meraba canım nasılsınız sorular ben de yardımcı olusunuz
neden kondom falan kullanmıo esın? sen mı korunuosun belkı alerjık falandır ya da mıkropludur seyı... bana dr oyle demıstı...
muhtemelen henüz alışmadığın için yanma oluyor ayrıca neden bu kadar az ilişki oluyor hiç olmazsa gün aşırı yapınki alışabillesin idrarın varmış gibi olmasıda normal herkeste zaman zaman olabilir ben evleneli 6 yılı geçti hala bazen oluyorkızlar bende eşimle evlendikten sonra ilk zamanlar koktuğum için ilişkiye giremedim.vajinismustum ve sonradan ilişkiye girdik.1 ay oldu ilişkiye gireli ve 2 haftada 1 falan beraber oluyorz.şimdiya kadar 5 kere falan beraber olduk bende de yanma oluyor ama p..içimden çıktığında hemen yanma geçiyor.bu yanma neden acaba hala ilişkiye tam olarak alışamamdan mı,kendimi kastığımdan mı bilmiyormve pe...içimdeyken idrarım var gibi oluyor bu normal mi?
muhtemelen henüz alışmadığın için yanma oluyor ayrıca neden bu kadar az ilişki oluyor hiç olmazsa gün aşırı yapınki alışabillesin idrarın varmış gibi olmasıda normal herkeste zaman zaman olabilir ben evleneli 6 yılı geçti hala bazen oluyor
tabiki o da bir ihtimal sonuçtaacaba bu yanma v... nız çok dar diye olabilirmi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?