arkadaşlar merhaba, bende pkos hastasıyım. Yaklaşık 6 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum fakat olmuyor mafoldumben geçtiğimiz ay bu siteden öğrenerek hayıt tohumu ve bal-tarçın-çörekotu kullanmaya başladım. nisanda 35. günde gelen reglim mayısta tammmm 28. günde geldi.zemuszemus
doktora gitmekten bunaldığım için tahlil vs.yaptırmadım ama uyguladığım bu iki kürün işe yaradığını düşünüyorm. sizlere de kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada halen kürlere devam ediyorum bakalım bu ay kaçıncı günde gelecek? bilmiyorumkismile ya da gelmeyecek :Saruboceq:
çok düzensizdi, 1-1,5 ay gecikiyordu o zamanlarda ilaç alıyordum o şekilde adet oluyordum. Ben sizlere şunu sormak istiyorum, doktorum bu hastalığın genetik olabileceğini söylemişti, gerçekten böyle olsa ilk adet görmeye başladığımız zamandan itibaren düzensizlik ve diğer belirtiler olur, çoğu kişide de bu şekildeymiş zaten. Ben 28 yaşındayım ve son 5 senedir bununla uğraşıyorum, neden olabilir fikri olan var mı acaba?????
genetik olabilir evet ailemde adet gecikmesi varmış......ilk zamanlar bende yoktu 5 yıldır böyle....2-3 ayda bir oluyorum neyse allah hepimize şifa versin
eğer kullandığım hayıt tohumu bu ayda işe yararsa ben 14 haziranı bekleyeceğim...beklemek çok zor...:bbo:
genetik olabilir evet ailemde adet gecikmesi varmış......ilk zamanlar bende yoktu 5 yıldır böyle....2-3 ayda bir oluyorum neyse allah hepimize şifa versin
Tatlım merhabalar msj aldım malum hala özelden yazamıyorum. Sbs haftası olduğundan çok yoğunum özel derslerim yoğunlaştı sınav yaklaştıkça neyseki yakında bitiyo o yüzden giremedim internete. İlaçlarım bu hafta sonu geliyo kardeşime sipariş ettim burda bi çogunu bulamadım inşallah önümüzdeki hafta deneme yapıcam Allahım inşallah bir an önce bu kabus son bulur... Dualarım hep seninle öpüyorum canım:1hug:
aminnnnnnnnnnnnnnn haziranada az kaldı günler geçmek bilmiyo..6 haziranda olcam adet ama şimdiden merak ediyorumm..:Saruboceq:
oh oh önümüzdeki hafta bitecek inşallahhhhhhhhhhhh.... Allah senin ve tüm eğitimcilerin yardımcısı olsun çok zor işiniz...benimde dualarım hep seninle kendine çok ii bak
benimde haziranın 3 ünde olmam gerek oluruzmu inşallah desem olmayızmı desem bilemiyorum rabbim herkezede bize de bu ay hayırlı bir bebek nasip eder inşallah günler de geçmek bilmiyorki :)
canım hamile kalmadıysak bu ay umarım adetimiz gününde olur..çünkü 3-4 gün gecikince hayal kuruyorsun ama adet olduğun an yıkılıyorsun..tek çizgi insanı mahvediyor..
bu arada yarın tayinimiz çıkacak..dua edin kızlar..öptm hepinizi herkese ii akşamlar lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
Allah hayırlısını versin canım..Tek çizgi konusuna alıştım ben
ceza nasılsın günler geçmek bitmiyor ben hiç bişey hissetmiyorum sanırım bu ayda olmadı seni merak ediyorum
Canım tek bildiğim lh nin fsh den düşük olması gerektiği umarım düşürmüştür ben hiç ihmal etmiyorum saati saatine içiyorum hatta hayırlısı artık rabbim herkezede bizede şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?