Lif Ve Banyo Kesesi ?

P

punk_chick

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi punk_chick
arkadaşlar ben banyoda genelde ellerimle vucudumu ovalarım daha sonra da liflerdim ama bugun markette banyo kesesi gördüm üzerinde ölü deriyi atar yazıyodu böyle semsert bişey aldım henüz kullanmadım ama şimdi kafam karıştı lif ne için bu keseler ne için :uhm: bu keseyi kullanırsam ellerimle ovalamama gerek kalmıycak mı yani bu işi mi görüyo bu kese kullanan var mı bu keselerden keseden sonra lif de uyguluyomusnuz :uhm: :uhm: :uhm:

• Konu Sahibi punk_chick
evet gerek kalmaz kese kirleri çıkaracak
gerçekten araştırmalarda çıkmış kese yapılan vucut masaj yapılmış gibiymiş lif konusunu ise keseledikten sonra kullanırsan iyi oluyo ben öle yapıyorum şahsen
fazla bastırma ama kese veya lif yaparken

• Konu Sahibi punk_chick

teşekkürler canım a.s. ilk defa deniycem umarım becerebilirim kullanmasını tenim beyaz ve çok hassas kafamçokkarıştı anında kıpkırmızı olurum valla çok kaçırırsam sırnaşık şey sırnaşık şey

• Konu Sahibi punk_chick
bende kese kullanırım haftada 1 mutlaka yaparım ölü hücreleri atıyo ayrıca keselendikten sonra vücudun yumuşacık oluyor ve suyu dökünce yandığını hissediceksin,keseden sonra lifle ohh yumuşacık :)))

• Konu Sahibi punk_chick
kesesiz asla kendimi temiz hissetmem haftada 1 defa kese olmalı bencede.fazla incitmeden,ardındanda lif yaparımki ne varsa temızlensin.banyo sonrası bebek gibi hissediyosun ozaman kendini.hadi kolay gelsin

• Konu Sahibi punk_chick
teşekkürler kızlar a.s. bugun denedim ben bu keseyi ilk önce içim rahat etmedi çünkü ben vucudmu ellerimle ovaladıgımda çıkan kirleri görebiliyodum ama keseleyince hiçbişey göremedim sırnaşık şey sonra elimle tekrar ovdum bakiiim kir çıkcak mı diye hiçbişey çıkmadı gerçekten işe yarıyo ovalanayım derken birsürü zaman kaybediyodum banyoda bu kese çok pratik oldu iki saat kendimi rendeliyodum resmen yaa şimdi 2 dkkada bitiverio :roflol: acayip işime yaradı herkese tavsiye ederim valla :teytey:

• Konu Sahibi punk_chick

işteeee böyleeeeeşutarafagitti

• Konu Sahibi punk_chick
KIzlar öyle bir anlatmışnız kiii...okuduktan sonra insanın banyo yapası geliyo )

• Konu Sahibi punk_chick
haklısın valla. bende şimdi kese almaya gidiyom. nerden alcam,nasıl bişey onuda bilmiyom gerçi.:):sm_cool:

canım marketlerde satılıyo böle semsert bişey sentetik elyafmış fisfisfis kolaylıkla bulabilirsin tahminimce a.s.

• Konu Sahibi punk_chick
selülite çok olumlu etkisi oluyur kızarıklık da tabi tahriş etmeden yapıyorasan cildine kan dolaşımı yaptığı için iyi bir etkisi oluyor selülite ve asla sabunlamadan kullan harika birşey birkaç sefer kullandıktan sonra yumuşacık ve terteniz daha açık renkli ve parlak deriye sahip olursun

• Konu Sahibi punk_chick
bn ilk yaptığımda korkmuştum ne oluo yaa die bunlar bnden mi çıkıo ..ki çok sık banyo yaprım ama kese efet güsel ya tenin kayıyo sanki...

• Konu Sahibi punk_chick
bende kelebek marka keseyi tercih edıyorum daha iyi çıkardığını düşünüyorum tavsiye ederim

• Konu Sahibi punk_chick
Kızlar aman fazla bastırmayın. Ben bugün kuzenime kızıp banyoya girdim. Bir sinirle kese yaptım. Yüzümü keseye kaptırmışım bir yanağım kıpkırmızı ısırılmış gibi laelaelaelaelae. Ben yıllardır yaparım kese çok da memnunum. Bir de memleket eskişehir malum hamamları meşhur opuyorumnanaktan. Hamama gider bigüzel buharda kalır ardından kese yaparım. Ertesi gün kendime bakmaya doyamam aynada :teytey: Ne mütevaziyim yaw

• Konu Sahibi punk_chick
kızlar siz keseyi duş jeli'ile mi yoksa sabun'la mı kullanıyosunuz??????

• Konu Sahibi punk_chick
kızlar siz keseyi duş jeli'ile mi yoksa sabun'la mı kullanıyosunuz??????

canım kese sabun veya jelle kullanılılmaz o liftir.keseyi sade elıne dolayıp tenıne kir çıkarmak içindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…