ekleyen benim msnden ..
Yazdım kuzu msn den cevap yazsana :)
Liliiii napıyosun tatlımmm
Kuzuşumm film izlemeye koyulcaktım taammm seni gördüm geldim hemen :) Sen napıyosun dadlummm ? Geçtimi dişinn ?
Geçmedi malesef tatlımmm, hatta karnım da ağrımaya başladı, hastayım da
Hangi filmi izliceksin bakim kuzu, ağrı geçmezse sabaha kadar fimz izlerim artık ben de
Bidenem yaa kıyamam hiç laf dinlemiyosun ama kızıcam artıkDoktora git diyorummm :84::84::84::84: :)
Kore filmi kuzu taktım bu ara adamlar çok orjinal yapıyo ya.. Hüzünden öte filmin adı herkes çok güzel diyo başladım bakalım :)
Aradım dişçiyi ama boşluğu yoktu ki gidemedim tatlımEvde antibiyotik vardı onu içtim bekliyorum geçmesini
Beşiktaşım oleyyy beşiktaşım oleyyy haydi gol gol gol haydi gol gol gol kartal gol gol gol !
vvGol mu attı beşiktaşşşşşş
vv
İkinci gol az önce geldi hı hı 2-0 bu maç bizimdir bro..
LiLİ iki alkış çaktın maçı 2-0'dan 2-2 ye çıkardın ! Maça kesin gözle bakmıştım halbuki neyse artık ..
Bulamıyorum seçemiyorum karar veremiyorum offf o sana attığım sitenin linkini silmeyecektin işte ! Bende silmişim herhalde..
Bulamıyorum avatarlarımı ..
Kızım burdakiler daha güzel neyin atarındasın ya
Şu seçtiğin avatara bi bakale yaaa
Burdakilerden kastın yolladığın linktekiler ise evet çok hoşlar .. Zaten şuan kullandığım avatarda senin yolladığın linkten.Ne o beğenmedin mi ? Sana da bir şey beğendiremiyorum ..
Dur bakayım insan bir tavsiyede bulunur ama nerdeee
Avatar konusundaki zevklerimiz tamamen birbirinden bağımsız ama kuzum benim elimde olan bişey değil