- 1 Haziran 2008
- 5.943
- 33
kaydirigubbakcemile3
Libicim ben Tubişe buraya gelirken neler getirmeli,neler fuzuli hepsini yazmıştım..Çaydanlık da listededelikafadulden Ayrıca ben sütten değil de canım yogurt ve peynirden yana dertliyim demiştimhihoyyyt Sütten ben çok memnunum Judi alıyoruz genelde,kaymak gibi valla..Peynir konusunda da açıklama yapmıştık evet arkadaşımız söylediği üzere italyan peynirleri var genelde hergün hergün bayıyorr chedarlar mozarellalar ben halıs mulıs tam yaglı sert tuzlu peynır asıgıyım Turkıyeden getırtıyoruz,ayrıca yufka,salam sucuk burada guvenıp alamıyoruz onlar da Turkıyemdenkaydirigubbakcemile2 Gerı kalan hersey mevcut dıyebılırım Trıpolı baskent ve muthıs ıslek bır sehır,Bıngazıye gıtmedım sartlar nedır bılemıyorum ama Lıbyada en elı yuzu duzgun sartları guzel sehır Trıpolı...Bır de su havaalanı mevzuna cok taktık arkadaslar amanın ne var yaa ınanın ben havaalanını hatırlamıyorum bıle o kadar onemlı degıl.Sonucta bır problem cıkmadan sıkıntı olmadan hatta ve hatta cevredekılerın yardımı ve guler yuzu ıle ıslerınızı şıpppadanak halledebılıyorsunuz..Ben esımden sonra geldım buraya kızım ve bırkac aıle dostumuzla,zaten kapıda esımı gordugum an umrumda degıl dı bavullar havaalanın seklı semalı hepsı hıkaye Bıran once esıme kosmak elını tutmak ıstedım ...a.s.
Guzel goren guzel dusunur guzel dusunen hayatından lezzet alır,bana aılemle olduktan,huzurumuzu bulduktan sonra her yer cennet Allah bılıyor yaa:asigim:
Mucıze arkadasım,Trıpolıye mutlaka beklıyorum bır acı kahvemızı ıcersınız artık:1closedeyes: lahmacun simit her türlü pasta börek de yaparım size:)
Ayrıca Bıngazıden arkadaslarım var,burada cok buyuk bır alısverıs merkezı acıldı,cuma gunlerı mutlaka bır turk bayanla tanısıyoruz tevafuken:sm_cool: Hafta sonlar Trıpolıye gelen cok aıle var,tatıl ıcın..turıstık bır yer..Esımın calıstıgı fırma Bıngazıye suanda tek katlı bır alısverıs merkezı yapıyor..HADI hayırlısı:1rolleyes:
Guzel goren guzel dusunur guzel dusunen hayatından lezzet alır,bana aılemle olduktan,huzurumuzu bulduktan sonra her yer cennet Allah bılıyor yaa:asigim:
Mucıze arkadasım,Trıpolıye mutlaka beklıyorum bır acı kahvemızı ıcersınız artık:1closedeyes: lahmacun simit her türlü pasta börek de yaparım size:)
Ayrıca Bıngazıden arkadaslarım var,burada cok buyuk bır alısverıs merkezı acıldı,cuma gunlerı mutlaka bır turk bayanla tanısıyoruz tevafuken:sm_cool: Hafta sonlar Trıpolıye gelen cok aıle var,tatıl ıcın..turıstık bır yer..Esımın calıstıgı fırma Bıngazıye suanda tek katlı bır alısverıs merkezı yapıyor..HADI hayırlısı:1rolleyes:
Son düzenleme: