• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liderlik böyledir, bazen köprüden geçerken hayat kurtarmayı gerektirir

cevabı düzenledim o ara sephora yazınca iki alıntı birden almışım bi karışıklık oldu gibi oldu :KK23:neyi yapmayım bu arada seni tam çözemiyorum kontes :KK17:bana kendini anlat bi ara lütfen :KK25:
Anlatırım :))

Yapma dediğim şey gündem değişikliği değişmiş gibi yap ikna et evet de yatıp kalkıp bunu konuşuyoruz de :))

cıks duymam :KK53:vazgeçirdiği kişiler muhalefetten 1000 kişi olmadıktan sonra mümkün değil :KK12:

ayyy ben bu mesajı değiştirecektim :KK48: neyse gitti artık dönmez geri :KK53:

bizim gündemimiz değişmedi sizin değişti mi ?

Gündeminiz değişmediği için bu konuda onlarca mesaj yazıyorsunuz öyle değil mi?
Zaten önemli olan senin benim gündemimizin değişmesi değil medyanın gündeminin değişmesi. Hangi gazeteyi eline alsan bu olay var.

Gündeminiz değişmediği için bu konuda onlarca mesaj yazıyorsunuz öyle değil mi?
Zaten önemli olan senin benim gündemimizin değişmesi değil medyanın gündeminin değişmesi. Hangi gazeteyi eline alsan bu olay var.
mesajlarıma bakar mısın ilk bu konuya yazdım ben mesajı artık gör gör bıktığım için profilime girip mesajlarım kısmına bakabilir siniz

mevzu bizim gündemimiz değilse gazeteler her türlü haberi yapar , o haberi okuyup okumamak okurun elinde insanlar sadece kendi görüşünü yazan gazeteleri almıyor mesela ben geçen korkusuz diye bi gazete aldım :KK53: iyi oldu onu okuduğum :-)

mesajlarıma bakar mısın ilk bu konuya yazdım ben mesajı artık gör gör bıktığım için profilime girip mesajlarım kısmına bakabilir siniz

mevzu bizim gündemimiz değilse gazeteler her türlü haberi yapar , o haberi okuyup okumamak okurun elinde insanlar sadece kendi görüşünü yazan gazeteleri almıyor mesela ben geçen korkusuz diye bi gazete aldım :KK53: iyi oldu onu okuduğum :-)

Kaç kişi kendi görüşünü yansıtmayan gazeteleri de alıyor?
Gündemi tvden gazeteden takip etmeyenlerin oranı yüzde kaç? Kaç kişi tarafsız doğru haberlere (her iki taraf için de konuşuyorum) ulaşabiliyor? Dediğim gibi senin gündeminin değişmemesi ülkenin gündeminin değişmediği anlamına gelmiyor. Ülkenin gündemi kütüphanede içki içiyorlarla, namaz kılanlara saldırdılar gibi yalanlarla, erdoğanın kahramanlığıyla çok güzel değiştiriliyor işte.

Back