Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ileri seviyedePolikistikover misiniz
Bn her ay adet oluyorum aslında dongum çok kısa 22 _23 ama lh 20 kusurde hayita başladım şu sıralar hastaneye gitmiyorken hayıt kullanayım dedim iki üç ay . Lh yüksek olunca yumurtalar klomenle bile tepki vermiyor.Prowomen düşürüyor dedi doktorum su an kullanıyorum ama düştü mü bilmiyorum. Kendiliğinden adet gördüm bu ay ilacsiz.
Benim lh 11 cikmisti normalde hep duzenliydi aralikta bozuldu adetim aralıktan beri ilacsiz adet olamadim. 20 gun once prowomene basladim. Kendiliğinden adetimi oldum zamaninda. Doktor hormonları duzenler dedi. Ama dediğim gibi tekrar test yaptırmadım.Bn her ay adet oluyorum aslında dongum çok kısa 22 _23 ama lh 20 kusurde hayita başladım şu sıralar hastaneye gitmiyorken hayıt kullanayım dedim iki üç ay . Lh yüksek olunca yumurtalar klomenle bile tepki vermiyor.
Anladım canm . Ben neredeyse iki yıldır gebelik istiyorum tedaviye Şubat'ta başladım yumurtam büyümedi lh tan dolayı olmalı . Eğer dusmese bnde prowomen alayım. Tak ederim canımBenim lh 11 cikmisti normalde hep duzenliydi aralikta bozuldu adetim aralıktan beri ilacsiz adet olamadim. 20 gun once prowomene basladim. Kendiliğinden adetimi oldum zamaninda. Doktor hormonları duzenler dedi. Ama dediğim gibi tekrar test yaptırmadım.
Bende 1 bucuk yildir istiyorum bir kere hamile kaldim ama gelişimi kalbi durdugu icin kürtaj oldum. Bidaha da kalamadim hamile. Hsg çektirdim dr 4 ay prowomen kullan bununla biçok hastam hamile kaliyor dedi. Insallah ise yarar.Anladım canm . Ben neredeyse iki yıldır gebelik istiyorum tedaviye Şubat'ta başladım yumurtam büyümedi lh tan dolayı olmalı . Eğer dusmese bnde prowomen alayım. Tak ederim canım ☺☺
Adetin düzenli oluyorken yumurtan nasil olmuyor cok ilginç. Yumurtan olmasa adet olmazsin benim bildigim . Ovulasyonla takip ettin mi hic.Bn her ay adet oluyorum aslında dongum çok kısa 22 _23 ama lh 20 kusurde hayita başladım şu sıralar hastaneye gitmiyorken hayıt kullanayım dedim iki üç ay . Lh yüksek olunca yumurtalar klomenle bile tepki vermiyor.
iki aydır takip ediyorum gerçekten catlamiyor. İns hamile kalırsın canm en azından bir kere kalmışsın yine olur canm .Adetin düzenli oluyorken yumurtan nasil olmuyor cok ilginç. Yumurtan olmasa adet olmazsin benim bildigim . Ovulasyonla takip ettin mi hic.
İlk defa duydum canm bı deniyeyimSiyah yilan koku dusuruyor diye biliyorum
Kilon nasil canim? Kiloda cok etkiliyor çünkü.iki aydır takip ediyorum gerçekten catlamiyor. İns hamile kalırsın canm en azından bir kere kalmışsın yine olur canm .
1.65 boy 60 kiloyum . Klomenle bile büyümedi canm .Kilon nasil canim? Kiloda cok etkiliyor çünkü.
Normalmis aslinda insallah büyür bidahakine. Evde spor yap hareketli ol cok faydasini görürsün.1.65 boy 60 kiloyum . Klomenle bile büyümedi canm .
Spor salonuna gidiyordum canm malum orada kapandı. Evde elimden geldiğince ypiyorum. Nasip bu işler sanırım.Normalmis aslinda insallah büyür bidahakine. Evde spor yap hareketli ol cok faydasini görürsün.
Bende polikistik overim lh 11 ben de 3 gündür hayıta başladım hayıttan ayrı testere dişli aslan pençesi çok iyi geliyo diye biliyorumAnladım canm . Ben neredeyse iki yıldır gebelik istiyorum tedaviye Şubat'ta başladım yumurtam büyümedi lh tan dolayı olmalı . Eğer dusmese bnde prowomen alayım. Tak ederim canım![]()
Mrb canm bnde hayıt aslan pençesi Civan percemini karıştırıp sabah akşam içiyorum. Bnm lh 20 canm yumurtalarimda inatçı oluyo tepki gostermiyo bunu biraz dusurebilsem çok fayda göreceğimi inanıyorumBende polikistik overim lh 11 ben de 3 gündür hayıta başladım hayıttan ayrı testere dişli aslan pençesi çok iyi geliyo diye biliyorum
Evet bnde inolofic combi kullandım ama fayda görmedim canm . 3 ay kadr bir süre ins canm sen evlenince bu sorunlarla karsilasmazsin.Canım benim ablamda polikistik overdi inofoli combi kullandı iyi gelsi bi araştır istersen ben şuan bekarım diye ilaç tarzı bişe kullanmak istemiyorum. Arada aslan pençesi içiyorum ada çayı içiyorum gerçekten Ada çayıda bana çok iyi geliyo maşallah Rabbime şükür şimdide hayit içiyorum