Yumrtlama zamanında değilseniz umutlanabilirsinizEki Görüntüle 3552388 Kızlar aylardır gebe kalmak için uğraşıyorum fakat olmuyor artık çok yorulduğum için ne ovülasyon takibi yapıyorum ne de gebelik testi alıyorum ancak bu ay kasıklarıma sürekli kramp giriyor ve göğüslerim adet öncesi şişkinliği gibi değilde acıyor resmen. Bugün sabah önceki zamanlardan kalma ovülasyon testlerinden birini uyguladım ve sonuç görseldeki gibi çıktı sizce umutlanmalı mıyım
Regline yakınsa gebelik olma ihtimali var ben ovulasyon ile öğrendim gebeliğimi ama daha önce yumurtlama görmüştüm regl kaç gün varEki Görüntüle 3552388 Kızlar aylardır gebe kalmak için uğraşıyorum fakat olmuyor artık çok yorulduğum için ne ovülasyon takibi yapıyorum ne de gebelik testi alıyorum ancak bu ay kasıklarıma sürekli kramp giriyor ve göğüslerim adet öncesi şişkinliği gibi değilde acıyor resmen. Bugün sabah önceki zamanlardan kalma ovülasyon testlerinden birini uyguladım ve sonuç görseldeki gibi çıktı sizce umutlanmalı mıyım
Adetim 2 gün geciktiYumrtlama zamanında değilseniz umutlanabilirsiniz
Ay olabilir o zamann bi gebelik testi de yapınAdetim 2 gün gecikti
Reglim 2 gün gecikti inşallah ben de mutlu haberi alırım :)Regline yakınsa gebelik olma ihtimali var ben ovulasyon ile öğrendim gebeliğimi ama daha önce yumurtlama görmüştüm regl kaç gün var
Gebelik testi yapıp atar mısın sonucunu merak ettim bendeReglim 2 gün gecikti inşallah ben de mutlu haberi alırım :)
Yarın ilk işim gebelik testi almak olacakGebelik testi yapıp atar mısın sonucunu merak ettim bende
Bende hamilesin gebelik testine gerek yok direk kan ver acildeReglim 2 gün gecikti inşallah ben de mutlu haberi alırım :)
Bende ovulasyon testiyle öğrenmiştim canım.Eki Görüntüle 3552388 Kızlar aylardır gebe kalmak için uğraşıyorum fakat olmuyor artık çok yorulduğum için ne ovülasyon takibi yapıyorum ne de gebelik testi alıyorum ancak bu ay kasıklarıma sürekli kramp giriyor ve göğüslerim adet öncesi şişkinliği gibi değilde acıyor resmen. Bugün sabah önceki zamanlardan kalma ovülasyon testlerinden birini uyguladım ve sonuç görseldeki gibi çıktı sizce umutlanmalı mıyım
Hamile kendimi gördüm resmen benim 5 günüm vardı öğrendiğim deBende ovulasyon testiyle öğrenmiştim canım.
Kan ver güzel haberini bekliuruz daha önce pik gördün mü yumurtlama onu sormadımAdetim 2 gün gecikti
İnşallahBende hamilesin gebelik testine gerek yok direk kan ver acilde
Ben de güzel haberi alırım inşallahBende ovulasyon testiyle öğrenmiştim canım.
Son 2 3 aydır ovülasyon takibi yapmıyorum çok strese giriyorum diyeKan ver güzel haberini bekliuruz daha önce pik gördün mü yumurtlama onu sormadım
Ovülasyonunuzdan kaç gün sonra görmüştünüz?Bende ovulasyonda görmüştüm inşallah gğzel haberdirnöbetçi eczane varsa bir test al bence
Hamile kendimi gördüm resmen benim 5 günüm vardı öğrendiğim de
Evet hamilelik gözüküyor zaten ovulasyon testiniz de bayağı koyu çıkmış adetiniz geçtiği halde. Bence kan verin testlerle uğraşmayınEki Görüntüle 3552431
Dayanamadım erken gebelik testi aldım sizce gebelik var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?