Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 ay dogum kontrol hapi ictim . Yasmin. 3ay icmem gerekiyordu ama rahatsizlandim devam edemedim korunmadim o ay hamile kaldim . Inatla dogum kontrol hapini icmiyordum. Dr u dinleyince oldu :)
1 ay dogum kontrol hapi ictim . Yasmin. 3ay icmem gerekiyordu ama rahatsizlandim devam edemedim korunmadim o ay hamile kaldim . Inatla dogum kontrol hapini icmiyordum. Dr u dinleyince oldu :)
Hic bilmiyorum baktirmamistim. 1ay dogum kontrol haoi icmiatim dusmus olabilir ama benim lh yukseginde yuksek degeriydi en son 27 cikmisti . Pco var bende kilo verdim 7 kilo kadar kendikiginden tedavisiz oldu. Kilo vermrminde faydasi oldugunu dusunuyorum cok kilolu degildim ama vucut kitle indeksinin alt sinirini hedef aldim 52 kilo ile hamile kaldim