• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Light SHEER

kızlar light shher diode lazerle yüz ya da vücut epilasyonu yaptıranlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim :)))

acitiyor, bir zamanlar iyiydi ancak artik acisiz diyot lazerler var, o yuzden onermiyorum size, ilk seansimi yapmistim hemen kactim.

acitiyor, bir zamanlar iyiydi ancak artik acisiz diyot lazerler var, o yuzden onermiyorum size, ilk seansimi yapmistim hemen kactim.

beni de aksine hiç acıtmıyor..demek ki acıtan lazer aleti değil kişiden kişiye değişiklik gösteren acı eşikleri...şunu da belirtmek isterim light sheer diode lazer türlerinin gelişmiş en son teknolojisi...

light sheer saticisisiniz sanirim, pazarlamaci gibi yazmissiniz, siz kullanici degil bu cihazi pazarlayanlardansiniz, o yuzden bu topici kapatmak icin sikayette bulunacagim. ayrica gercekten acili bir cihaz, sonuclar iyi olsada cok acili.

light sheer saticisisiniz sanirim, pazarlamaci gibi yazmissiniz, siz kullanici degil bu cihazi pazarlayanlardansiniz, o yuzden bu topici kapatmak icin sikayette bulunacagim. ayrica gercekten acili bir cihaz, sonuclar iyi olsada cok acili.

hayır bu cihazla lazer epilasyon yaptıran sıradan bi vatandaşım..sadece yazdıklarınıza katılmadığımı beyan ettim.ayrıca siz acı eşiği denilen olguyu duymamış olmalısınız ki acıtıyor diye tutturuyorsunuz.fakat sizde acıtmış olması herkesin aynı konudan müzdarip olacağı anlamına gelmez..hepsi bu kadar...cevap yazmazsanız sevinirim..tartışmak için açmadım bu topiği

benımde araşdırmalarıma göre lıght sheeer lazer en iyisi

ben bu makınayı ankarada bulamadıgım için yapdıramadım yuz kılları gibi ince kıllarda diğer makınelere göre lıght sheer en iyisi

diyot lazer yüz kılları ve vücuttaki ince kıllar için uygunmuş ama genelde en başarılı aleksandrayt

evet alexandrite gerçekten iyi bi lazer ama ince tüylerde hiç bir etkisi yok tetikleme ihtimali de yülksekkk... bir de beyaz ten siyah kıl kriteri var tabii..vücut için alex e gitmeyi planlıyorum bende

papatyacım çok üzüldüm,saldırıya uğramışsın hemen...
ben de açtığım topicte aynı muameleye maruz kalmıştım.seans seans yazmak istiyordum sonuçları, ama reklam yapmakla öyle bir suçlandım ki soğudum,,yazmadım bi daha...
ben de lightsheer ile koltukaltı 4.cü genital 3. seansımı bitirdim, çok memnunum.kolaltı 4 seansta neredeyse bitti, tek tük tüycükler kaldı sadece.genital de azaldı bayağı.6 seans gideceğim,gittiğim yer 6 seansta garanti veriyor, 6da bitmezse 7 bizden dediler.ben çok memnunum anlıyacağın,umarım senin de iyi gidiyordur ;)

Son düzenleme:
ben de ligh sheer ile yüz epilasyonu yaptırıyorum..vücutta alexandrite düşünüyorum fakat ince kıllarımız için light sheer'in daha etkili olacağı kanısındayım. memnuniyetimi belirttim diye hemen ürünü pazarlayan pazarlamacı olarak lanse etti arkadaşın teki beni :1::1:..olağan şeyler aslında..herkes birbirinden kuşku duyuyor burada :D bu arada kılların ince mi? genelde vücutta kıllar kalın olduğu için alex tercih edilir..

Back