LHB ner ekşili sandolosu

bu konu için epey geç bi cevap olacak ama bu macunu kullandım ve ilgilenenler olursa diye yazıyorum
Haziran ayının 16 sında başladım, hem 4 kg.verdim, hemde vücutta bi sıkılaşma oldu herhalde.
Çünkü sezeryan sonrası göbeğim de küçüldü ve eski kıyafetlerimin bazılarına sığabiliyorum artık.
Ben memnunum, halen de yemeye devam ediyorum.
Sevgiler....opuyorumnanaktan

bu konu için epey geç bi cevap olacak ama bu macunu kullandım ve ilgilenenler olursa diye yazıyorum
Haziran ayının 16 sında başladım, hem 4 kg.verdim, hemde vücutta bi sıkılaşma oldu herhalde.
Çünkü sezeryan sonrası göbeğim de küçüldü ve eski kıyafetlerimin bazılarına sığabiliyorum artık.
Ben memnunum, halen de yemeye devam ediyorum.
Sevgiler....opuyorumnanaktan

Biraz bilgi verebilirmisin acaba merak ettim.
Nasıl birşey? nasıl kullanılır? gibi..

Oldukça koyu renk, içinde 15-20 bitkinin bulunduğu koyu kıvamlı, tadı da çok matah olmayan bir macun.Bana yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı yemem söylenmişti.Bende bazen yarım saat önce, bazen de 45 dk.ile 1 saati bile bulabiliyo yemek öncesi yiyip, üzerine su içiyorum. İştahı kestiği kesin, birde zannederim terlemeyi artırıyo, bu sayede fayda ediyo belki.Hı birde çok sıkı değil ama, yemeklerde abartıyı bıraktım, ekmek öğün başına iki dilimden fazla yemiyorum mesela, artı tatlıyı fazla yememeye çalışıyorum, ama onun haricinde normal yemeğimi yiyorum.
Umarım yardımcı olabilmişimdir....::))

Merhaba,mesajınızı aldım,bana sitemden iletişim bilgileri kısmından mail atarsanız,doğum fotoğrafı hk görüşelim...sevgilerimle...

Nilüfer Gürak

Back
X