http://delianne.blogspot.com/2011/02/pepeladan-haberler-iyi.html
libyana'nın blog arkadaşlarından, iyi haberlerinin alındığı bildirilmiş, çok şükür...
libya'dan selamlar.trablus karışmaya başladı özellikle geceleri ama türkler ve yabancılar için gözle görünür bir tehtit saldırı yok.türk kanallarında olaylar çok abartılarak anlatımış.canlarını zor kurtardılar diye belki bingazi de durum farklı çok bilgim yok ama tripoli için bu geçerli değil.eşim işe gelip giderken durduruluyor nereli olduğu soruluyor türkiye diyince özür dilerim kardeşim deniliyor.eğer olaylar daha büyürse tüm türkler terk edecektir.ama sanıldığı kadar kolay değil bu terk edilişler apar topar evler eşyalar bırakılıyor.iş yeri sahipleri var.umarım herşey bir an önce düzelir yola girer.
off ya eşim seni gönderirim ben gelmem diyor o gelmedikten sonra ben nasıl gideyim.şuan uçak sesleri var olaylar büyüyor galiba.annemler az önce msn de hemen gel diyor nasıl geleyim kocamı bırakıp.Allah yardımcımız olsunlşu an libyada bulunan ve evine dönmeyi bekleyen herkese sabır diliyorum. ben bi süre önce gelmiştim ve bu aralar eşimin yanına dönecektim ama artık o eve gelmeye çalışıyor. herkese sabır diliyorum, dilerim herkes bir an önce sevdiklerine, ailesine ve evine kavuşur.
haklısınız ınsanların hayatlarını bırden bırakıp donmesı cok zor bır durum
ınsallah durum daha kotuye gıderek buna mecbur bırakmaz hıcbırınızı
Allah yardımcınız olsun
off ya eşim seni gönderirim ben gelmem diyor o gelmedikten sonra ben nasıl gideyim.şuan uçak sesleri var olaylar büyüyor galiba.annemler az önce msn de hemen gel diyor nasıl geleyim kocamı bırakıp.Allah yardımcımız olsun
sağolun bizim iş yerimiz çalışan elemanlarımız var nasıl bırakalım ne yapalım.düne kadar açtık dükkanı bugün açılmadı.olaylar sakinleşinceye kadar da açılmayacak.ama öyle hadi gidelim demeklede bırakılmıyor.
Bende de ailesinin telefonu var pro kart alirken buranin numarasini vermis ama rahatsiz etmek istemedim iyi yapmissin B&M
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?