Lialay Blog :)

Bugün Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 89. yıldönümü

Sokaklarda, pencerelerde, minik çocukların ellerinde Türk bayraklarının dalgalandığını görüyorum.
İnsana bundan büyük ne mutluluk verebilir.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü , silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi saygıyla, gururla anıyoruz.
Kemiklerin sızlamasın atam senin izindeyiz. Bu vatanı eller üzerinde taşıyacağız.

Biz tek vatan, tek devlet, tek millet, tek bayrağız

Ne mutlu Türküm diyene !

.

Son düzenleme:
başlığını sık kullananlara ekledim bundan sonra takipçinim:))modayla ilgili yazılarını tüyolarını bekliyorum

Uzun süredir gördüğüm ve gerçekten hoşuma giden bir tarz, gizli topuklu spor ayakkabı.
Günlük giyilebilecek tarzda bir ayakkabı. Hele ki boyu kısa olanlar için başının üstünde taşımalık
Yaşadığım yerin küçük olmasına rağmen ben bile burada buldum.
Büyük şehirlerde daha kaliteli ve güzellerini bulmak mümkündür diye düşünüyorum.
Daha çok bla bla etmeden fotoğrafları paylaşıyorum.

Bu renk benim çok hoşuma gitti özellikle

Ablacığım mesajını vermiş çocukta taşırım havamı da atarım

Bir çok ünlünün ayağında görüyoruz çokta sexy duruyor bence

Ayrıca böyle renkli sevimlileride varrrr

Rahat olduklarının garantisi benden size. Eğer yok ben buradan oradan alamam illa kaliteli olsun diyorsanız. ''Isabel marant'' markası altından alabilirsiniz. Bulduğum 334$ civarında
İnanın Türkler çok çalışkan görmüşler cıptıs aynısı yapmışlar. Belli mağazalarda satılıyor markası farklı olarak. Ben beğendim açıkçası umarım sizde beğenirsiniz.

Son düzenleme:
Yarında çok sevdiğim ve sık sık kullandığım makyaj malzemelerini, cilt bakım ürünlerini vs. vs. paylaşmayı ve detaylı anlatmayı düşünüyorum ?
Sizce yapayım mı ?

Arada sırada tek tük çıkıyordu giyenler ama modası bu sene iyice oturmaya başladı.
Sonbahar havasına da çok uyuyor bence :119:
Ve çok sevdiğimi belirtmeden geçemeyeceğim Ceketleri çok hoş duruyor hele hele kotu üzerine.
Tabi her zaman olduğu gibi bu modayı ezip geçip bozan edenler oluyor
Military tarzı ağır, erkeksi bir tarz onun altına çıt kırıldım kıyafetler ince topuklular giydiğinizde bizim mahalle karılarına dönüyorlar

Güzel örneklerini fotoğraflarla destekleyeceğim ve tabi bahsettiğim mahalle karılarını da paylaşmazsam olmaz

En çok beğendiğim ile başlıyorum bunu al dolaba koy kimselere gösterme

Evet bu ablamız topuklu giymiş ama genede dozu pek aşmamış sana puanım 7 :44 koca çantada olmamış sanki

İşte bu anlatmaya çalıştığım buuu havayı nasılda tutturmuş bebeğim muckss. Bizimlasınnn

Ablam oldu mu şimdi bu şükret tipin orta şeker

Ben istiyor seni

Ceket sevmeyenlere bunların çorabından tutun donuna kadar türlü türlü şeyi var yazması benden uydurması sizden

Yarın sınavım var dua edin bana azıcık

Bunu da yeni buldum spor isteyenlere

Son düzenleme:
Kısa geçeceğim biraz. Dershane sınavım var bugün ona gideceğim çünkü.
Daha demin rimel sürerken farkettim kirpiklerim eski halinin 2 katı uzunluğa erişmiş. Eee tabi kendi kendine olmadı bu paylaşayım dedim hemen sizinle.
Sarışın olmam ve genlerimden gelen bir özellikle kirpiklerim aşırı derece kısaydı

Araştırdım bir sürü şey kirpik uzatma ile ilgili hiç biri hoşuma gitmedi sonra badem yağı saça iyi geliyorsa kirpiğede iyi gelir dedim. Kulak çubuğu ile kirpiğimin üstüne yatmadan sürdüm. Bol sürmedim çünkü akıp gözü yakıyor. Bir kaç gün art arda sürdüm sonra gün aşırı sonra 4-5 gün arayla yoksa fazla yağda zararlı. Böyle böyle derken sadece badem yağı ile kirpiklerim güneş gözlüğünün camlarına sığmıyor

Bu da son hali alt tarafa daha rimel süremedim size göstermek için. Herkese iyi tatillerrr bana iyi sınavlarr

Son düzenleme:
gözlerin çok güzelmiş
kirpiklerin de çok hoş, nasıl uzunlar öyle :)
ve umarım sınavların da iyi geçmiştir..

canım sen zaten güzel kızsın bir de kipriklrerin uzayınca daha bir hoş olmuşsun lütfen böyle tüyolarını paşlığında paylaşmaya devam et:))

canım sen zaten güzel kızsın bir de kipriklrerin uzayınca daha bir hoş olmuşsun lütfen böyle tüyolarını paşlığında paylaşmaya devam et:))

sınavlarım olduğundan girmek çok zor oluyor ama çok teşekkürler beğeni olunca tabi ki elimden geldiğince paylaşım yaparımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…