Liliii'nin sohbet topiğii :))

Kuzuşumm film izlemeye koyulcaktım taammm seni gördüm geldim hemen :) Sen napıyosun dadlummm ? Geçtimi dişinn ? :KK50:

Geçmedi malesef tatlımmm, hatta karnım da ağrımaya başladı, hastayım da:KK17::KK50::KK50::KK50:
Hangi filmi izliceksin bakim kuzu, ağrı geçmezse sabaha kadar fimz izlerim artık ben de:KK31:

Geçmedi malesef tatlımmm, hatta karnım da ağrımaya başladı, hastayım da:KK17::KK50::KK50::KK50:
Hangi filmi izliceksin bakim kuzu, ağrı geçmezse sabaha kadar fimz izlerim artık ben de:KK31:

Bidenem yaa kıyamam hiç laf dinlemiyosun ama kızıcam artık :KK20::KK20::KK20: Doktora git diyorummm :84::84::84::84: :)

Kore filmi kuzu taktım bu ara adamlar çok orjinal yapıyo ya.. Hüzünden öte filmin adı herkes çok güzel diyo başladım bakalım :)

Bidenem yaa kıyamam hiç laf dinlemiyosun ama kızıcam artık :KK20::KK20::KK20: Doktora git diyorummm :84::84::84::84: :)

Kore filmi kuzu taktım bu ara adamlar çok orjinal yapıyo ya.. Hüzünden öte filmin adı herkes çok güzel diyo başladım bakalım :)

Aradım dişçiyi ama boşluğu yoktu ki gidemedim tatlım:KK50: Evde antibiyotik vardı onu içtim bekliyorum geçmesini:KK31:

LiLİ iki alkış çaktın maçı 2-0'dan 2-2 ye çıkardın ! Maça kesin gözle bakmıştım halbuki neyse artık ..

Bulamıyorum seçemiyorum karar veremiyorum offf o sana attığım sitenin linkini silmeyecektin işte ! Bende silmişim herhalde..

Bulamıyorum avatarlarımı ..
:KK14:

Msn'den onca seni titrettim burdan mesaj yazdım niye duymuyorsun beni hatun ! Telefondan arayacağım şimdi ! :KK47:

LiLİ iki alkış çaktın maçı 2-0'dan 2-2 ye çıkardın ! Maça kesin gözle bakmıştım halbuki neyse artık ..

Bulamıyorum seçemiyorum karar veremiyorum offf o sana attığım sitenin linkini silmeyecektin işte ! Bende silmişim herhalde..

Bulamıyorum avatarlarımı ..
:KK14:

Kızım burdakiler daha güzel neyin atarındasın ya :KK52:

Şu seçtiğin avatara bi bakale yaaa :KK52:

Kızım burdakiler daha güzel neyin atarındasın ya :KK52:

Şu seçtiğin avatara bi bakale yaaa :KK52:

Burdakilerden kastın yolladığın linktekiler ise evet çok hoşlar .. Zaten şuan kullandığım avatarda senin yolladığın linkten.Ne o beğenmedin mi ? Sana da bir şey beğendiremiyorum ..

Dur bakayım insan bir tavsiyede bulunur ama nerdeee
:KK45:

Burdakilerden kastın yolladığın linktekiler ise evet çok hoşlar .. Zaten şuan kullandığım avatarda senin yolladığın linkten.Ne o beğenmedin mi ? Sana da bir şey beğendiremiyorum ..

Dur bakayım insan bir tavsiyede bulunur ama nerdeee
:KK45:

Avatar konusundaki zevklerimiz tamamen birbirinden bağımsız ama kuzum benim elimde olan bişey değil :KK70:

X