lg g2 mi s4 mü elite mi?

o dedıklerın neyce bilmiyorum
ben dıscover kullanıyorum ve çok memnunum anlamam ben s den m den

benım telefon modellerıyle ısım olmaz, o yuzden bılmıyorum xs s falan. general dıscovery mobıle

ya senın squatla işin olmaz yemek yapmakla işin olmaz telefonla işin olmaz sen nıye yasıyon he nıye yasıyon bosu bosuna oksıjen tuketiyon
bende senınkının yenı modelını begendım ıste elıte modelı ama pıyasada yok malesef:2::2:

Bi kaç gün önce S4 aldım Telefonumu çok seviyorum 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasıl yok ya
yeni çıktı elite olanlar
ondan yoktur heryerde
bir aya kalmaz bütün telefonculara gelir.

nasıl yok ya
yeni çıktı elite olanlar
ondan yoktur heryerde
bir aya kalmaz bütün telefonculara gelir.

evet millet o fıyata o telefonu gorunce kapısmıs kalmamıs pıyasada buşursam ondan bulamazsam lg g2 alıcam

evet millet o fıyata o telefonu gorunce kapısmıs kalmamıs pıyasada buşursam ondan bulamazsam lg g2 alıcam

bende yazın para biriktirip normalinden alcam
o fiyata çok iyi telefon. elitesine param yetmezz

yemek yapmakla nasıl işim olmaz ? sen bence benı bıraz takıp et
o modelı bılmıyorum, ama ben kendı telımden memnunum. hatta medcezır de ondan aldı

lgg2 kullanıyorum evet kapak açılmıyor ve kart takılamıyor ama gerek de yok zaten kullandıkça anlaşılıyor 6 aydır hiç donmadı va şarjı çok iyi gidiyor ekranı büyük kamerası çok iyi
discovery eş,m kullandı senin dediğinyeni çıktıama önceki iyiydi yenisi daha iyidir tabi bulabilirsen

oleyyyy bir lg kullanıcısı buldum nasıl sence lg alıyım dimi

Lg kullanan bir arkadaşım generale geçiş yaptı..Telefon jet hızında valla

Bir gün herkes General mobile Discovery li olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…