• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lgin bir durum....

mmblackrose

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
226
1
316
39
Konya
normal hayatdaki düşüncelerimi sabah ilk uyandığımda tepkiyle karşılıyorum ve tersini düşünüorum...örneğin birşey mi yapacam sabah ilk uyandığımda bunu saçma buluyorum bikac saat sonra tekrar aynı fikire sahip oluyorum....ve bu hersabah başıma geliyor herkonuda hep ters ini düşünüyorum.umarım anlatabilmişimdir......cok ilginç ...bunun bir rahatsızlık olup olmadıgını öğrenmek istiyorum

Ben öfkeliyken yaşarım bunu, yani gece çok kızgınımdır mesela kafamda kura kura uyurum sabah kalkınca bütün düşüncelerimi saçma bulurum, ama senin bahsettiğin gündelik olaylarla ilgili de böyleyse gerçekten ilginç onu bilemicem fisfisfis

Konu ne olursa olsun düşündüğün şeyle ilgili sürekli tereddüt etmenden kaynaklanıyor bence.Bu tereddütünü göz önünde bulundur her yönüyle düşün net bi kararın olsun.Uzman değilim ama bi rahatsızlık gibi değilde ayrıntıcı br insan olmandan kaynaklanıyor olabilir.Ama insanın bir anı vardır öfkeden sinirden uzak sakin kafayla düşündüğü anlar..ışte genelde onlar asıl fikirlerin oluyorlar bence..

Konu ne olursa olsun düşündüğün şeyle ilgili sürekli tereddüt etmenden kaynaklanıyor bence.Bu tereddütünü göz önünde bulundur her yönüyle düşün net bi kararın olsun.Uzman değilim ama bi rahatsızlık gibi değilde ayrıntıcı br insan olmandan kaynaklanıyor olabilir.Ama insanın bir anı vardır öfkeden sinirden uzak sakin kafayla düşündüğü anlar..İşte genelde onlar asıl fikirlerin oluyorlar bence..

evet canım birçok insan ayrıntıcı çok fazla ince düşündüğümü söyler nekadar ben bunun farkında olmassamda.hatta cevremdekiler başkaların iyiliği için kendinden cok harcıyorsun lafınıda cok duydum belkide deiğin gibi bundan kaynaklanıyor olabilir.ben öfkemi içinde yaşayanlardanım...karşı tarafa rahatsızlıgımı bildiremem.......kedicikkk buarada cevabın için teşekkür ederim

Ben öfkeliyken yaşarım bunu, yani gece çok kızgınımdır mesela kafamda kura kura uyurum sabah kalkınca bütün düşüncelerimi saçma bulurum, ama senin bahsettiğin gündelik olaylarla ilgili de böyleyse gerçekten ilginç onu bilemicem fisfisfis

öncelikle teşekürler cevabın için....the she...yok benimki sadece öfke diil malesef gündelik planlarımla ilgili olarak da ben bunu yaşıyorum...yaa herseyi cok kafama takıyorum hatta benbiara şizofren falan mı oluyorum diye düşündüm (ALLAH KORUSUN).

ben anlayamadım tam olarak sorununu.

arzuco sana en yakın bir örnek yazım bugun lerde hergün yaşadıgım bir durum.yıllarca burnumu ameliyat etirmek istiyordum.hayatımda ilk fırsatımı bu sene buldum inanılmaz mutluyum...ama hersabah kalktıgımda hayır asla ettirmem diyorum.
yada eşim bana diyor ki mesela yarın hazırlan öğle yemeğine gidelim ben tabii eşimle vakit geçirme sevinciyle mutlu mutlu uyuyorum..sabah gitmemize gerek yok diye düşünüorum.....aslında ben sabahları binevi pişmanlık yaşıyorum....sana binlerce örnek yazabilirm.....bu insanı ciddi anlamda rahatsız ediyor

rica ederim canım birşey daha eklemek istiyorum kimseyi düşünme bencil ol demiyorum ama malesef hep senden gidiyor o yüzden çok içine dönme ben buyum de bu benim fikrim de kendine güvenle ilerle yoluna.Seni kabullenen de öyle kabullenmeli.ıç sesini dinle deneyimlerimden buna vardım.Kararını ver ve arkasında dur.Hayatında mutluluklar canım..

rica ederim canım birşey daha eklemek istiyorum kimseyi düşünme bencil ol demiyorum ama malesef hep senden gidiyor o yüzden çok içine dönme ben buyum de bu benim fikrim de kendine güvenle ilerle yoluna.Seni kabullenen de öyle kabullenmeli.İç sesini dinle deneyimlerimden buna vardım.Kararını ver ve arkasında dur.Hayatında mutluluklar canım..[/QU

içten ve samimi acıklamalarından dolayı sana gercekten cok teşekkür ederim.......vereliniortak

Back