Libido nasıl düşürülür

dery__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2023
17
18
20
Yani hani neden düşürmek istiyorsun cinsel duygularını reddedemezsin falan demeyin sadece gerçekten artık kurtulmak istiyorum.Kendini cinselliğin akışına bırakınca hayat güzelleşmiyor bir süre sonra pişmanlıklar duyuyorsun benim ahlaki cerçevemin dışına çıkıyor.Ve gerçekten o olmasa hayatım çok daha kolay olacak.LÜTFEN BANA Bİ DEYİN NASIL DÜŞÜRÜLÜR BU SIRINGAYLA HORMON MU ÇEKTİRMELİ

Yani hani neden düşürmek istiyorsun cinsel duygularını reddedemezsin falan demeyin sadece gerçekten artık kurtulmak istiyorum.Kendini cinselliğin akışına bırakınca hayat güzelleşmiyor bir süre sonra pişmanlıklar duyuyorsun benim ahlaki cerçevemin dışına çıkıyor.Ve gerçekten o olmasa hayatım çok daha kolay olacak.LÜTFEN BANA Bİ DEYİN NASIL DÜŞÜRÜLÜR BU SIRINGAYLA HORMON MU ÇEKTİRMELİ
Oruç tutmayı deneyebilirsiniz

Eğer Müslüman ve dindar biriyseniz oruç tavsiyesine katılıyorum. Bir hadis paylaşayım:

«Ey gençler topluluğu! Sizden evlenmeye gücü yeten evlensin. Çünkü evlenmek gözü haramdan daha çok korur ve ferci de daha çok muhafaza eder. Evlenmeye gücü yetmeyen de oruç tutsun. Çünkü oruç, onun için bir kalkandır.»

Eğer Müslüman ve dindar biriyseniz oruç tavsiyesine katılıyorum. Bir hadis paylaşayım:

«Ey gençler topluluğu! Sizden evlenmeye gücü yeten evlensin. Çünkü evlenmek gözü haramdan daha çok korur ve ferci de daha çok muhafaza eder. Evlenmeye gücü yetmeyen de oruç tutsun. Çünkü oruç, onun için bir kalkandır.»
Ya ramazanda gördüm bir faydası olmadı yani hatta aşırı yüksektim o arada çok sinir bozucu gerçekten artık bıktım hayatımda kimseyi de istemiyorum cinsellikte istemiyorum

Çeşitli "oyuncaklarla" kendinizi tatmin edin, sağa sola gerek duymazsınız

Kendinize stresli işler bulun, stres ortami yaratin.
Yüksek lisansa başlayın mesela bunun gibi

Doktora gidebilirsin benim gay bi arkadaşım var oda bastırmak için antidepresan bi ilaç kullandı bunun bukadar yüksek olması (her daim) piskolojik duygu eksikliğinden oluyormuş bi piskiyatrist e gidebilirsin yardımcı olucaklardır

Ergenliktesin, bu hisler çok normal. Hormon öyle şırıngayla çekilir bir şey değil. İbadet önerisine katılıyorum ben de. Namaz oruç her daim abdeste ihtiyac duyulan durumlar oldugu icin sizi dizginleyecektir.

Bir pskoloğa gitmenizi öneririm. Bu başka bir şeyin açlığı olabilir.

Kelim merhemi olsa... erkek sinek olsa yetiyor bana da artık.hergün 4 kişiyle sevişsem bile bana mısın demiyorum. yapmasam da duramıyorum, kaşıntıdan, istekten.seni kadar iyi anlıyorum ki.nasıl evli falan olup da haftada 1,2 defaya tamam oluyorlar aklım almıyor valla.erkek nefesi bile uçuruyor beni.deyorum bu ne hal yani ? Ne yapacağız bilmem.daha yeni bdv ye yazdım.😔 en azından dert ortağı buldum.

Ya ramazanda gördüm bir faydası olmadı yani hatta aşırı yüksektim o arada çok sinir bozucu gerçekten artık bıktım hayatımda kimseyi de istemiyorum cinsellikte istemiyorum
Başkasına hatta şu gereksiz erkeklere böylesine ihtiyaç duymak gerçekten çok sinir bozucu.herhangi birşeye muhtaç olmak zaten sinir bozucu.çok iyi anlıyorum gerçkten seni.

Bir kac mesaji okuyunca mutlu oldum artik kendimi hasta ruhlu biri gibi gormeye baslamistim neyseki benden daha vahim olanlarda varmis çok şükür

Bir kac mesaji okuyunca mutlu oldum artik kendimi hasta ruhlu biri gibi gormeye baslamistim neyseki benden daha vahim olanlarda varmis çok şükür
Xnjzjxhxjcndjnxjfnfn ay yok görme valla hormonlar öldürüyor bizim sınavda bu herhalde

Çeşitli "oyuncaklarla" kendinizi tatmin edin, sağa sola gerek duymazsınız
Yok ayol duymuyorum zaten benim deli olduğum sevgilim olduğunda yaşadigin problemler yoksa herhangi bir cinsel mevzu yaşamadım ama öngörebiliyorum diyelim

X