Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Buzdolapları ve Derin DondurucularLg swarovski taşlı buzdolabı
eh bencede çünkü beyaz eşyalar zaman geçtikçe sararıyor nedense... çamaşır makineleri değil de özellikle mutfak eşyaları. bir de düz beyaz bana soğukluk hissi veriyor böyle renkli şeyler daha hoş
evet bir arkadaşıma gitmiştim çok şık bir evi vardı. mutfak dolapları çok hoş desenli güzel dolaplardı... uzun süre buzdolabının nerede olduğunu aradım. o kadar kanıksamışız ki beyaz klasik tarzı önümde duran o şık ve tasarıma uygun dolabı görememiştim. o zaman dan beridir hayalim dekoratif farklı bir mutfağa sahip olmak. birde bayanların zamanının çoğunu mutfakta geçirdiğini düşünürsek sıcak ve neşeli bir atmosfer yaratmak %100 hakkımız diye düşünüyorum :)
çok doğru söylüyorsun. baktığında fiyatlarda aslında uçurum yok (istisnalar hariç). klasikten ziyade modern olunca inssan evini daha bir çok benimseyip seviyor. bende mesela bulaşık makinası çok düz geldi üzerine sticker yapıştırdım .