bu karbonata doğal olan sadece eczanelerde satılıyor ben sağlık için de çok faydalı olduğunu okudum
sabah kalkınca 1 tatlı kaşığı 2 bardağa yapıyorum üzerine az az sıcak su döküyorum çözmek için yarım saat sonra kahvaltı ve 1 saat sonra içmek için 1.5 litre suya 1 tatlı kaşığı koyuyorum gün içinde 3litre su içiyorum :)
tabi bunun yanında spor yapmaya başladım
Kahvaltıdan önce 2 bardak karbonatlı su içiyoruz (2bardağa 1tatlı kaşığı karbonat yazmışsın) gün içindede 1 tatlı kaşığı sabah için çok değilmi yani 2 bardağada 1,5 lt. yede aynı kaşık ölçü yazmışsın dimi bunda bir yanlışlık yok herhalde :))
YANLIŞLIK YOK :) ben sabah sağlık açısında faydalı bunun daha farklı tarifleri de var ama ben bu sistemi sevdim:) tadını da ve faydaları saymakla bitmez ben zayıflamak için başladım zayıflamanın yanında sağlık için önemli olduğunu öğrendim kilo da veriyorum süper:)
Tadı önemli tabii ama sağlıklı zayıflamak daha önemli inşALLAH bende de işe yarayacak ve bende senin gibi burada yazacağım teşekkür ederimm..Umarım bende zaıflarımmmm
İNŞALLAH bende yazacağım bir birimize destek oluruz kırılma noktasında benim hedefim 2 ayda 10 kilo:)
denicem inşallah bende fayadasını görürümbende doktorumda ızlemıstım şişe suyumun içine bir tutam atıyordm karbonat sadece acayıp ödem atma hazmı kolaylastırma ve kabızlık sorununa iyi geliyor suyun tadıda daha bir tatlı oluyor içmeye doyum olmuyo valla
kızlar bende başladım ama bende bağırsakları çalıştırmak yerine aksine yavaşlattı nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum 1,5 lt. suya 2 çay kaşığı atıorum
Tadı soda gibi bir şey mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?