Buzdolapları ve Derin Dondurucular Lg swarovski taşlı buzdolabı

bayanfiyona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
485
2
$4815.jpg

Kristalize Swarovski taşlarının büyüleyici güzelliğinin altında en son teknoloji ile yiyeceklerinizi saklayın.

Gardrop tipi buzdolapları içerisinde belkide görüntü olarak en sıradışı ve çekici olanı LG GR-P227ZDB, tek dokunuş mini barı, sıcaklığı ayarlanabilir çekmecesi ve su sebiliyle buzdolabından bekleyeceğiniz tüm servisleri sizlere sunuyor.
Sıcaklığı Ayarlanabilir Çekmece
Sıcaklığı ayarlanabilir çekmece sayesinde buzdolabının genel sıcaklığından bağımsız olarak yiyeceklerinizi -3, -1 ve 4 dereceden oluşan üç farklı sıcaklıkta saklayabilirsiniz.Icebeam Kapı Soğutma
Soğutucu bölümüne hava 2 ayrı bölgeden üflenir. Arka duvar ve yan duvar. Bu sayede iç hacim çok daha hızlı soğutulur ve diğer soğutuculardan farklı olarak buzdolabının her noktasında eşit soğukluk sağlanır.

Ekstra Hacimli BuzmatikDünya'da ilk defa buz yapıcı dondurucu kısmından alınıp kapının içerisine yerleştirildi. Bu sayede dondurucu kısmında %15'e kadar daha fazla kullanılabilir hacim yaratıldı.

Nem Koruma GözüSebzeler taze kalmak için neme ihtiyaç duyarlar. Nem Koruma Gözü özel olarak tasarlanmış gözenekli yapısı sayesinde nem seviyesini ideal şartlarda tutan bir kutudur.

Temel Nitelikler Buzdolabı TipiGardrop tipiDış YüzeyÇİçek Desenli ve Kristalize Swarovski Taşlı Ön PanelAğırlık (kg) Net147Ambalaj162Genel Özellikler NoFrost SistemiVarGizli Menteşe SistemiVarIcebeam Kapı SoğutmaVarTek Dokunuş Mini BarVarTemperli Cam RafVarDaha Uzun Su ve Buz PınarıVarLCD Dijital KontrolVarMoist Balance TM Crisper/ Nem Koruma GözüVarAntibakteriyel Conta / Bioshield TMVarEkstra Hacim BuzmatikVarSıcaklığı Ayarlanabilir Çekmece / Miracle ZoneVarBoyut G x Y x D (mm)898 x 1758 x 762Brüt Hacim (lt)621
Ürün Özellikleri

Diğer Özellikler KIRMIZI ÇİÇEK DESENLİ KRİSTALİZE SWAROWSKİ TAŞLI GARDIROP TİPİ BUZDOLABI ?LCD Ekran Dokunmatik Var ?Sıcaklığı Ayarlanabilir Çekmece Var ?Ekstra Hacimli Buzmatik Var ?Dijital Sensörler Var (7 veya 8 ) ?Nem Koruma Gözü Var ?Soğutucu özellikleri Aydınlatma Lambaları-Temperli Cam- Nem Koruyucular- Çekmeceler- Moist Balance Crisper- Kapı Gözleri- Şişelik / Şaraplık- Şarap Rafı Tekli/ Çoklu- Yumurtalık STD / DLX ?Dondurucu özellikleri Buzmatik Tek Dokunuş-Buzmatik Modeli Kapı İçi-Dondurucu Rafları Temperli Cam-Raflar Plastik-Kapı Gözleri ?Su sebili VarDeğişebilir Kapı Yönü : VarToplam Hacim : Net 566Dijital Panel : VarEnerji Sınıfı : A SınıfıBoyutlar : ?898 x 1-758 x 762Soğutma Sistemi : No-FrostTipi : Çift Kapılı

Son düzenleme:
Ayy çok güzel...
Ben daha yeni görüyorum ne kadar cahil kalmışım:KK1:
Ama ben normalde süsü püsü çok sevdiğim için bayıldım bu buzdolabına
Dolabın üstü süslerle dolu ama böyle olunca bir tane takmama gerek yok
Zaten kendi süsü daha güzel

Merak ettiğim birşey var
Farklı renkleri de var mı acaba?
Bu renk çok boğmuş çünkü

Ayy çok güzel...
Ben daha yeni görüyorum ne kadar cahil kalmışım:KK1:
Ama ben normalde süsü püsü çok sevdiğim için bayıldım bu buzdolabına
Dolabın üstü süslerle dolu ama böyle olunca bir tane takmama gerek yok
Zaten kendi süsü daha güzel

Merak ettiğim birşey var
Farklı renkleri de var mı acaba?
Bu renk çok boğmuş çünkü

birde grisi vardır lg mağazasında. o daha da şıktı açıkçası :))) üzerindeki taşlarla ışıl ışıl falan :)

canım bakırköy elektro da görmüştüm gerçekten cok asil ve güzel duruyor..

canım bakırköy elektro da görmüştüm gerçekten cok asil ve güzel duruyor..

kesinlikle asil duruyordur... bayılırım banyo ve mutfaklarda siyah kırmızı ya da siyah beyaz renklere...hele bu buzdolabı gibi şık, swarovskili falan olması şahane olur.... araştırayım hemen teşekkür ederim :)

kırmızının rengi ve çok şık swarovski taşları mı? p287pgn grinin üstün özellikleri ve sadeliği mi? insan karar veremiyor değil mi? :)

evet geniş bir mutfak kırmızı buzdolabı, kırmızı çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi, siyah karo taşlı bir dekorasyon.... hayalim :) zaten dolap yeterince şık... mükemmel bir uyum olur kesin