• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

liki srasnda yanma!yardm ltfen..

zaman zaman bendede oluyor bazen yanma,hatta bazen kasıklarıma kramp gırıyor resmen.7 aylık evlıyım bende sanırım zamanla gecer...:30:

bende ilk iliskiye girdigimde inanilmaz agriyordu tam adam akilli iliski yasayamadik iki bir gun
sonra uygun pozisyonu buldugumda zorlukla afedersinzi giriyordu ve tam girdikten sonra artik agri bayagi azaliyordu, hala da boyle bir sorun var ama zamanla azaldigini hissediyorum.
bence organizmalar farklidir yapimiz da farkli bu yuzden doktora basvurmak en iyi cozum gibi gorunuyor

kızlar bende eşimle evlendikten sonra ilk zamanlar koktuğum için ilişkiye giremedim.vajinismustum ve sonradan ilişkiye girdik.1 ay oldu ilişkiye gireli ve 2 haftada 1 falan beraber oluyorz.şimdiya kadar 5 kere falan beraber olduk bende de yanma oluyor ama p..içimden çıktığında hemen yanma geçiyor.bu yanma neden acaba hala ilişkiye tam olarak alışamamdan mı,kendimi kastığımdan mı bilmiyorm :( ve pe...içimdeyken idrarım var gibi oluyor bu normal mi?

aynı durum ben de de var. yanma oluyor ve çıkınca hemen geçiyor. yine aynı şekilde sanki idrarım varmış gibi hissediyorum. 1 aylık evliyim.

bence yanmanın bir sebebi de ilişkiye tam hazır olamamak, ya da o bölgenin kuru olması.çünkü kayganlaştığında daha rahat oluyor gibi

kızlar bende eşimle evlendikten sonra ilk zamanlar koktuğum için ilişkiye giremedim.vajinismustum ve sonradan ilişkiye girdik.1 ay oldu ilişkiye gireli ve 2 haftada 1 falan beraber oluyorz.şimdiya kadar 5 kere falan beraber olduk bende de yanma oluyor ama p..içimden çıktığında hemen yanma geçiyor.bu yanma neden acaba hala ilişkiye tam olarak alışamamdan mı,kendimi kastığımdan mı bilmiyorm :( ve pe...içimdeyken idrarım var gibi oluyor bu normal mi?

Yalnız değilsin canım.vajinismus olayını yaşamadım ama 3 aylık evliyim ve ben de idrarım varmışş hissine kapılıyorum. geçeceği günleri özlemle bekliyorum.

Bazen vajinanın kuru olmasından da kaynaklanabiliyor kızlar. Bende 3 aylık evliyim, ilk başlarda aynı bahsettiğiniz gibi yanmam oluyordu ilişki bittikten sonra idrara çıktığımda da devam ediyordu. Kayganlaştırıcı kullanmaya başladığımızdan beri kesildi. Doktorumun dediğine göre ilk 1 ay va...a içinde yaralar da oluşabiliyor darlığı nedeniyle ben 1 ay bu yüzden fitil kullanmıştım. Buna bağlı da olabilir

