- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
Cinsel ilişki ne zaman ağrıya neden olur? >> Herice Eğlence Dünyasının Merkezi
canım bu konuda şöyle bir yazı buldum umarım yardımcı olur sana
cnm benim çok t.ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsel ilişki ne zaman ağrıya neden olur? >> Herice Eğlence Dünyasının Merkezi
canım bu konuda şöyle bir yazı buldum umarım yardımcı olur sana
kızlar bende eşimle evlendikten sonra ilk zamanlar koktuğum için ilişkiye giremedim.vajinismustum ve sonradan ilişkiye girdik.1 ay oldu ilişkiye gireli ve 2 haftada 1 falan beraber oluyorz.şimdiya kadar 5 kere falan beraber olduk bende de yanma oluyor ama p..içimden çıktığında hemen yanma geçiyor.bu yanma neden acaba hala ilişkiye tam olarak alışamamdan mı,kendimi kastığımdan mı bilmiyorm ve pe...içimdeyken idrarım var gibi oluyor bu normal mi?
kızlar bende eşimle evlendikten sonra ilk zamanlar koktuğum için ilişkiye giremedim.vajinismustum ve sonradan ilişkiye girdik.1 ay oldu ilişkiye gireli ve 2 haftada 1 falan beraber oluyorz.şimdiya kadar 5 kere falan beraber olduk bende de yanma oluyor ama p..içimden çıktığında hemen yanma geçiyor.bu yanma neden acaba hala ilişkiye tam olarak alışamamdan mı,kendimi kastığımdan mı bilmiyorm ve pe...içimdeyken idrarım var gibi oluyor bu normal mi?
merhaba kızlar vajiden yeni kurtuldum ama 4. kez birlikte oldum eşimle ama o girişte baskı hissi ve içeri p.. gir cıklarda basınc ve çişim varmıs gibi hissi oluyodu gene devam ediyor o hisler zamanla düzelcek ( inşallah ) sormak istediğim bugun ilişkiye girdiğimizde pozisyon denemek istedik cunku ben altta olup eşim üstte oldugunda baskı hissi daha cok hissediyorum ben onun üstüne oturmak istedim bi iki kez denedik p.... cıkmazmı eşim de bana ya anlamıyomusun p... cıktıgını ayarlayamıyomusun dedi bende ona yaa ne diyon sen deneyimlimiyim dedim oda deneyimle ne alakası var içindeki seyin cıkmak üzere oldugunu anlayamıyomusun dedii onu ben nasıl ayarlıcam baska pozisyona geçioz bi iki gel gitten sonra p... cıkıyor video izletti bana gör diye ama ordaki kadınlar deneyimli diyom tamam ama sen hiç anlamıyonmu içinde oldugumu diyo anlıyom içimde oldugunu ama nasıl ordan cıkıyor anlayamıyorum diyorum. bunu nasıl çözerim biliyomusun sendede oluyomuydu bunu sorayım dedim kusura bakma baya acık anlattım ama kimselere alatamıyomkii he bide ilk ilişkimde kanama olmustu zarın kanıydı ama bu 4. ilişkim ilişkide bişey yoktu dısarı cıktık gezdik felan 2 saat sonra vc ye girdim karnım agrıyodu cırcırım zannederek ıkındım afedersn ıkındm bide nolsun bi avuc kadar pembe kan boşaldı vajimden eşime anlattım oda kızlık zarın tam olarak acılıyor ya orda biriken kandır dedi.ama ilk ilişkimizdede kanamam olmustu bu neyin nesi diye korktum acıkcası. ama 4. ilşkimde 2 saat sonra kan gelmesini anlayamadım adet oldum sandım ama değil daha 2 hfta var reglime.ve devamı gelmedi o kanın anlık bi avuc kadar boşaldı geçti.Bi sorun varmıdır bilemedim
not : bide kızlar girişte hala sorun yasadıgımdan mı nedir cok isteksizim eşim ya kadın olarak beni baştan cıkartman lazımken bişey yapmıyosun diyor tamam onuda anlıyorum ama yapamıyorum o ruhtayken nasıl işve cilve yapayımki tamam yendim şükürler olsun ama girişte hala sorun yasadıgımızdan sıkıntı yasıyoruz giriyor ama zorlanıyorum isteksiz yapmamaya calısıyorum ama olmuyor.Birde bendemi sorun var bilmiyorum gram bişey hisetmiyorum yanıma 1 ay gelmese neden gelmedin demem cinsel yönden. bilemiyorum eşimde sürekli senin durumundan benimde hevesim kalmadı artık p... bile kalkmıyor diye beni suclamaya basladı offff kızlar bir çözüm sunun lütfenn