libido düşüklüğü hk

lavinharper

dünya ne taraftan dönüyor?
Pro Üye
25 Mart 2022
381
863
libidonun düşük olması tam olarak neyle ilgili? Vitamin değerlerin vs. düşüklüğü etkiler mi yoksa tamamen ruhani bir durum mudur?

Ruh sağlığı, stres faktörleri, hormonlarla ilgilidir diye düşünüyorum. Tedavi olmak için bir adımsa bu konu, öncelikle hormonlara baktırırsınız.

libidonun düşük olması tam olarak neyle ilgili? Vitamin değerlerin vs. düşüklüğü etkiler mi yoksa tamamen ruhani bir durum mudur?
O kadar çok yönü var ki bunun, bilinç altından başlar, partnerin becerisine kadar gider. Sizinki neden kaynaklanıyor bilemeyiz. Kendinizi iyice sorgulayın derim. Kaynağa göre çözüm de değişir çünkü

O kadar çok yönü var ki bunun, bilinç altından başlar, partnerin becerisine kadar gider. Sizinki neden kaynaklanıyor bilemeyiz. Kendinizi iyice sorgulayın derim. Kaynağa göre çözüm de değişir çünkü
daha 8 aylık evliyim ve libidom inanılmaz düşük eşim yanımda değilken bazı anlar onu çok arzuluyorum ama teorik olarak yan yana gelince canım hiç istemiyor.Birbirimize yaklaşmıyoruz ve çok can sıkıcı bir hal aldı bu onuda bundan mahrum bırakıyorum.

daha 8 aylık evliyim ve libidom inanılmaz düşük eşim yanımda değilken bazı anlar onu çok arzuluyorum ama teorik olarak yan yana gelince canım hiç istemiyor.Birbirimize yaklaşmıyoruz ve çok can sıkıcı bir hal aldı bu onuda bundan mahrum bırakıyorum.
Bunun bir sebebi olmalı. En son aklınıza gelecek şey hormonlar olmalı bence. ayıp, günah, utanma, geçmişte bastırmış olmak da bunun etkeni olabilir. Yapa yapa alışılıyor. Bunların yanında kadınlar için afrodizyak besinleri araştırıp size uyanları denemeye çalışabilirsiniz. Hormonlarınıza da kadın doğum uzmanı bakabilir.

hormanlarıma nasıl baktırabilirim hangi poliklinik bakıyor ve ne demeliyim?
Kadin hastaliklarina gidin. Cinsel istekte sorun yaşıyorum deyin. Fiziksel, duygusal bir sebep yoksa gidin tabii. Istememenizin sebebi hijyen, koku, sevgisizlik, eşten kaynaklı başka sorunlar ise kadin hastalıkları derman olmaz.

X