• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Light SHEER

bende light sheer diode yaptırıorum
bir seans gittim sadece. 2,5 ay gecti. kıl denecek hiç bişe cıkmadı. tüycükler cıktı sadece :) en cok genitalin alt kısmında cıktı
ben cok memnunum simdilik. 4-6 seansta biter dediler inş öle olurr:62::62:
ben van da yaptırıorum.burda pek bi alternatif olmadığı için biraz pahalıya yaptırıorum sanırım:26: k.altı+genital 250 lira..

acı var mı peki? genital hassas bi bölge...korkuyorum acısından açıkcası :(

acıo biraz
ben emla kullanıorum.bide onlar bi sprey sıkıolar
o yüzden cokta acımıo

Ben 3 seans diode lazer yaptırdım light sheer mi, değil mi, onu bilemeyeceğim ama 3. seansta eleman beni bangır bangır bağırttı. Bağrılmayacak gibi değildi ama yüzemde ve göğsümde lekeler kaldı, resmen beni yakmış. Acı eşiğim de yüksektir benim. Her seansta acının biraz daha artacağını söylemişti. Çok da pahalıydı yüzle göğüse geçen yıl 520 tl vermiştim. Yandığıma mı yanayım parama mı yanayım, bi faydasını da göremedim. 10'u geçti fotana adında bi lazere gidiyorum bana mısın demiyor benim tüyler? Kurtulamayacağım bu tüylerden.

2 gün önce 2.seansımı yaptırdım
1.sine nazaran daha cok acıdı:50: doktor derecesini yükselttim o yüzden dedi
Allah tan kıl yoğunluğu azdı
ben ilk seans sonrası dökülmeden memnundum.bakalım 2.sinden sonra nasıl olacak:51:

ben de lightsheer diode lazer yaptırdım. koltukaltı ve bikinim 6 seansta bitti.seansına 250 ödedim ben de,artık 300e yaptıklarını biliyorum.sonbaharda da yarım bacak başlicam inşallah.

ben de tüm vücut ilk seansımı yaptırdım ama epey acı çektim. hiçbiryerimde yanık falan olmadı.aynı merkez aynı makine aynı elemanın elinde arkadaşım hiç çekmemiş :)
o esmer tenli ben buğday tenliyim ondan mıdır bilemedim :)
dana 5 gün oldu o yüzden uzuyorlar sanki dökülmeyecekmiş gibi. ama 10 gün içinde dökülecek dediler. gelişmeleri aktarırım :)

özellıkle buyuk harf yazıcam arkadaslar kım ne derse desın hangı dr pazarlaması satısı karsı cıkarsa cıksın herkes kendı lazerını övuyor
1-- aleksdrayt ıyı bı lazer ama yuzde sakallanma yapıyor ve agrısı cok genıtal falan yaptırılmaz yaptıranlarada helal olsun derım
2- lpl ler hıc ıse yaramıyor dıyorlar bır nevı modern agda yontemı yaptırıyorsunuz cıkıyor
dıot laser ıyı ama LUMENIS MARKA LIGHT SHEER DIOT LASERT TURKIYENIN EN IYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ LAZERIDIR NOKTAAAAAAA
ACISI AZ VE 4-6 SEANTA KOMPLE %90 KILLARI YOK EDIYOR

ÇOK ARASTIRDIMMM COK IYI BILIYORUM KIMSE KUSURA BAKMASIN EN SON DUDUMLARIM BUDUR SU ANKI TARIH ITIBARI ILE BUNUN ÜSTUNE LAZER SUAN TÜRKIYEDE YOKTURRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

özellıkle buyuk harf yazıcam arkadaslar kım ne derse desın hangı dr pazarlaması satısı karsı cıkarsa cıksın herkes kendı lazerını övuyor
1-- aleksdrayt ıyı bı lazer ama yuzde sakallanma yapıyor ve agrısı cok genıtal falan yaptırılmaz yaptıranlarada helal olsun derım
2- lpl ler hıc ıse yaramıyor dıyorlar bır nevı modern agda yontemı yaptırıyorsunuz cıkıyor
dıot laser ıyı ama LUMENIS MARKA LIGHT SHEER DIOT LASER TURKIYENIN EN IYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ LAZERIDIR NOKTAAAAAAA
ACISI AZ VE 4-6 SEANSTA %90 KILLARI YOK EDIYOR

ÇOK ARASTIRDIMMM COK IYI BILIYORUM KIMSE KUSURA BAKMASIN EN SON DUYUMLARIM BUDUR SU ANKI TARIH ITIBARI ILE BUNUN ÜSTUNE LAZER SUAN TÜRKIYEDE YOKTURRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Selam ben bugün randevu aldim gidip bilgi almak icin görüsecegim...sordum Telefonde evet Dioden Lightsheer dediler,bir cilt Doktorunda bu yer ama doktor kendisi yapmiyormus..

ve kadin sordu- killariniz koyumu diye-evet dedim ok geliniz konusalim dedi.

Bugun ilk defa koltukalti ve genital bolge icin gittim, abartiklari kadar acimiyor, hissediyorsun birseyler ama milletin agladigi kadar degil :) ( yada ben dayanikliyim)

diode lazer yüzdeki tüyler için gercekten de cok etkili ben yaptırmıstım ordan biliorum. ancak size tavsiyem yüzünüzü jiletle alarak gitmeyin, çünkü bi yandan jiletle alıp çoğaltıp kalınlaştırıosunuz bi yandan da lazerle azaltmaya çalısıosunuz dogal olarak seanslar uzuo, tüyler gitmio falan:6:

ayrıca tuyler cıkmaya basladı işe yaramıo die düşünmeyin o çıkan tüyler dökülüo çünkü:8:

papatyacım çok üzüldüm,saldırıya uğramışsın hemen...
ben de açtığım topicte aynı muameleye maruz kalmıştım.seans seans yazmak istiyordum sonuçları, ama reklam yapmakla öyle bir suçlandım ki soğudum,,yazmadım bi daha...
ben de lightsheer ile koltukaltı 4.cü genital 3. seansımı bitirdim, çok memnunum.kolaltı 4 seansta neredeyse bitti, tek tük tüycükler kaldı sadece.genital de azaldı bayağı.6 seans gideceğim,gittiğim yer 6 seansta garanti veriyor, 6da bitmezse 7 bizden dediler.ben çok memnunum anlıyacağın,umarım senin de iyi gidiyordur ;)

selam daha önceki yazılarında light sheer cihazıyla epilasyon yaptırdığını duymuştum. yanılmıyorsam antalyadaydın bende alanyada yaşıyorum ve antalayda epilasyona başlamak istiyorum internete çok araştırdım ama bu cihazı kullanan bi merkez göremedim sen nereye gittin acaba yardımcı olabilirmisin

ben lightsheer diod la genital vw koltuk altına yaptırdım. gayet memnunum.özellikle koltukaltında. uzun süredir gitmediğim için özel bölgede ince tüyler cıktı.ama bu benim hatam birazda

Back