Lh hayıtla düşermi

arkadaşlar merhaba, bende pkos hastasıyım. Yaklaşık 6 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum fakat oluyor mafoldumben geçtiğimiz ay bu siteden öğrenerek hayıt tohumu ve bal-tarçın-çörekotu kullanmaya başladım. nisanda 35. günde gelen reglim mayısta tammmm 28. günde geldi.zemuszemus
doktora gitmekten bunaldığım için tahlil vs.yaptırmadım ama uyguladığım bu iki kürün işe yaradığını düşünüyorm. sizlere de kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada halen kürlere devam ediyorum bakalım bu ay kaçıncı günde gelecek? :sinifsinif: ya da gelmeyecek :Saruboceq:

arkadaşlar merhaba, bende pkos hastasıyım. Yaklaşık 6 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum fakat olmuyor mafoldumben geçtiğimiz ay bu siteden öğrenerek hayıt tohumu ve bal-tarçın-çörekotu kullanmaya başladım. nisanda 35. günde gelen reglim mayısta tammmm 28. günde geldi.zemuszemus
doktora gitmekten bunaldığım için tahlil vs.yaptırmadım ama uyguladığım bu iki kürün işe yaradığını düşünüyorm. sizlere de kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada halen kürlere devam ediyorum bakalım bu ay kaçıncı günde gelecek? bilmiyorumkismile ya da gelmeyecek :Saruboceq:

Önceden kaç günde bir adet oluyordun ?

çok düzensizdi, 1-1,5 ay gecikiyordu o zamanlarda ilaç alıyordum o şekilde adet oluyordum. Ben sizlere şunu sormak istiyorum, doktorum bu hastalığın genetik olabileceğini söylemişti, gerçekten böyle olsa ilk adet görmeye başladığımız zamandan itibaren düzensizlik ve diğer belirtiler olur, çoğu kişide de bu şekildeymiş zaten. Ben 28 yaşındayım ve son 5 senedir bununla uğraşıyorum, neden olabilir fikri olan var mı acaba?????

benimde 4 senedir düzensiz ama çok kötüde değil..bazen 2-3 ay düzenli geliyor bazen 3 gün gecikiyor bazen de 1 hafta gecikiyor ama öyle 2-3 ayda 1 olmuyorum..önceden düzenli idi..

genetik olabilir evet ailemde adet gecikmesi varmış......ilk zamanlar bende yoktu 5 yıldır böyle....2-3 ayda bir oluyorum neyse allah hepimize şifa versin

genetik olabilir evet ailemde adet gecikmesi varmış......ilk zamanlar bende yoktu 5 yıldır böyle....2-3 ayda bir oluyorum neyse allah hepimize şifa versin

aminnnnnnnnnnnnnnn haziranada az kaldı günler geçmek bilmiyo..6 haziranda olcam adet ama şimdiden merak ediyorumm..:Saruboceq:

Tatlım merhabalar msj aldım malum hala özelden yazamıyorum. Sbs haftası olduğundan çok yoğunum özel derslerim yoğunlaştı sınav yaklaştıkça neyseki yakında bitiyo o yüzden giremedim internete. İlaçlarım bu hafta sonu geliyo kardeşime sipariş ettim burda bi çogunu bulamadım inşallah önümüzdeki hafta deneme yapıcam Allahım inşallah bir an önce bu kabus son bulur... Dualarım hep seninle öpüyorum canım:1hug:

oh oh önümüzdeki hafta bitecek inşallahhhhhhhhhhhh.... Allah senin ve tüm eğitimcilerin yardımcısı olsun çok zor işiniz...benimde dualarım hep seninle kendine çok ii bak

aminnnnnnnnnnnnnnn haziranada az kaldı günler geçmek bilmiyo..6 haziranda olcam adet ama şimdiden merak ediyorumm..:Saruboceq:

benimde haziranın 3 ünde olmam gerek oluruzmu inşallah desem olmayızmı desem bilemiyorum rabbim herkezede bize de bu ay hayırlı bir bebek nasip eder inşallah günler de geçmek bilmiyorki :)

oh oh önümüzdeki hafta bitecek inşallahhhhhhhhhhhh.... Allah senin ve tüm eğitimcilerin yardımcısı olsun çok zor işiniz...benimde dualarım hep seninle kendine çok ii bak

İnşallah canım yaaa lütfen burdaki arkadaşlarada sesleniyorum benim için dua edin......Allah çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin....Herkesi öpüyorumopuyorumnanaktan

benimde haziranın 3 ünde olmam gerek oluruzmu inşallah desem olmayızmı desem bilemiyorum rabbim herkezede bize de bu ay hayırlı bir bebek nasip eder inşallah günler de geçmek bilmiyorki :)

canım hamile kalmadıysak bu ay umarım adetimiz gününde olur..çünkü 3-4 gün gecikince hayal kuruyorsun ama adet olduğun an yıkılıyorsun..tek çizgi insanı mahvediyor..

bu arada yarın tayinimiz çıkacak..dua edin kızlar..öptm hepinizi herkese ii akşamlar lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

ceza nasılsın günler geçmek bitmiyor ben hiç bişey hissetmiyorum sanırım bu ayda olmadı seni merak ediyorum

ceza nasılsın günler geçmek bitmiyor ben hiç bişey hissetmiyorum sanırım bu ayda olmadı seni merak ediyorum

iyiyim canım daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum..tayin olayını heyecanla beklediğim için hamilemiyim acaba hissini unutuyorum..unutmakta hissediyorum..hiç bi belirti yoook bende de.sadece dün gecede beri belim çok ağrıyor..açıkta kalmış ve üşütmiş gibi..karnım şişti..ama bunlar zaten adet döneminin belirtileri benim için bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kürlerime devam ediyorum,en çok merak ettiğim hayıt tohumu lh düşürdü mü? umarım düşmüştür bu arada adetin 3.günü lh kaç olmalı doktorum bana 6 gibi olmalı dedi ama saraçoğlunun sitasinde 3.5 altında olmalı diyo
öptm kib

Canım tek bildiğim lh nin fsh den düşük olması gerektiği umarım düşürmüştür ben hiç ihmal etmiyorum saati saatine içiyorum hatta hayırlısı artık rabbim herkezede bizede şifa versin

Canım tek bildiğim lh nin fsh den düşük olması gerektiği umarım düşürmüştür ben hiç ihmal etmiyorum saati saatine içiyorum hatta hayırlısı artık rabbim herkezede bizede şifa versin

merhaba canım..bende içiyorum kürlerimidüzenli ama 2 gün süren kkasık ağrılarım benii korkuttu bi an kürün birini bırakayım diye düşündüm ama bugün bi ağrım yok şükür.. lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…