Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
18 yaşındayım ve bu üç parfüm arasında kaldım.light blue üstümde 4 ya da 5 saat kalabiliyor diğerleri zaten oldukça yoğun :)) sizce hangisi daha sıradışı kızlar??notldukça beyaz tenliyim :)
Light Blue ve Givenchy Absolute Irresistible bilindik kokulardan.
Diğer kokuda nasıl bir şey onu bilmiyorum. Ama bu ikisinden birini kullanırsan ve tamam oldu ben sadece bunu kullanacağım, benim parfümümü bu olmalı diyorsan. Özel bir parfüm olamaz o ikisi. Çünkü demode oldular artık.
Sıradışı demeyelim de. Benim beğendiklerim arasında Victoria Secret parfümleri var. Neredeyse her kokusunu seviyorum.
En çok bombshell hoşuma gidiyor.
Bir diğer bayıldığım koku Chloé Signature. Herkeste yok. Pudramsı, hiçbir şekilde rahatsız etmeyen bir koku. Oldukça kalıcı!
Tous: Tous L Eau Puor Femme EDP Vapo Bayan Parfüm - Bayan Parfümleri - Ürünler Bu kokuda çok güzel. İlk sıktığınızda erkek parfümüne benziyor ama gittikçe koku değişiyor. Bu da kalıcı aynı zamanda.
Lancome Tresor Modnight Rose.
Birkaç tane daha var diğerleri bilindik diye yazmıyorum.
david beckham intimately harika bir koku, çiçeksi ve pudramsı. yaşına da çok uygun, fiyatı da makul. bir dene derim canım.
gurlain insolence , sarah jessica parker 'lovely' de çok özel kokular, aynı tarzda. bir bak derim canım