Buzdolapları ve Derin Dondurucular Lg swarovski taşlı buzdolabı

eh bencede çünkü beyaz eşyalar zaman geçtikçe sararıyor nedense... çamaşır makineleri değil de özellikle mutfak eşyaları. bir de düz beyaz bana soğukluk hissi veriyor böyle renkli şeyler daha hoş

evet bir arkadaşıma gitmiştim çok şık bir evi vardı. mutfak dolapları çok hoş desenli güzel dolaplardı... uzun süre buzdolabının nerede olduğunu aradım. o kadar kanıksamışız ki beyaz klasik tarzı önümde duran o şık ve tasarıma uygun dolabı görememiştim. o zaman dan beridir hayalim dekoratif farklı bir mutfağa sahip olmak. birde bayanların zamanının çoğunu mutfakta geçirdiğini düşünürsek sıcak ve neşeli bir atmosfer yaratmak %100 hakkımız diye düşünüyorum :)

çok doğru söylüyorsun. baktığında fiyatlarda aslında uçurum yok (istisnalar hariç). klasikten ziyade modern olunca inssan evini daha bir çok benimseyip seviyor. bende mesela bulaşık makinası çok düz geldi üzerine sticker yapıştırdım .

Owh my Allah, bu buzdolabi ne kadar guzeeel:KK69:
Bugune kadar hic buzdolabi hayalim yoktu ama artik buzdolabi hayalim varrr...:KK1:

Bu buzdolabı olamaz, bu hayatımda gördüğüm en şık şey, böyle bir güzellikten nasıl haberdar olmamışım kendime şaşıyorum, modeli ne bu harika şeyin ?