Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı uğurlu olsun
Pideler harika görünüyor ya elinize sağlıkk,, ayrıca taç da cok güzel olmuş fikir süper
bayıldım bunlara...ii fikir...Avon'dan çok severek aldığım bir oje vardı altın rengi simli bir oje.
Ee öğrenciyiz malum her gün oje süremediğim için değerlendiremezsem ölürdüm bu ojeyi
Elimde birde taç vardı (çok severim takmayı önden savrulan saçları tutmaya birebir) kumaşı sağa sola kaymış kedim azıcık kemirmiş
Yoldum attım kumaşını aldım ojeyi, tacımı elime başladım boyamaya
Ee güzelliğine dayanamadım tırnaklara da sürüverdim onları yüklemiyorum çünkü manikürüm eksik
Baktım hızımı alamıyorum eski telefonuma geldi sıra arada kullanıyorum dedim çok soldu, soyuldu değişik olsun azıcık dedim
Birde şunlar vardı aklımda ama boyamaya anahtarım yoktu paylaşayım aklınızda fikir olsun
Ojelerin renkleri de bir harika
bayıldım bunlara...ii fikir...
Blog tarzında ki topiğin hayırlı uğurlu olsun +takipteyim
Kızma ama ; bence eski telefonuna uygulamış olduğun değişiklik pek iyi olmamış sanki :44:
Pidelere gelince nefis görünüyorlar ellerinize sağlık :26:
Çok teşekkür ederim Basit ve stres attıran uğraşlar
Sizede çok çok teşekkür ederim. Telefonu fark ettim dediğim gibi hızımı alamadım
Kullanmıyorum zaten deneme tahtam oldu.
Eleştiri yapmanız da beni çok mutlu etti bir insanın her zaman artıları olmaz bana bunları göstermekte yardımcı oluyorsunuz tekrar tekrar çok teşekkürler
Rica ederim
Pidenin tarifini almadan bir yere gitmem
Çok harika görünüyorlar
Malzemeler
5 su bardağı un
1 paker kuru maya
1 tatlı kaşığı tuz
Aldığı kadar su
İç harcı için:
300 gr. kuzu eti
1 soğan
3 domates
6 biber
Kekik, tuz, karabiber
Hazırlanış:
Karıştırma kabına 5 su bardağı unu alın. Unun üzerine 1 tatlı kaşığı tuz ilave edin. Unun ortasına 1 paket kutu maya ilave edin un ve mayayı karıştırın. Hamuru 6 parçaya bölün. Sonra merdane ile açın. İç harcı için 2 adet soğanı çok minik olarak kesin. Domatesi ve biberleri küp olarak kesin. Karıştırma kabına soğanları, domatesleri, biberleri, 300 gr kuzu etini ilave edip karıştırın. Açtığınız hamurları üzerine kuşbaşılı iç harçtan paylaştırın. Elinizle iç harcı yayın. Pidenin kenar kısımlarını kapatık pideleri önceden ısıtılmış olan 200 derecelik fırında pişirin. Fırına koymadan önce kenarlarına yumurta sarısı sürün.Pideler fırından çıktıktan sonra pidenin kenarlarına tereyağı sürüp servis edin.
pideler çok güzel görünüyor ve bir o kadar da lezzetli
bu saatte karnım acıktı pidelerinizi görünce
ayrıca "topiblogun"un hayırlı olsun, bu isim de benden olsun :)
Deneyince resimlerini sayfanda paylaşırım inşallah seninki kadar güzel olur
pideler çok güzel görünüyor ve bir o kadar da lezzetli
bu saatte karnım acıktı pidelerinizi görünce
ayrıca "topiblogun"un hayırlı olsun, bu isim de benden olsun :)
Unutmadan ; pide tarafi için teşekkür ederim
Topiblogcuyuz