Lider dediğin kendini böyle rezil eder!

tribünlere oynamayı beceremiyor, biliyosun biz tribünlere oynayan naraları severiz milletçek
napsın kızım adam sakin adam, bilgili adam.
ben Beşiktaşlıyım, Toprağı bol olsun, Rahmetli Süleyman Seba'nın bir lafı vardır, kanunlara saygı göstermek lazım diye
hatta şuraya linkini koyayım
sakin adamın hali başka oluyor.

Kılıçdaroğluyla ilgili olan kısmını ben anlamadım yazının. Adamın anladığından farklı bir sey anladım ben daha doğrusu
yalnız değilsin.
zaten bilmem dikkatinizi çekti mi 3 sayfa oldu henüz SSK konusunda bir şey yazmadım :) artık ciddiye almıyorum çünkü

ya canım ben de kendim için demiyorum zaten genel halka etki anlamında diyorum, bana kalsa her konuşması akıllı mantıklı, ama işte genele hitap etmiyor sıkıntı orda

ya canım ben de kendim için demiyorum zaten genel halka etki anlamında diyorum, bana kalsa her konuşması akıllı mantıklı, ama işte genele hitap etmiyor sıkıntı orda
çünkü biz toplum olarak sesi fazla çıkan insanı haklı olarak görüyoruz. A partili B partili olarak bakmıyorum olaya. sokakta bile en çok kim bağırırsa haklı olan o gibi gelir, ondan da hep bağırarak çözeriz genelimiz problemlerimizi.
başka bir şey bu.
başka bir sosyal olgu.

belkide sıkıntı geneldedir diyosun

ay valla şu dediğin bana direk rasimi çağrıştırdı ya otomatikman

Tamda şu yazıya uygun bakın ne buldum...

kimse mukemmel degildir ama konu Ulke yonetimi ise, her partiyi iyi mukayese edip mukemmel olmasa bile ,kotunun iyisine yonelmekte fayda var.
Fikir ayriliklari disinda sirf Cumhuru ,Basbakani v.s begenmeyip zit bi partiye oy vermek ulkeyi eksiye suruklemekten baska hic bi ise yaramaz.
iyi dusunup tartip kararlarimizi en objektif sekilde vermemiz gerekiyor. Ulkenin gelecegi bizim elimizde....

bu nasıl bi tabir ya, bu yazarı ciddiye alamıcam, ama tüsiad konuşmasını ben de beğenmedim, hazırlık yapmadan gelmiş bence, ama yazı bariz yanlı kıl mıl dediğine göre

Tam da anasının sütünden emdiği sütü memelerinden getirmek üzereyken, bizim üstad Yılmaz Özbalcı devreye girip beni durdurdu! İşte biz böyle bir kültürden yetiştik!"

Bu daha kötü. Ne igrencliktir bu yaa.. Yazacak birsey bulamadiklarindan dolayi böyleler...

Yazar SSK'nın bir de şimdiki durumuna bakarsa Titanic gibi batmaz denilen SSK'nın denizin derinliklerini de aşıp magmaya doğru ilerlediğini görebilir; yandaşlıktan kamaşmış gözlerini açabilirse tabii.

Ayrica sanirim bilmiyorlar ama titanic batmisti

Tablonun devamini, AKP zamanini da ben ekleyivereyim.. 1 trilyonu kaca katlamis AKPnin becerikli yonetimi bir de onu gorelim:

Eki Görüntüle 1660027

Dinime kufreden bari musluman olsa..

Hic inandirici degil.Bence bu tablo montaj !

Keske insanlarimiz onlara empoze edilmek istenenle yetinmeyip biraz okusa.Cok sey degil biraz okumak ve bilgiye ulasmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…