merhaba kızlar vajiden yeni kurtuldum ama 4. kez birlikte oldum eşimle ama o girişte baskı hissi ve içeri p.. gir cıklarda basınc ve çişim varmıs gibi hissi oluyodu gene devam ediyor o hisler zamanla düzelcek ( inşallah ) sormak istediğim bugun ilişkiye girdiğimizde pozisyon denemek istedik cunku ben altta olup eşim üstte oldugunda baskı hissi daha cok hissediyorum ben onun üstüne oturmak istedim bi iki kez denedik p.... cıkmazmı eşim de bana ya anlamıyomusun p... cıktıgını ayarlayamıyomusun dedi bende ona yaa ne diyon sen deneyimlimiyim dedim oda deneyimle ne alakası var içindeki seyin cıkmak üzere oldugunu anlayamıyomusun dedii onu ben nasıl ayarlıcam baska pozisyona geçioz bi iki gel gitten sonra p... cıkıyor video izletti bana gör diye ama ordaki kadınlar deneyimli diyom tamam ama sen hiç anlamıyonmu içinde oldugumu diyo anlıyom içimde oldugunu ama nasıl ordan cıkıyor anlayamıyorum diyorum. bunu nasıl çözerim biliyomusun sendede oluyomuydu bunu sorayım dedim kusura bakma baya acık anlattım ama kimselere alatamıyomkii he bide ilk ilişkimde kanama olmustu zarın kanıydı ama bu 4. ilişkim ilişkide bişey yoktu dısarı cıktık gezdik felan 2 saat sonra vc ye girdim karnım agrıyodu cırcırım zannederek ıkındım afedersn ıkındm bide nolsun bi avuc kadar pembe kan boşaldı vajimden eşime anlattım oda kızlık zarın tam olarak acılıyor ya orda biriken kandır dedi.ama ilk ilişkimizdede kanamam olmustu bu neyin nesi diye korktum acıkcası. ama 4. ilşkimde 2 saat sonra kan gelmesini anlayamadım adet oldum sandım ama değil daha 2 hfta var reglime.ve devamı gelmedi o kanın anlık bi avuc kadar boşaldı geçti.Bi sorun varmıdır bilemedim

not : bide kızlar girişte hala sorun yasadıgımdan mı nedir cok isteksizim eşim ya kadın olarak beni baştan cıkartman lazımken bişey yapmıyosun diyor tamam onuda anlıyorum ama yapamıyorum o ruhtayken nasıl işve cilve yapayımki tamam yendim şükürler olsun ama girişte hala sorun yasadıgımızdan sıkıntı yasıyoruz giriyor ama zorlanıyorum isteksiz yapmamaya calısıyorum ama olmuyor.Birde bendemi sorun var bilmiyorum gram bişey hisetmiyorum yanıma 1 ay gelmese neden gelmedin demem cinsel yönden. bilemiyorum eşimde sürekli senin durumundan benimde hevesim kalmadı artık p... bile kalkmıyor diye beni suclamaya basladı offff kızlar bir çözüm sunun lütfenn

merhaba kızlar vajiden yeni kurtuldum ama 4. kez birlikte oldum eşimle ama o girişte baskı hissi ve içeri p.. gir cıklarda basınc ve çişim varmıs gibi hissi oluyodu gene devam ediyor o hisler zamanla düzelcek ( inşallah ) sormak istediğim bugun ilişkiye girdiğimizde pozisyon denemek istedik cunku ben altta olup eşim üstte oldugunda baskı hissi daha cok hissediyorum ben onun üstüne oturmak istedim bi iki kez denedik p.... cıkmazmı eşim de bana ya anlamıyomusun p... cıktıgını ayarlayamıyomusun dedi bende ona yaa ne diyon sen deneyimlimiyim dedim oda deneyimle ne alakası var içindeki seyin cıkmak üzere oldugunu anlayamıyomusun dedii onu ben nasıl ayarlıcam baska pozisyona geçioz bi iki gel gitten sonra p... cıkıyor video izletti bana gör diye ama ordaki kadınlar deneyimli diyom tamam ama sen hiç anlamıyonmu içinde oldugumu diyo anlıyom içimde oldugunu ama nasıl ordan cıkıyor anlayamıyorum diyorum. bunu nasıl çözerim biliyomusun sendede oluyomuydu bunu sorayım dedim kusura bakma baya acık anlattım ama kimselere alatamıyomkii he bide ilk ilişkimde kanama olmustu zarın kanıydı ama bu 4. ilişkim ilişkide bişey yoktu dısarı cıktık gezdik felan 2 saat sonra vc ye girdim karnım agrıyodu cırcırım zannederek ıkındım afedersn ıkındm bide nolsun bi avuc kadar pembe kan boşaldı vajimden eşime anlattım oda kızlık zarın tam olarak acılıyor ya orda biriken kandır dedi.ama ilk ilişkimizdede kanamam olmustu bu neyin nesi diye korktum acıkcası. ama 4. ilşkimde 2 saat sonra kan gelmesini anlayamadım adet oldum sandım ama değil daha 2 hfta var reglime.ve devamı gelmedi o kanın anlık bi avuc kadar boşaldı geçti.Bi sorun varmıdır bilemedim

