- 4 Mayıs 2016
- 2.919
- 7.948
- 158
- 27
- Konu Sahibi RickandMorty
Merhabalar hanımlar
Çocuğu/kardeşi/yeğeni/akrabası için tercih yapacaklar olarak toplanalım tercihleri konuşalım
malumunuz yeni sistem çok karışık 5 tercih hakkımız var burda yeni sistem ile alakalı bildiklerimizi yazalım, sorular soralım liseler hakkında tartışalım
hepimize yararlı bir konu olsun inşallah
tek bırakmayın beni buralarda ha![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
İlk soruyu ben sorayım hatta, meb in her ilçede lgs tercihi için danışma merkezleri mi ne varmış haberlerde gördüm giden görüşen var mıdır nasıl işe yarıyor mu hanımlar?l
Çocuğu/kardeşi/yeğeni/akrabası için tercih yapacaklar olarak toplanalım tercihleri konuşalım
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
hepimize yararlı bir konu olsun inşallah
![KK28 :KK28: :KK28:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk28.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
İlk soruyu ben sorayım hatta, meb in her ilçede lgs tercihi için danışma merkezleri mi ne varmış haberlerde gördüm giden görüşen var mıdır nasıl işe yarıyor mu hanımlar?l