Gebeliğe Hazırlık LH YÜKSEKLİĞİ GEBELİĞE ENGEL Mİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Papatya011

18.09.2020🐣 25.05.2022
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
2.689
3.449
133
26
Merhaba hanımlar ben bugün kadın doğuma gittim alttan muayene etti ve kan tahlili verdim. Adetimin 2.günündeyim Lh hormonum fsh den 2 kat yüksek çıktı başka bir doktoru aradı sordu bana birşey yok dedi ben dedim neyden şüphelendiniz normalde değer bu şekilde olunca pcos dan şüpheleniyoruz ama muayenede öyle birşeye rastlamadim dedi .bende haşimato ve hipotiroid var ondan mı kaynaklı acaba yoksa pcos olabilir miyim. Gebelik düşündüğüm için kontrol amaçlı gitmiştim doktora. Lh 'nin 10.5 olması gebeliğe engel midir

Eklentiler

• 20191225_172518.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 159
canım merhaba benim de tahlil sonuçlarım seninkine benziyor bana da hafif pkos görünümü var dendi. Ancak bu asla gebeliğe engel değil dedi doktorlar. Sadece biraz zaman alabilir gebelik oluşması dendi. O yüzden hiç stres yapma çünkü stres yapıldıkça hiç olmuyor

Bende var da demedi canım vajinal muayene etti orda hiç birşey demedi kan sonucuna bakınca başka bir hocasını aradı anlattı durumumu oda normal demesini söyledi ben doktorun yanına girmeden kan sonucuna bakıp araştırıp onun olabileceğini düşündüm sordum evet böyle çıkınca şüpheleniyoruz ama muayenede birşey çıkmadı dedi dün daha çok korkmuştum işkillenip araştırdım tiroid ve otoimmün bir hastalık olan haşimato lh değerini sebepsizce yükseltebiliyormuş yoksa normal sınırı içinde yüksek sınıra yakın ama sınırın üstü değil

Bu şekilde yazıyor internette

Eklentiler

• Screenshot_20191225-211610_Samsung Internet.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 134
5 aydır korunmuyoruz ama henüz olmadı sizin nasıl?

5 aydır korunmuyoruz ama henüz olmadı sizin nasıl?
Biz 1 buçuk yıldır evliyiz daha önce korunduk bu ay başlayacağız daha aslında endokrine gitmiştim gelmişken kadın doğuma da gireyim dedim adetliyim şuan daha başlamadık çalışmalara biz

Biz 1 buçuk yıldır evliyiz daha önce korunduk bu ay başlayacağız daha aslında endokrine gitmiştim gelmişken kadın doğuma da gireyim dedim adetliyim şuan daha başlamadık çalışmalara biz
hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede bebişine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…