni..
ama bu formül hazır kalk iç git :)))
sonuçlarınız olumlu olursa bende denicem hadi bakalım kızlar kolay gelsin iyi erimeler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…