• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lh hormonu

Kpnrrch

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
394
202
103
33
Lh hormonun yüksek olduğu için sanirim klomenle bile yumurtalarim büyümedi .lh düşürmek için bitkisel kür kullanan yada düşürme yollarını bilen varmı ?

Prowomen düşürüyor dedi doktorum su an kullanıyorum ama düştü mü bilmiyorum. Kendiliğinden adet gördüm bu ay ilacsiz.

Prowomen düşürüyor dedi doktorum su an kullanıyorum ama düştü mü bilmiyorum. Kendiliğinden adet gördüm bu ay ilacsiz.
Bn her ay adet oluyorum aslında dongum çok kısa 22 _23 ama lh 20 kusurde hayita başladım şu sıralar hastaneye gitmiyorken hayıt kullanayım dedim iki üç ay . Lh yüksek olunca yumurtalar klomenle bile tepki vermiyor.

Bn her ay adet oluyorum aslında dongum çok kısa 22 _23 ama lh 20 kusurde hayita başladım şu sıralar hastaneye gitmiyorken hayıt kullanayım dedim iki üç ay . Lh yüksek olunca yumurtalar klomenle bile tepki vermiyor.
Benim lh 11 cikmisti normalde hep duzenliydi aralikta bozuldu adetim aralıktan beri ilacsiz adet olamadim. 20 gun once prowomene basladim. Kendiliğinden adetimi oldum zamaninda. Doktor hormonları duzenler dedi. Ama dediğim gibi tekrar test yaptırmadım.

Benim lh 11 cikmisti normalde hep duzenliydi aralikta bozuldu adetim aralıktan beri ilacsiz adet olamadim. 20 gun once prowomene basladim. Kendiliğinden adetimi oldum zamaninda. Doktor hormonları duzenler dedi. Ama dediğim gibi tekrar test yaptırmadım.
Anladım canm . Ben neredeyse iki yıldır gebelik istiyorum tedaviye Şubat'ta başladım yumurtam büyümedi lh tan dolayı olmalı . Eğer dusmese bnde prowomen alayım. Tak ederim canım ☺️☺️

Anladım canm . Ben neredeyse iki yıldır gebelik istiyorum tedaviye Şubat'ta başladım yumurtam büyümedi lh tan dolayı olmalı . Eğer dusmese bnde prowomen alayım. Tak ederim canım ☺☺
Bende 1 bucuk yildir istiyorum bir kere hamile kaldim ama gelişimi kalbi durdugu icin kürtaj oldum. Bidaha da kalamadim hamile. Hsg çektirdim dr 4 ay prowomen kullan bununla biçok hastam hamile kaliyor dedi. Insallah ise yarar.

Adetin düzenli oluyorken yumurtan nasil olmuyor cok ilginç. Yumurtan olmasa adet olmazsin benim bildigim . Ovulasyonla takip ettin mi hic.

Adetin düzenli oluyorken yumurtan nasil olmuyor cok ilginç. Yumurtan olmasa adet olmazsin benim bildigim . Ovulasyonla takip ettin mi hic.
iki aydır takip ediyorum gerçekten catlamiyor. İns hamile kalırsın canm en azından bir kere kalmışsın yine olur canm .

Normalmis aslinda insallah büyür bidahakine. Evde spor yap hareketli ol cok faydasini görürsün.
Spor salonuna gidiyordum canm malum orada kapandı. Evde elimden geldiğince ypiyorum. Nasip bu işler sanırım.

Anladım canm . Ben neredeyse iki yıldır gebelik istiyorum tedaviye Şubat'ta başladım yumurtam büyümedi lh tan dolayı olmalı . Eğer dusmese bnde prowomen alayım. Tak ederim canım ☺️☺️
Bende polikistik overim lh 11 ben de 3 gündür hayıta başladım hayıttan ayrı testere dişli aslan pençesi çok iyi geliyo diye biliyorum

Bende polikistik overim lh 11 ben de 3 gündür hayıta başladım hayıttan ayrı testere dişli aslan pençesi çok iyi geliyo diye biliyorum
Mrb canm bnde hayıt aslan pençesi Civan percemini karıştırıp sabah akşam içiyorum. Bnm lh 20 canm yumurtalarimda inatçı oluyo tepki gostermiyo bunu biraz dusurebilsem çok fayda göreceğimi inanıyorum

Canım benim ablamda polikistik overdi inofoli combi kullandı iyi gelsi bi araştır istersen ben şuan bekarım diye ilaç tarzı bişe kullanmak istemiyorum. Arada aslan pençesi içiyorum ada çayı içiyorum gerçekten Ada çayıda bana çok iyi geliyo maşallah Rabbime şükür şimdide hayit içiyorum

Canım benim ablamda polikistik overdi inofoli combi kullandı iyi gelsi bi araştır istersen ben şuan bekarım diye ilaç tarzı bişe kullanmak istemiyorum. Arada aslan pençesi içiyorum ada çayı içiyorum gerçekten Ada çayıda bana çok iyi geliyo maşallah Rabbime şükür şimdide hayit içiyorum
Evet bnde inolofic combi kullandım ama fayda görmedim canm . 3 ay kadr bir süre ins canm sen evlenince bu sorunlarla karsilasmazsin.☺️☺️

Back