• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

liki srasnda yanma!yardm ltfen..

ela2008

hoşgeldiniz miniklerim...
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
56
1
86
Ankara
4 aylık evliyim.Evlendikten hemen sonra doktora gidip bütün tetkikleri yaptırdım ve sadece smear testimde enfeksiyon çıktığını söyleyip antibiyotik ve neopenotran fitil verdi ve kullandım.Ayrıca doğum kontrol hapı kullanmamda bir sakınca olmadığını söyleyip yasmin verdi.Fakat ilk başlarda yeni evli olmamdan kaynaklandığını sandığım ve zamanla geçeceğini düşündüğüm ilişki sırasında meydana gelen sızlama ve yanma halen devam ediyor.Bu doğal mı?Enfeksiyon geçmemiş ve buna neden oluyor olabilir mi?Yardımcı olursanız çok sevinirim.Lütfen birileri beni aydınlatabilir mi?

öncelıkle gecmıs olsun canım enfeksıyonda etkı eder elbette ama bence evlılıgının ilk aylarında oldugu ıcın yanma hıssedıyosun.ben 1 yıllık evlıyım halen bende hıssedıyorum o yanmayı hatta sonrasında bıle yanma oluyo bır vakıt...doktorum zamanla gecer dedı sabredecegız baska caresı yok sanırım..

alhan çok teşekkür ederim ilgin için.içimi biraz rahatladı sayende, insan tecrübesiz olunca ve kimseyle de paylaşamayınca kötü oluyor gerçekten.sen hangi korunma yöntemini seçtin?doktor tavsiyesiyle aldığım halde hala korkuyorum doğum kontrol hapından.yumurtalıklar tembelleşip hamileliği zorlaştırdığı söyleniyor diye.

canım bence yanma gecmıyorsa tekrer doktora gıtmen gerekır yıne enfeksıyon yada mantar olabılır evlılıgın ılk sıralarında cok oluyor bu ben olmadım ama etrefımda yenı evlendıkten sonra bu sıkayetlerden gıden cok tanıdıklarım var
animasyon74cn2.gif

arkadaşlar bende 11 aylık evlıyım ilk 5-6 ay benımde yanmam oldu idrara çıkarkende tekrarladı buna sanırım balayı sistiti sana tavsıyem ilişki sonrasi idrarını yap faydalı oluyor

bende aynı yanma ve ağrı olayından muzdaribim ilişki esnasında. o yuzden doktor neopenotram ovul verdi yani fitil. kullanıcam

ben 3aylık evliyim aynı yanma iliski sonrasinda bende de oluyor .gecen ay mantar tedavisi gordum . doktorumla konustugumda mantardan olabilecegini soylemisti . Ayrica iliskiyi cok zor gerceklestirebiliyoruz ben kendimi cok kasıyordum ve cok agrım oluyordu bundan dolayı da yanma oluyordu. son zamanlarda bu sorunum hafifledi sanırım ustesinden geliyorum yavaş yavaş.mantar da azalmis durumda. yalnız degismeyen tek bir sey var eger esim icime bosaliyorsa ilişki bittikten sonra nerdeyse butun gun boyunca yanmam oluyor.acaba bu neden olur bir bilen deneyimleyen var mı?

neden kondom falan kullanmıo esın? sen mı korunuosun belkı alerjık falandır ya da mıkropludur seyı... bana dr oyle demıstı...

neden kondom falan kullanmıo esın? sen mı korunuosun belkı alerjık falandır ya da mıkropludur seyı... bana dr oyle demıstı...

ben düzenli olarak 2 senedir pko'dan dolayı dogum kontrl hapı içiyorum. genelde kondom kullanıoruz ama iste bazen de denk kullanmıyoruz onda da böle oluo.sende de mi aynı sıkıntı var ? dr demişti yazmışsın da. ya evlendigimden beri kac kere doktoruma gittim erkek olmak varmıs ne rahatlar ya butun sikintiyi biz kadinlar cekiyoruz.

benim evililiğim 4i yıla girdi. bir tane 2.5 yaşında oğlum var ancak bende aynı konuda yardım istiyorum. bende yanmanın yanısıra şiddetli ağrıda oluyo. bunca senedir geçmedi geçeceğinide zannetmiyorum.

bende over kisti var yumurtalık kisti. 6 cm büyüklüğünde. 3 yıl önce bu yüzden acil ameliyat oldum. ben bu ağrı ve yanmanın ondan olduğunu düşünüyorum aslında doktorum ondan değil dedi. nasıl olacak bilmiyorum gerçekten

canım muhtemelen enfeksiyondandır sendeki yanma.ben sık sık idrar yolu enfeksiyonu olurum bu sebeple bendede yanma oluyor tedaviden hemen sonra geçiyor yanma ama enfeksiyon tekrarlayınca tekrar başlıyor.özellikle ilişkiden sonra idrar yaptığımda çok fazla yanma oluyor yarım saat sürüyor.

kızlar bende eşimle evlendikten sonra ilk zamanlar koktuğum için ilişkiye giremedim.vajinismustum ve sonradan ilişkiye girdik.1 ay oldu ilişkiye gireli ve 2 haftada 1 falan beraber oluyorz.şimdiya kadar 5 kere falan beraber olduk bende de yanma oluyor ama p..içimden çıktığında hemen yanma geçiyor.bu yanma neden acaba hala ilişkiye tam olarak alışamamdan mı,kendimi kastığımdan mı bilmiyorm :( ve pe...içimdeyken idrarım var gibi oluyor bu normal mi?

kızlar bende eşimle evlendikten sonra ilk zamanlar koktuğum için ilişkiye giremedim.vajinismustum ve sonradan ilişkiye girdik.1 ay oldu ilişkiye gireli ve 2 haftada 1 falan beraber oluyorz.şimdiya kadar 5 kere falan beraber olduk bende de yanma oluyor ama p..içimden çıktığında hemen yanma geçiyor.bu yanma neden acaba hala ilişkiye tam olarak alışamamdan mı,kendimi kastığımdan mı bilmiyorm :( ve pe...içimdeyken idrarım var gibi oluyor bu normal mi?
muhtemelen henüz alışmadığın için yanma oluyor ayrıca neden bu kadar az ilişki oluyor hiç olmazsa gün aşırı yapınki alışabillesin idrarın varmış gibi olmasıda normal herkeste zaman zaman olabilir ben evleneli 6 yılı geçti hala bazen oluyor

muhtemelen henüz alışmadığın için yanma oluyor ayrıca neden bu kadar az ilişki oluyor hiç olmazsa gün aşırı yapınki alışabillesin idrarın varmış gibi olmasıda normal herkeste zaman zaman olabilir ben evleneli 6 yılı geçti hala bazen oluyor

ben biraz korktuğum için ilişkiye ara vermek istiyorum.fakat Bazen 2 gün arka arkaya yaptğmzda oluyor.idrar hisside çok tuhaf gelmişti bana demekki normalmiş :D :90:

Back