Gebeliğe Hazırlık LH NEGATIF HCG SILIK CIZGI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

-Hira-

.....
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
196
169
53
kizlar merhaba bende ovulasyon testiyle takip yapanlardanim.. Hemde 3 yildir asilama tup bebek klomen herseyi denedik 2 ay once kimyasal gebelik gecirdim Bu ay reglim yaklasirken hergun lh yaptim cok koyu olmasada orta koyulukta idi fakat bugun hic cizgi cikmadi.. 2 gundur sabah mide bulantilariyla uyandim disari ciksam arabada bile duramiyorum daha once hic basima gelmedi bende midemi usuttum dedim cunku bu kadar kisa zamanda bu belirti aklima yatmadi.. esimin israriyla hcg testi alip evde test yaptim ilk 5 dk da silik cizgi cikti arkasindan tekrar lh yaptim negatif dayanamadim bi hcg testi daha aldirdim onda da silik cizgi cikti kafam cok karisti reglime 5 gun var hastaneye virus salgini yuzunden gidemiyorum kasik agrim cok ne yapmaliyim sizce? herseyi goze alip gidip kan tahlili yaptirmali miyim.. doktorum progestan vermisti bende tutunamama sorunu vardi ondan mi kullanayim yoksa ? yada regl gunume kadar beklemeli miyim ama varsa da tutunamazsa regl gunumde dusucek of ne yapsam ki daha reglime 5 gunum var ?
LH NEGATIF OLUP HCG POZITIF olabilir mi yoksa iki testte yanlis mi

tam belli olmuyor kamerada ama ciplak gozle cok net gorunuyor

Eklentiler

• 20200313_211541.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 175
Ben göremedim Bence regle yakın bi daha deneyin hayırlısı olsun hakkınızda

Var gibi sanki daha bes gun varmis silik cikmasi normal.. bir kac gun sonra tekrar edin bence

tam belli olmuyor kamerada ama ciplak gozle cok net gorunuyor
Ben gördüm canm. Benm de geçen ay böyle oldu silik cıktı 8 gün adetm geçti ama 10. Günde adet oldum çok kötü baglanmstm var diye ama olmadi varsa da gitti umarm vardr senin doktorunla hemen iletişime geç ne kullanman gerekyosa kullan ben 8 gün bekledim doktora gitmedm belki gitsem tutanablrdi yavrum bana ama korktum gitmedm(

yarin doktoruma ulasamazsam en kotu kan testi yaptiricam cok tesekkur ederim

ACILDE KAN VERDIM DEGERIM 16 DOKTOR HAMILESIN DOKTORUNLA GORUS IDRAR YOLU ENFEKSIUONUN VAR ZARARSIZ BI ANTIBIUOTIK YAZIYORUM DEDI SUAN ESIMLE AGLIYORUZ ACILIN ONUNDE YILLAR SONRA ILK DEFA SEVINCTEN SUKURLER OLSUN ALLAHIM

Cnm hayirli olsun ben de hemen doktora git yazacaktim ki sen de gitmissin zaten. Insallah saglikli hayirli evlat olsun. Allah saglikla kucaginiza da almayi nasip etsin. 48 saatte bir bhcg degerin 2 katina cikmali bunu doktorun da soyler zaten. Onu takip etmeyi unutma. Tekrar tebrikler:)

ACILDE KAN VERDIM DEGERIM 16 DOKTOR HAMILESIN DOKTORUNLA GORUS IDRAR YOLU ENFEKSIUONUN VAR ZARARSIZ BI ANTIBIUOTIK YAZIYORUM DEDI SUAN ESIMLE AGLIYORUZ ACILIN ONUNDE YILLAR SONRA ILK DEFA SEVINCTEN SUKURLER OLSUN ALLAHIM
Ne kadar güzel o mutluluğunuzu heyecanınızı burdan hissettim darısı ben dahil tüm bekleyenlere olsun inşallah

iyi ki sizi dinlemisim cunku doktorum hemen progestan folik asit dusuk icin igne ve fitile basladi.. bebegim insallah dayanacak reglime 4 gun var ama sanki adet olacakmisim gibi agrim oluyor Allahim insallah nasip eder hepimizee AMINN

iyi ki sizi dinlemisim cunku doktorum hemen progestan folik asit dusuk icin igne ve fitile basladi.. bebegim insallah dayanacak reglime 4 gun var ama sanki adet olacakmisim gibi agrim oluyor Allahim insallah nasip eder hepimizee AMINN
Çok sevndm adına canm. Dikkatli kullan düzenli kullan insallah tutunacaktr bizede dua et

Korkma hepimiz duacınız inşallah tutunacak rabbim korktuğuna uğratmasın

Merhaba hamileliğini merak ettim nasıl gidiyor sıkıntı yok değil mi?

Durumundan haberdar et bizi.. Takip ediyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…