Liken (lichen) hastaligiyla ilgili bilgisi olanlar

ballizencefil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
364
64
73
Kizlar annem liken hastasi. Çok kotu bir cilt hastaligi. Stresten meydana geliyor. Rahatsiz edici bir hastalik ve annem icin cok uzuluyorum. Bu hastalik hakkinda bilgisi olan hastaligi atlatan var mi? Bitkisel kurler , hastane doktor onerisi.. simdiden allah razi olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun herhangi bi kür bilmiyorum ama sivasta balıklı kaplıcalar war yurtdışından bile tedavi için gelen hastalar oluyomuş. doktor balıklar diyede geçiyor cildin hasarlı bölgesine tutunup yiyorlar acılı bişey değilmiş genelde sedef hastaları gidiyor internet ten bi araştır istersen canım size faydası olurmu bilmem ama aklıma direk orası geldi

Bide saraçoğlu na ulaşmayı denediniz mi hiç o belki bi kür werir tekrar geçmiş olsun

Canim cok tesekkur ederim dikkate alip bilgi verdigin icin araştıracagim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canım ,öncelikle Allah şifa versin inşallah. --gltsry-- arkadaşımıza katılıyorum
Bizde Sivas-kangallıyız ; Eğer imkanlarınız el veriyorsa gidip görmenizi tavsiye ederim.Yerli yabancı bir çok kişi gelmiş faydasını görmüştür.
Bazı ileri evredeki rahatsızlıklarda doktor sevki ile gelip tedavi olan bile var.
Balıklar hastalık olan bölgeye yoğunlaşıp hasta deriyi yiyerek tedavi ediyorlar.
Kangal Balıklı Kaplıcaları olarak internetten aratabilirsiniz,videoları da mevcut fikir olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…