Liliii'nin sohbet topiğii :))

Tüh ya canın sağolsun inşallah ben evdeki pcden de silmemişimdir

Ya laptopumdaydı ya da sabit pcdeydi

Eee sen napıyorsun nasılsın ?

İnşallah tatlım :)

Napıyım bende mama yiyorum bi yandan kkda takılıyorum

sıkıldım ya vizelerden fln artık böö geldi

İnşallah tatlım :)

Napıyım bende mama yiyorum bi yandan kkda takılıyorum

sıkıldım ya vizelerden fln artık böö geldi

Bende evi temizledim oturdum pc'nin başına kartalın gelmesini bekliyorum ..

Masanın üzerinde redbull var içsem mi içmesem mi diye düşünüyorum ..

Midem çok hassas gelemiyorum bu tarz içeçeklere az öncede portakal suyu içtim içsem mi kız

İçme kız napcan redbulu Sen yeterınce enerjik birisin boşver çiçeklerini sula onla

İçme kız napcan redbulu Sen yeterınce enerjik birisin boşver çiçeklerini sula onla

Çiçeklerimi sulayım ? Oldu ..

Valla şuan kendimi hiçte o kadar enerjik hissetmiyorum

Ordan bakıldığında öyle görünüyor olabilirim ama ne yazık ki bana pekte fazla enerjik birisi değilmişim gibi geliyor

Size enerji dağıtmaktan kenime enerji stoklamaya başladım ; görüyorsun dimi durumun ciddiliğini

Vah kuzumm vahh..

O zaman iç redbulu ben içmem enerji içeceği yaa

Bende iyiyim canım bugün son sınavımızı olduk bitti çok şükür :)

Ohh ne güzell sefan olsun
Hoşgeldin bercestee
Kızlar yaa malum yılbaşı geliyoo. Hediye alıcakmısınız. Sevgilim şubatta gelicek kısmetse. Ben yılbaşı doğum günü ve sevgililer günü için ayrı ayrı hediye vermek istiyorum. Ne alabilirim. Nasıl bi süpriz yapabilirimm :26:
Siz neler yapıcaksınız

Valla kuzum biz öyle günleri özel görmediğimiz için kutlamayız bile :) Bize ait özel günleri kutlarız sadece :) Tanışma yıldönümümüz misal :)

Hediye olarak birsürü seçenek var ttlm ne tarz bişey istersin ki? bu arada benim çıkmam lazım canım ya k.bkmazsın inş. misafir gelecekmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…