not : bide kızlar girişte hala sorun yasadıgımdan mı nedir cok isteksizim eşim ya kadın olarak beni baştan cıkartman lazımken bişey yapmıyosun diyor tamam onuda anlıyorum ama yapamıyorum o ruhtayken nasıl işve cilve yapayımki tamam yendim şükürler olsun ama girişte hala sorun yasadıgımızdan sıkıntı yasıyoruz giriyor ama zorlanıyorum isteksiz yapmamaya calısıyorum ama olmuyor.Birde bendemi sorun var bilmiyorum gram bişey hisetmiyorum yanıma 1 ay gelmese neden gelmedin demem cinsel yönden. bilemiyorum eşimde sürekli senin durumundan benimde hevesim kalmadı artık p... bile kalkmıyor diye beni suclamaya basladı offff kızlar bir çözüm sunun lütfenn

Canım öncelikle geçmiş olsun. Bende 3 aylık evliyim 1 ay boyunca ara ara benden de pembe bir kan geldi kızlık zarından kaynaklandığını söyledi doktorum sonra alıştıkça geçiyor. Yine de bir doktora danış ama önemli bir şey olduğunu sanmam. Üst pozisondayken yavaş hareket edersen başlara p... çıkma ihtimali azalır. İlişki sırasında kendini kasma kastığın anda basınç hissi artar. Yeni pozisyonlar denemekten de çekinme. Eşinle de bu konuyu konuş ben vajinismusu yeni atlattım daha anlayışlı olamaz mısın er şey zamanla yerine oturacak tarzında

Evleneli 1 sene oldu. İlk gece ve sonrasında da ilişkiye girmek için denemeler yaptık ama olmadı. Eşimin de ilk birlikteliği olduğu için beni yönlendiremedi. Onun için ilk olmak çok güzel olduğu gibi tecrübesiz olması da bu konuda yavaş ilerlememize neden oldu. Evlendikten 1 ay sonra Vajinismusu yenmek için gereken egzersizleri yapmaya başladım. Cem Keçelinin kitabını eşim ve ben okuduk. Uygulamaya çalıştık. 3. ayımızda beraber olabildik. İlk ilişkimizde sanırım hiç kan gelmemişti. 2.-3. hatta 4. ilişkilerimizde ise çok az açık pempe bir sıvı-kan karışımı geldi. Kesinlikle öyle korkulacak bir şey yok yani. Benimki böyle posta posta geldi ama gelirken hissetmedim bile banyoya girerken farkettim o kadar az gelmişti. Asıl büyük sorunu yenmeme rağmen bu konuda hala sıkıntı yaşıyorum. İlişkiye girerken ilk içeriye gireceği zaman hala gerilmelerim ve eşimi az da olsa itmeye çalışmam bitmedi. İçeriye girerken hala yanma hissediyorum. Tamamen girdikten sonra rahatlıyorum ama yine de tam olarak bir rahatlama çok nadir oluyor. 1 yıldır baştan sona rahat bir ilişki hiç yaşamadım. Sanırım vajinismusu tam olarak hala yenemedim. Bu yanma hissi bir süre sonra geçince zevk almaya başlıyorum. Hatta orgazm da oluyorum. Ama o ilk girerkenki yanma hissi beni mahvediyor. Umarım bunu da yenebilirim.

Back