• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Likefaksiyon süresi uzun olup tedavi olan arkadaşlar var mi acaba

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sinemix91

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
316
218
18
33
Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katılıyorum böyle bir başlığa rastlamadigim için açma gereği duydum. Eşinde likefaksiyon yani spermin sıvılaşmama sorunu yaşayan var mı? Doktorlarınız neler dedi biz doğu gorevi yaptigimiz için çok iyi bir tedavi olamiyoruz çok aciklayici konusmadi doktor. Sperm sayisi ve hareketi az likefaksiyon suresi 180dk bunun icin bir tedavi yok dedi burada doktor. Böyle sorun yasayan var mi acaba aranızda: (

Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katılıyorum böyle bir başlığa rastlamadigim için açma gereği duydum. Eşinde likefaksiyon yani spermin sıvılaşmama sorunu yaşayan var mı? Doktorlarınız neler dedi biz doğu gorevi yaptigimiz için çok iyi bir tedavi olamiyoruz çok aciklayici konusmadi doktor. Sperm sayisi ve hareketi az likefaksiyon suresi 180dk bunun icin bir tedavi yok dedi burada doktor. Böyle sorun yasayan var mi acaba aranızda: (
180 dakika mı. ? yani üç saat? Sperm 3 saat bekletildikten sonra incelenmez. O kadar süre beklerse sonuc doğru çıkmaz

Testte de deger az çıkıyor bu yüzden sanırım.15 tatilde memlekette bir uzman tedavi edilebilir dedi enfeksiyon giderici ilac verdi sonr tatil bitti siirtte test yaptırdık duzelmemis 180 dk cikiyor ve sperm sayısı da 8milyon gösteriyor. Doktor bu sivilasmanin tedavisi yoktur dedi klomen ile e vitamini verdi sayı için ama bu sivilasma olmazsa sayı yine artmaz. Bu likefaksiyon süresinin kisaltilmasi ile ilgili bir tedavi yokmu acaba

Testte de deger az çıkıyor bu yüzden sanırım.15 tatilde memlekette bir uzman tedavi edilebilir dedi enfeksiyon giderici ilac verdi sonr tatil bitti siirtte test yaptırdık duzelmemis 180 dk cikiyor ve sperm sayısı da 8milyon gösteriyor. Doktor bu sivilasmanin tedavisi yoktur dedi klomen ile e vitamini verdi sayı için ama bu sivilasma olmazsa sayı yine artmaz. Bu likefaksiyon süresinin kisaltilmasi ile ilgili bir tedavi yokmu acaba
15 dakikadan fazla bekletilen spermlerin sonucu hep yanlış çıkar. Tek bildiğim bu. Başka urologlara sorun.

Selam arkadaşım üzülmeyin sakın laboratuvarı değiştirin mutlaka likefaksiyon süresi malesefki labların çoook bekletmelerinden oluyor.Aynısı bizim başımızada geldi istanbul lab da yaptırdık 120 dk çıktı tabi sayı da 5milyon totel 15 milyon üzülmüştük bizde. laboratuvarın hatası olabilir dedi doktorumuz düzen laboratuvarı tavsiye ederim doktor tavsiyesiydi bize.Doktorumuzda ankarada prof.dr. kaan aydos. mutlaka ist ank da varsa yakınlarınız eşiniz birde düzende yaptırsın mutlaka . Başka illerdede şubeleri vardı sanırım .

Merhaba sinem,bizdede tek sorun bu malesef. Bize dr tedavisi yok dedi ve aşılama yaptı ve tutmadı. Daha yeni karşılaştığım yazılarda ilaç tedavi olduğu yönünde. İyi bir urolog arayacağız bizde ama sizi metak ettim naptınız. Çözümü buldunuz mu ?

Bizim 180dkdan 20dkya indi canim cok sukur ama sayi azligi problemi var. Biz 4 aydir keciboynuzu kürü ve proxeed plus kullaniyoruz onlarin mi faydasi oldu bilmiyoruz hareket ve likefaksiyon duzeldi ama sayimiz az hala asilama tutmadi tüp bebege gececegiz bizde

Doktormu önerdi. Eşimin sayısı hızı herşeyi çok iyi 50 dakkada sıvılaşıyor. Doktor buyuzden olmuyor dedi. Başka problemimiz yokmuş. Çok sağol bana umut oldun. Hiç bir yerde bulamadım düzelen kişileri.

Doktormu önerdi. Eşimin sayısı hızı herşeyi çok iyi 50 dakkada sıvılaşıyor. Doktor buyuzden olmuyor dedi. Başka problemimiz yokmuş. Çok sağol bana umut oldun. Hiç bir yerde bulamadım düzelen kişileri.
Canim peki testleri hep ayni labaratuarda mi yaptirdiniz nerde yaptirdiniz

Canim peki testleri hep ayni labaratuarda mi yaptirdiniz nerde yaptirdiniz
2 kez aynı yerde yaptırdı. Yanlış olduğunu düşünmüyorum, yoksa 4 sene biticek öylede böylede olurdu. Bi kez aşılama yaptırdık bidaha yaptırmak istemiyorum. Tüp yaptıralım diyoruz oda masraflı olduğu için biraz bekliyorum.

Bize de doktorumuz tedavisi olmadigini soyledi ancak asilama veya tüp bebek ile sivilastirilabilecegini soyledi ilk test yaptik 120dkydi sinra 180 dk oldu bu sure icinde biz arisütü keciboynuzu ve proxeed plus kullandik onlarin faydasi oldu sanirim once 45dkya indi sonra 20dkya indi

Bize de doktorumuz tedavisi olmadigini soyledi ancak asilama veya tüp bebek ile sivilastirilabilecegini soyledi ilk test yaptik 120dkydi sinra 180 dk oldu bu sure icinde biz arisütü keciboynuzu ve proxeed plus kullandik onlarin faydasi oldu sanirim once 45dkya indi sonra 20dkya indi
Bizede tedavi yok dedi oyuzden direkt aşılama yaptı. Ama insanın aklında bi sürü soru işareti oluyor. Allah razı olsun bana umut oldun alıcaz hatta sipariş verdi sanırım eşim ilacı. Akşamda aktardan diğer dediklerini alcam. Denemekten zarar gelmez.

merhaba normal yolla hamile kalabildiniz mi tüp bebek mi yaptırdınız?

Benim esimdede 45dk ve sperm sayisi 10 milyon sure fazlaligi sayiyi etkiler mi

Back