Libyana'dan haber alan var mi ?+ Libya'da yasayan Uyelerimiz !

Tek Libyana degil 35 adet Libya'da yasayan uyemiz var !

Allah yardımcıları olsun
ınsallah en kısa zamanda saglık haberlerını alırız

http://delianne.blogspot.com/2011/02/pepeladan-haberler-iyi.html

libyana'nın blog arkadaşlarından, iyi haberlerinin alındığı bildirilmiş, çok şükür...

lşu an libyada bulunan ve evine dönmeyi bekleyen herkese sabır diliyorum. ben bi süre önce gelmiştim ve bu aralar eşimin yanına dönecektim ama artık o eve gelmeye çalışıyor. herkese sabır diliyorum, dilerim herkes bir an önce sevdiklerine, ailesine ve evine kavuşur.

http://delianne.blogspot.com/2011/02/pepeladan-haberler-iyi.html

libyana'nın blog arkadaşlarından, iyi haberlerinin alındığı bildirilmiş, çok şükür...

çok şükür ...
ınsalah yakın zamanda bıter sıkıntıları

libya'dan selamlar.trablus karışmaya başladı özellikle geceleri ama türkler ve yabancılar için gözle görünür bir tehtit saldırı yok.türk kanallarında olaylar çok abartılarak anlatımış.canlarını zor kurtardılar diye belki bingazi de durum farklı çok bilgim yok ama tripoli için bu geçerli değil.eşim işe gelip giderken durduruluyor nereli olduğu soruluyor türkiye diyince özür dilerim kardeşim deniliyor.eğer olaylar daha büyürse tüm türkler terk edecektir.ama sanıldığı kadar kolay değil bu terk edilişler apar topar evler eşyalar bırakılıyor.iş yeri sahipleri var.umarım herşey bir an önce düzelir yola girer.

haklısınız ınsanların hayatlarını bırden bırakıp donmesı cok zor bır durum
ınsallah durum daha kotuye gıderek buna mecbur bırakmaz hıcbırınızı
Allah yardımcınız olsun

off ya eşim seni gönderirim ben gelmem diyor o gelmedikten sonra ben nasıl gideyim.şuan uçak sesleri var olaylar büyüyor galiba.annemler az önce msn de hemen gel diyor nasıl geleyim kocamı bırakıp.Allah yardımcımız olsun
haklısınız ınsanların hayatlarını bırden bırakıp donmesı cok zor bır durum
ınsallah durum daha kotuye gıderek buna mecbur bırakmaz hıcbırınızı
Allah yardımcınız olsun

sağolun bizim iş yerimiz çalışan elemanlarımız var nasıl bırakalım ne yapalım.düne kadar açtık dükkanı bugün açılmadı.olaylar sakinleşinceye kadar da açılmayacak.ama öyle hadi gidelim demeklede bırakılmıyor.

tripoli35 insallah olaylar biran önce durulur canim... sizin icin ne kadar zor bir durum oldugunu biliyorum ..bende yurt disinda yasiyorum insan biran anda birakip gidemez kurulu düzenini .. birde esini birakirsan bu sefer senin icin dahada zor olacak durum onu merak etmekten an an dahada huzursuz olursun.. biran önce rahata kavusursunuz insallah

dünyadan haberim yok :26:

noldu neler oluyor :44:

libyanamla bi kaç gün önce blogtan msjlaşmıştık
msn şifresini kaybettiğini, o yüzden msn açamadığını söylemişti

libyana blog aracılıgıyla ulasmıs arkadaslarına ve orda kaldıklarını fln söylemiş dua istiyorlardı

üzücü inşallah herşey yoluna girer..oradaki arkadaşlarımızın da allah yardımcısı olsun...

nerede kalıyolar kızlar noluyo
biri anlatsın nolur
şuan nete bakıcak vaktim yok
gelince okurum

libyanamaın yengesinin numarası var bende
yarın inşlh bi arıyayım onu

Bende çok merak ettim kendisini.. Rabbim hepsinin yardımcısı olsun inşAllah ..

dayanamadım sabahı bekleyemedim libyananın yengesiyle görüştüm
heycandan çok detaya girip soruda soramadım sağ olduğunu duyunca rahatladım.

şuan otelde kalıyolarmış
2 gün içinde ya gemiyle yada uçakla gelmeye çalışacaklarmış
yine beni haberdar edicek yengesi
Allah yardımcıları olsun inşlh...

Canım benim ya güzel yürekli arkadaşım çok fena oldum Allahım korusun hepsini

Bende de ailesinin telefonu var pro kart alirken buranin numarasini vermis ama rahatsiz etmek istemedim iyi yapmissin B&M

Bende de ailesinin telefonu var pro kart alirken buranin numarasini vermis ama rahatsiz etmek istemedim iyi yapmissin B&M

bende rahatsız etmek istemedim, yüz yüze görüşmüştük birkez ama yinede çekindim msj attım :26:
sağolsun hemen aradı beni .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…