- 26 Haziran 2012
- 9
- 0
valla arkadaşım hiç farketmez.Ben bunu yıllar önce yaptım(18 yaşındaydım)şu an yani 20 yıldır kılsız tüysüz bi kadınım.çünkü kıl yolu ağdadan sonra ilk 3 gün yani 72 saat açık kalıyormuş.bütün tüy azaltıcı ürünlerin üzerinde de yazıyor zaten ilk 3 gün kullanın diye.yani 3-5-8 saat hiç önemli değil.Şimdi kızım var 14 yaşında ona da başlayacağım ama bi 16 17 yaşında olsa daha iyi.hormanlar çok hızlı çalışırken pek işe yaramıyor.ben 16 dan 19 yaşıma kadar yaptım ama son bir sene de gitti tüyler:)o yüzden acele etmiyorum.
valla arkadaşım hiç farketmez.Ben bunu yıllar önce yaptım(18 yaşındaydım)şu an yani 20 yıldır kılsız tüysüz bi kadınım.çünkü kıl yolu ağdadan sonra ilk 3 gün yani 72 saat açık kalıyormuş.bütün tüy azaltıcı ürünlerin üzerinde de yazıyor zaten ilk 3 gün kullanın diye.yani 3-5-8 saat hiç önemli değil.Şimdi kızım var 14 yaşında ona da başlayacağım ama bi 16 17 yaşında olsa daha iyi.hormanlar çok hızlı çalışırken pek işe yaramıyor.ben 16 dan 19 yaşıma kadar yaptım ama son bir sene de gitti tüyler:)o yüzden acele etmiyorum.
canım 2yılda mi bitti tamamen? ve diğer bölgelerde etkili olmadı mı?iyi geceler kızlar .. ben limon tuz ve sirke yi karıstırıp agda sonrası sürüyorum 2 yıldır tüyden eseer kalmadı .. bu arada koltuk altına uyguladım bunu da söyleyim...
kızlar bende denemiştim limon ble tek başına yakıyor ama geç çıkarttığı doğru yani ben bi daha ki sefere tuz+limon+sirke denicem :)
sirke ne sirkesi farkederrmı üzüm veya elma
Sonuçları yazıcam demiştim yazayim hemen, kızlar kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben sadece limon sürdüm, 1 kez uygulamama rağmen ağdacım bile şaşırdı azıcık kalmış nolmuş falan dediBir de bazı bölgeler 1 kez kullanmama rağmen bildiğin kelleşti ya, çıkmıyo ahahah. Kesinlikle uygulayın