• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LH HORMONU

elooo88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
634
500
53
33
kızlar lh hormonum 14.31 yüksek mi fsh 5.94
gebelik istiyoruz bu değerler neyi karşılıyor
bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Polikistik over değerinize göre ultroson da polikistik over gözüküyor mu ? Adetleriniz düzenli mi

hiçbir şey söylemedi doktor bununla ilgili sadece prolaktin değerim 30du onun yüksek olduğunu söyledi ama ben burada araştırdığımda sanırım lh hormonum yükske diye düşündüm

adetim çok düzenliydi ta ki süt hormonu ilacı kullanana kadar sadece bu ay sekteye uğradı olmam gereken zamanda oldum az ama uzun süreli arkasında 1 hafta sonra tekrar kanama yaşadım 3-4 gün şeklinde

Değerin yüksek canım bende de aynı problem var. Kontrole profesöre gidiyorum. Lh 9 fsh 4,5 :( ikisinin arasındaki farkın kapnması gerekliymiş, normalde lh fshtan düşük olmalıymış . Kilo verip düşürmeye çalısıyorum bide hayıt suyu ile inofolic combi kullanıyorum

hayıt suyunu duymuştum başka çaresi yok mu bunun tedavisi olmayan bir şey mi? kilom normal 58 kiloyum yürüyüş spor da yapıyorum düzenli adet görüyorum neden yüksek bu değer acaba:110:

hayıt suyunu duymuştum başka çaresi yok mu bunun tedavisi olmayan bir şey mi? kilom normal 58 kiloyum yürüyüş spor da yapıyorum düzenli adet görüyorum neden yüksek bu değer acaba:110:
Doktor bana lh değerini sen düşüremezsin dedi ama okuduğum kadarıyla hayıt hormonları dengeliyo bide inositol takviyesi ile düşüyomuş

kızlar lh hormonum 14.31 yüksek mi fsh 5.94
gebelik istiyoruz bu değerler neyi karşılıyor
bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Benimde lh 14.49 ve doktor hiç yorum yapmadı.pkom yok acaba neden yüksek bu değer

Hayıtı bu hafta sonu alacağım suyunu mu tohumunu mu tüketmeliyim yardımcı olur musunuz nasıl kullanılıyor

Lh hormonu reglin 21. Günü yapılan, yumurtlamanin gerçekleşip gerceklesmedigini gösteren hormon değil miydi? Benim 12.12 çıkmıştı ve doktor güzel yumurtlama kendiliginden oluyor demişti. 10 altına düşmesi sorun diye biliyorum bilemedim şimdi 🙄

Diyorum çok önemli olsaydı muayenede bunu söylerdi gebeliğe engel değil diyebilir miyiz öyleyse bu hormonun yüksekliği benim 14

Benimde tahlilleri ilk yaptırdığımda ilgilenen doktor hiç açıklama yapmadı testleri başka doktora gösterdiğimde anlattı internetten araştırdığım kadarıyla bişeyler uyguluyorum işte

Benimde tahlilleri ilk yaptırdığımda ilgilenen doktor hiç açıklama yapmadı testleri başka doktora gösterdiğimde anlattı internetten araştırdığım kadarıyla bişeyler uyguluyorum işte
teşekkür ederim cevaplar için siz neler yapıyorsunuz bu hormon için

Back