Ben gördüm canm. Benm de geçen ay böyle oldu silik cıktı 8 gün adetm geçti ama 10. Günde adet oldum çok kötü baglanmstm var diye ama olmadi varsa da gittitam belli olmuyor kamerada ama ciplak gozle cok net gorunuyor
yarin doktoruma ulasamazsam en kotu kan testi yaptiricam cok tesekkur ederimBen gördüm canm. Benm de geçen ay böyle oldu silik cıktı 8 gün adetm geçti ama 10. Günde adet oldum çok kötü baglanmstm var diye ama olmadi varsa da gittiumarm vardr senin doktorunla hemen iletişime geç ne kullanman gerekyosa kullan ben 8 gün bekledim doktora gitmedm belki gitsem tutanablrdi yavrum bana ama korktum gitmedm (
Haber ver canm inşallah bebisn senledr bize de dua edersinyarin doktoruma ulasamazsam en kotu kan testi yaptiricam cok tesekkur ederim
ACILDE KAN VERDIM DEGERIM 16 DOKTOR HAMILESIN DOKTORUNLA GORUS IDRAR YOLU ENFEKSIUONUN VAR ZARARSIZ BI ANTIBIUOTIK YAZIYORUM DEDI SUAN ESIMLE AGLIYORUZ ACILIN ONUNDE YILLAR SONRA ILK DEFA SEVINCTEN SUKURLER OLSUN ALLAHIM
Ne kadar güzel o mutluluğunuzu heyecanınızı burdan hissettimACILDE KAN VERDIM DEGERIM 16 DOKTOR HAMILESIN DOKTORUNLA GORUS IDRAR YOLU ENFEKSIUONUN VAR ZARARSIZ BI ANTIBIUOTIK YAZIYORUM DEDI SUAN ESIMLE AGLIYORUZ ACILIN ONUNDE YILLAR SONRA ILK DEFA SEVINCTEN SUKURLER OLSUN ALLAHIM
iyi ki sizi dinlemisim cunku doktorum hemen progestan folik asit dusuk icin igne ve fitile basladi.. bebegim insallah dayanacak reglime 4 gun var ama sanki adet olacakmisim gibi agrim oluyor Allahim insallah nasip eder hepimizee AMINNBen gördüm canm. Benm de geçen ay böyle oldu silik cıktı 8 gün adetm geçti ama 10. Günde adet oldum çok kötü baglanmstm var diye ama olmadi varsa da gittiumarm vardr senin doktorunla hemen iletişime geç ne kullanman gerekyosa kullan ben 8 gün bekledim doktora gitmedm belki gitsem tutanablrdi yavrum bana ama korktum gitmedm (
Çok sevndm adına canm. Dikkatli kullan düzenli kullan insallah tutunacaktriyi ki sizi dinlemisim cunku doktorum hemen progestan folik asit dusuk icin igne ve fitile basladi.. bebegim insallah dayanacak reglime 4 gun var ama sanki adet olacakmisim gibi agrim oluyor Allahim insallah nasip eder hepimizee AMINN
Korkma hepimiz duacınız inşallah tutunacakiyi ki sizi dinlemisim cunku doktorum hemen progestan folik asit dusuk icin igne ve fitile basladi.. bebegim insallah dayanacak reglime 4 gun var ama sanki adet olacakmisim gibi agrim oluyor Allahim insallah nasip eder hepimizee AMINN
Merhaba hamileliğini merak ettim nasıl gidiyor sıkıntı yok değil mi?iyi ki sizi dinlemisim cunku doktorum hemen progestan folik asit dusuk icin igne ve fitile basladi.. bebegim insallah dayanacak reglime 4 gun var ama sanki adet olacakmisim gibi agrim oluyor Allahim insallah nasip eder hepimizee AMINN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?