- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
- Konu Sahibi sevdaveysel
Kizlar elinde uygun fiyatlarda lierac ve lansinoh göğüs kremi olan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canmYok sormadım açıkçası Catladigi icin acıyor diye düşündüm hep..madesaccol gibi bi krem vardi adindan eminde değilim aslinda yara merhemi..yarain sagkik ocagina gidip danisacam
Karin catlaklari varms canm canini yakiyomus daha gogus ucu catlanadi dogurmamis kiz daha :)) on bilgi depoladik kizcagiza mesela bende lansinoh kullandim gogus uclarima catlatinca hic fayda etmedi bepanthen daha iyi geldi her bunye farkli tabiGünaydın Sevdaveysel....öncelikle geçmiş olsun...Göğüs ucu çatlaklarından bahsediyorsunuz sanırım ....karın çatlağından değil anladığım kadarıyla....Karın çatlağı sorununuz varsa yapabileceğiniz bir şey yok...Ben hiçbir şey sürmedim sıfır çatlak 2 doğum...Bizim gelin her bulduğunu sürdü, adlarını saymayım herkes bilir azçok....Her tarafı çatlak.....O senin vücuduna bağlı ....Gelelim göğüs ucuna benim kadar kimse acı çekmemiştir....Oğlumu doğru düzgün emziremedim bile acıdan...Bepanthene sür kendi sütünü sür dediler...Hala içimde ukde kaldı....Kızımda bir arkadaş önerdi "lansinoh" 10 sene önce 35 ti...Şimdi bilmiyorum ne kadar ...Ama değer Sür yıkamadan bebeişte emiyor rahatlık. Bepanthene vs. sürünce silmen gerekiyor o daha da çok acıtıyor....Benden sana abla tavsiyesi olsun(büyük ihtimalle küçüksün :) lansinoh al....Biraz pahalı ama çok az sürüyorsun. Benim kan bile gelmişti çatlaklardan....Kızım 11 emdi sadece anne sütü hiç mama yemedi....Tavsiye ederim....Okuyunca yazmadan edemedim, bana ne doktorum söyledi , ne eczaneBelki de o zamanlar yeni çıkmıştı bir şey diyemem 11 sene oldu nerdeyse....Geçmiş olsun güle gül büyüt bebişini .....